• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle arabayı paylaşamıyoruz

Konu sahibinin Kocası sözde koronayi bahane edip servise binmek istemiyor
Yersen :D valla kocam bi kez bile arabayı istemedi. Ama istese naşş derim :D ben kötü bir eşim. Burada ki kadınlar cefakarrrr :D sonra konu açıp ağlıyorlar. Çok fedakarlık nankörlük getirir diye :D

Yersen :KK70: valla kocam bi kez bile arabayı istemedi. Ama istese naşş derim :KK70: ben kötü bir eşim. Burada ki kadınlar cefakarrrr :KK70: sonra konu açıp ağlıyorlar. Çok fedakarlık nankörlük getirir diye :KK70:
Senden öğrenecek çok şey var reis parti kur oy verelim reis :KK53:

Eş de haklı ama çocuk kimdeyse o daha rahat olmalı araba onda olmalı. Bi taksici bulup anlaşsanız numarasını alsanız her sabah gelse.
valla taksici değil de bu işi korsan yapan birini bulmam lazım.
Of yine koronacılar toplanmış. Madem koronadan korkuyor neden çalışıyor ? Korona sadece serviste mi var ?😂 ya da hiç bir yere gitmiyor mu?
korona bahane. rahata alıştı.

evle okulum arası araçla 10-15 dk lık bir mesafe, oğlumun kreşi de eve arabayla 5 dk. ancak benim okul da, kreş de yürüyerek veya toplu taşımayla gidilebilecek bir konumda değil. eşimin iş yeri avrupa yakasında, biz anadolu yakasında oturuyoruz ancak araçla, eğer trafik yoksa 20-25 dk da gidiyor o da. iki aracımız vardı, yazın birini sattık. ev alma planımız vardı ancak bazı sebeplerden onu da erteledik. şimdi tek aracımızı paylaşamıyoruz resmen. benim özellikle çocuğu kreşten alıp bırakırken araca çok ihtiyacım var, taksi kullanmayı da denedim ancak taksi sıkıntısı yaşıyoruz resmen bulunduğumuz bölgede, özellikle de sabahları. eşimin servis kullanma imkanı var ama pandemi döneminde katiyen istemiyor, servis güzergahları çok değişti, servisin beni alacağı noktaya da taksiyle gitmem lazım diyor. ki bence bu en makul çözüm, çocukla sefil olacağımıza sen bir çözüm bul servisle idare et bir süre diyorum ama katiyen yanaşmıyor. sürekli arabayı kim alacak kavgası yapıyoruz. bazen o bazen ben taksiyle idare etmeye çalışıyoruz ama istisnasız taksi bulamama gibi bir olumsuzluk yaşıyoruz ikimiz de. geçenlerde eşim kendine iki günlük araba kiralamış ve 600 tl ye yakın para ödemiş. bana 2.arabayı sattırdın , tekrar araba alacağım kendime diyor. 2.el araba fiyatları çıldırmış durumda, kredi çekmesi lazım. zaten hali hazırda kredimiz var, istemiyorum. servis kullan diye diretiyorum. haksızlık mı ediyorum acaba? valla benim servis imkanım olsa seve seve atlarım , taksiyle hem sıkıntı yaşıyoryz hem bütçeye zarar.
net haksızlık ediyorsunuz. kusura bakmayın.

Senden öğrenecek çok şey var reis parti kur oy verelim reis :KK53:
Sabah birini tüketici hakları mahkemesine vermiştim , kazandım :D
Eşim dedi ki sen yakında beni de verir donuna kadar alırsın :D
Ayağını denk al bence cınım dedim :D
Ben kimseye güvenmem, kimseye de fedakarlık falan yapamam. Çok vicdanlıysa o yapsın 🤘 bundan dolayı da hiç bir zaman ağlamam. Onu yaptım, bunu yapmadım ama eşim değer bilmedi demem :D

Otobüsü, minübüsü geçtim ki bazen hatta cogu zaman ayakta kalırsın, insanlar servile iseg gitmeyi zulüm sayıyor. Biz ne zaman bu kadar rahata alıştık bilmem. Imkan ve gereklilik varsa elbet kullanilir.Ama yeri gelince de bi sikarsin dişini.

Eşiniz servis kullansın, yolu mu çok uzatıyor servis neden istemiyor? Rahatına düşkün olan esas servis tercih eder, araba bir de manuelse İstanbul trafiğinde bacakları felç oluyor insanın.

Servis dururken araba kullanılır mı? Hem masraf hem stres. Serviste giderken ister uyu, ister kitap oku, ister oyun oyna. Trafik başkasının problemi nasıl olsa.
Eşiniz çok bencil. Arabayı satalım diyen siz olabilirsiniz ama çocuk ortak. Ayrıca evlilikte bu kadar senin kararın ceremesini sen çek kafası yanlış. Merhamet çok önemli bir özellik.

Eşiniz çok bencil . Evlerden ırak. Çocuğunuz olmasa bile bir erkek karısı mağdur olmasın diye verir arabayi. Onu geçtim benim arabam olmasına rağmen araba yerind servisle gidiyorum işe. Manyak mıyım ben araba kullanıp trafikte zaman geçirmeye. Serviste iki sayfa kitap okuyorum en azından. Hava kirliliği ve trafik tıkanıklığına yol acmadigim için de huzurluyum

Benim arkadaşım arabasız adim atmazdi iki arabaları vardı maddiyattan ötürü sattilar.
Şimdi eşi Arabayla gidiyor çünkü çocukları kreşe eşi bırakıyor.
Çocuk kimin yanindaysa araba ile o gitmeli.
Kız da dolmuşla gidiyor.
Çocuklar indi bindi ile ziyan edilmemeli
Sonunda ya👌

Araba kimdeyse çocuğu alıp birakma sorumluluğu da onda olmalı.

Çocuk birinize zimmetli olmasın.

Eşiniz kreşe karşıydı galiba arabayı satması konusunda da ısrarcımı oldunuz sen sattırdın gibi bi ifadeden yola çıkarak bunu söylüyorum. Kendince sizi cezalandırıyor. Kreşe çocuğu bırakandan olmalı araba. Çok üstünüze gelirse sözle araba almasını destekleyin.

Back
X