- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Gidilicek yer 5dk mesafedeymiş,acicik hepimiz yürüsek sağliğimiz için faydali.Hemfikirim anne veya baba farketmez çocuk öncelik olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidilicek yer 5dk mesafedeymiş,acicik hepimiz yürüsek sağliğimiz için faydali.Hemfikirim anne veya baba farketmez çocuk öncelik olmalı
Yagmur u var karı var bu yağmurda 5 dk yurunmez sankiGidilicek yer 5dk mesafedeymiş,acicik hepimiz yürüsek sağliğimiz için faydali.
Gidilecek yer 5 dk değil. Kreş hanımefendinin iş yerine 5 dk ve kendisi kendi işinden öğlen çıkıp çocuğu eve bırakıp işe de geri dönüyor.Gidilicek yer 5dk mesafedeymiş,acicik hepimiz yürüsek sağliğimiz için faydali.
Gidilecek yer 5 dk değil. Kreş hanımefendinin iş yerine 5 dk ve kendisi kendi işinden öğlen çıkıp çocuğu eve bırakıp işe de geri dönüyor.
Nolmuş ya biz şekerden değiliz.Yagmur u var karı var bu yağmurda 5 dk yurunmez sankiben hep birakiyorum çocukları alıyorum gerçi bizde araba sıkıntısı yok ama hava çok kötü gerçekten
Siz rahatsizmisiniz?
Niye 5dk kreş yolunu yürüyemiyorsunuz bunu anlamdim.Birsürü insan var çocuğu arabasina koyarsin gidersin.
Bence araba eşinizde olmali onun iş yeri daha uzak ,taksiyse gitse daha pahali .
Bukadarda rahat olmayin
Kocası rahat olsun değil mi servise binse nasıl yaşar yoksa hele otobüs metrobüs aman Allahım düşünemedim ! koca önemli kocanın rahatı herşeyden önemli
Yahu hanfendi konuyu bir tamamen okuyun.Nolmuş ya biz şekerden değiliz.
Artik cocuklarimizi çok rahata aliştiriyoruz.Siz hiç yağmurda kişta okula gitmedinizmi .
okumamış ki, ya da okumuş okuduğunu da anlamıyor.
Siz bence tekrar okuyun ,evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu
Siz rahatsizmisiniz?
Niye 5dk kreş yolunu yürüyemiyorsunuz bunu anlamdim.Birsürü insan var çocuğu arabasina koyarsin gidersin.
Bence araba eşinizde olmali onun iş yeri daha uzak ,taksiyse gitse daha pahali .
Bukadarda rahat olmayin
Ayrica bu koca prensip olarak ev işi ve yemek konularında da muaf tutuyor kendini.Kocası rahat olsun değil mi servise binse nasıl yaşar yoksa hele otobüs metrobüs aman Allahım düşünemedim ! koca önemli kocanın rahatı herşeyden önemli
Arabayla 5 dakikada gidilen yer 2 buçuk yaşındaki çocukla kaç dakika da gidilir peki onu da hesap ettiniz mi? Ben 3 yaşındaki oğlumla arabayla 5 dakika olan mesafeyi yürüyerek 20 dakikada ancak gidiyorum.Siz bence tekrar okuyun ,
"Oğlumun kreşide de eve arabayla 5dk " diyor.
Öğlen alip geri işe dönüyorum diye yazi görmedim
Arabayla 5 dak olan bir yer, yürüyerek 20 25 dakikadır en az bence. Her sabah çocukla 25 dak yürümek kolay mı? Çocuğum yok ama bence değil. Bunun soğuğu var, karı var.Siz bence tekrar okuyun ,
"Oğlumun kreşide de eve arabayla 5dk " diyor.
Öğlen alip geri işe dönüyorum diye yazi görmedim
Yahu hanfendi konuyu bir tamamen okuyun.
Ayrıca konu sahibinin çocuğu 2.5 yaşında. Ne yapsın yağmur çamur yollar mı tepsin rahata alışmamak için.
Hayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.Kocası rahat olsun değil mi servise binse nasıl yaşar yoksa hele otobüs metrobüs aman Allahım düşünemedim ! koca önemli kocanın rahatı herşeyden önemli
2,5 yaşinda çocuğu bebek arabasina koyabilirsiniz.Arabayla 5 dakikada gidilen yer 2 buçuk yaşındaki çocukla kaç dakika da gidilir peki onu da hesap ettiniz mi? Ben 3 yaşındaki oğlumla arabayla 5 dakika olan mesafeyi yürüyerek 20 dakikada ancak gidiyorum.
Hayir öyle değil kim daha kisa mesafedeyse o yürüyebilir. Kocasi yüreme mesafede işi olsaydi ona söylerdim.
Illaki zorun cikarmak gerekmiyor.
Konu sahabi kreş ve ev arasi 5dk mesafedede diyor.
Bunu yürüye bilirsiniz en fazla 1000metre demektir .
Kocasi belki 10km yol uzakliğinda.