Eşimle aram düzelir mi sizce? sadece aylık evliyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıllarca evi toplamak, yemeğini yapmak çocuklarına bakmak emek sayılmıyor mu?

İyi bir arkadaş, dert ortağı, hayat kolaylaştıranı, arkasını toplayanı, onu ondan çok düşüneni daha doğrusu ‘anne sevgisi’ veriyor olabilir misiniz?
Çünkü bu çok saçma, insan diğer cinsiyeti beğenir sever de evlenir.
Sizi kadın olarak sevmiyorsa ne diye sevecek acaba?
İnanılmaz bencil hatta narsist hareketler bunlar.
Arkadaş arkadaş yaşasaydınız, evlenmeye ne gerek vardı beden yoksa ilişki içinde?
Kahve içtiğiniz insandan farkınız ne?
Bacı bacı takılmak için evlenilir mi…

Eğer ki ameliyat olduğunuzda da size bahane sunacaksa yine sizi hedef gösterip söyler olmuyor yapamıyorum diye ama kendisinde problem vardır

Sadece yazdıklarınız kadarını biliyorum, vereceğim cevabı süzgeçten geçirecek olan sizsiniz. Okuduğumdan anladığıma göre eşiniz özgüvensiz olduğunuz konuları çok iyi biliyor ve üzerinize giderek sizi iyice düşürüyor. Böylece siz onun isteklerini daha kolay kabul edecek ve daha çok çabalayacaksınız.

47 yaşında olunca ne oluyor?
47 yaşında olunca gelişimini tamamlamış olması bekleniyor genelde. Hormonlarının sakinleşmiş olmasını, yaşı dolayısıyla yer çekimine karşı koyamayan vücudundan ibret alıp her şeyin şekil şemal olmadığını anlayacak olgunluğa erişmiş olmasını falan.

O değil de kendisi de bir rahatsızlığa yakalanıp ilaçlardan dolayı kilo alabilir, kaza geçirip uzuv kaybı yaşayabilir. Kilo sağlık için kötü bir şey zaten vermişsiniz önemli olan da bu. Evlenirken de farklı bir fizik vadetmemişsinizdir diye düşünüyorum. Erkekler tipe bakar evet ama bu kadar yüzeysellik çok itici geliyor bana. Hele ki 1 dakika sonra ne yaşayacağımız belli değilken. Siz kendinizi işsizim, çirkinim, param yok diye eziklerseniz adamın g*tü daha da kalkar arşa gider.

Bende tüp mide oldum 40 küsür kilo verdim haliyle sarktım göbeğim ve iç bacaklarım sarktı estetik olacağım kışın. Eşimden tek bir şey duymadım bu konuda. Bence sizin eşinizin cinsel bi sorunu var suçu bu şekilde kapatmaya çalışıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…