• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arabayı paylaşamıyoruz

Eşim ve benim içinde 2. araba ihtiyaç, iki arabamız var o yüzden.
Geçende aracım servisteydi taksiyle geldim işe. Verdiğim taksi parası ile 3-4 günlük benzini karşılardım.
Sizin durumunuzda olsak önceliğimiz çocuk olurdu.
Pandemi korkusuna servise binmeyen eşiniz her gün iş yerine gidiyor sonuçta orada da insanlarla iletişimde.
Bana bahanesi gibi geldi açıkcası.
Madem aranızda problem oluyor alın ikinci bir arabayı, taksi parası vereceğinize kredi ödemiş olursunuz.
Ödedikleriniz havaya gitmez, yatırım gibi olur ayrıca.

Yagmur u var karı var bu yağmurda 5 dk yurunmez sanki :olamaz: ben hep birakiyorum çocukları alıyorum gerçi bizde araba sıkıntısı yok ama hava çok kötü gerçekten
Nolmuş ya biz şekerden değiliz.
Artik cocuklarimizi çok rahata aliştiriyoruz.Siz hiç yağmurda kişta okula gitmedinizmi .

Siz rahatsizmisiniz?
Niye 5dk kreş yolunu yürüyemiyorsunuz bunu anlamdim.Birsürü insan var çocuğu arabasina koyarsin gidersin.
Bence araba eşinizde olmali onun iş yeri daha uzak ,taksiyse gitse daha pahali .
Bukadarda rahat olmayin

Kocası rahat olsun değil mi servise binse nasıl yaşar yoksa hele otobüs metrobüs aman Allahım düşünemedim ! koca önemli kocanın rahatı herşeyden önemli

Bizdede 2 araba var. Yaşam şartlarımıza ve mecburiyetlerimize bakınca bize lüks değil ihtiyaç 2.araba. Eğer sizi çok borca sokmayacaksa tekrar araba almayı düşünün derim.

Kocası rahat olsun değil mi servise binse nasıl yaşar yoksa hele otobüs metrobüs aman Allahım düşünemedim ! koca önemli kocanın rahatı herşeyden önemli

küçücük çocuk erimiyormuş yağmurdan ama eşi eriyebilirmiş :D
yazık servislerde mi "sürünsün" adam :D

Nolmuş ya biz şekerden değiliz.
Artik cocuklarimizi çok rahata aliştiriyoruz.Siz hiç yağmurda kişta okula gitmedinizmi .
Yahu hanfendi konuyu bir tamamen okuyun.

Ayrıca konu sahibinin çocuğu 2.5 yaşında. Ne yapsın yağmur çamur yollar mı tepsin rahata alışmamak için.

okumamış ki, ya da okumuş okuduğunu da anlamıyor.
evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu
Siz bence tekrar okuyun ,
"Oğlumun kreşide de eve arabayla 5dk " diyor.
Öğlen alip geri işe dönüyorum diye yazi görmedim

Siz rahatsizmisiniz?
Niye 5dk kreş yolunu yürüyemiyorsunuz bunu anlamdim.Birsürü insan var çocuğu arabasina koyarsin gidersin.
Bence araba eşinizde olmali onun iş yeri daha uzak ,taksiyse gitse daha pahali .
Bukadarda rahat olmayin

yanliz mesafeleri aracla gitme mesafesi olarak yazmis,
yani aracla 5 dakika ama yuruyerek 40 dakika olarak okuyun siz onu.

Ayrica bu koca prensip olarak ev işi ve yemek konularında da muaf tutuyor kendini.

Servise binmesin, bir an eve gelip daha çok yatsın, hedef bu.

Arabayla 5 dakikada gidilen yer 2 buçuk yaşındaki çocukla kaç dakika da gidilir peki onu da hesap ettiniz mi? Ben 3 yaşındaki oğlumla arabayla 5 dakika olan mesafeyi yürüyerek 20 dakikada ancak gidiyorum.

Arabayla 5 dak olan bir yer, yürüyerek 20 25 dakikadır en az bence. Her sabah çocukla 25 dak yürümek kolay mı? Çocuğum yok ama bence değil. Bunun soğuğu var, karı var.

Yahu hanfendi konuyu bir tamamen okuyun.

Ayrıca konu sahibinin çocuğu 2.5 yaşında. Ne yapsın yağmur çamur yollar mı tepsin rahata alışmamak için.

Hayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.

Hayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.

valla konu sahibinin kocası olduğunuzdan şüpheleniyorum ben :D
adam 10 km yürümeyecek ki sonuçta servise kadar yürüyecek
ve işinin de önüne bırakılıp yine işinin önünden alınacak...

Back
X