Eşimle aram limoniii

huysuzwomen

Hɑyɑttɑ insɑnı 3 şey yıkɑr.... Su, sɑbun, şɑmpuɑn.
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
238
106
18
Eşimle hamileliğimde cinsel hayatımız son dönemlerde çok azalmıştı şuanda doğumdan sonra vajinal akıntım başladı bu yüzden cinsel ilişkiden kaçıyorum buda eşimin bana karşı sürekli laf etmesine surat asmasına neden oluyor çok yükleniyor bana başkası olursa hayatındadiye tuhf oluyorum

Bence bir evlilikte en temel yapı taşlarından biri o iş. Dolayısıyla ne yap ne et kocanla aranı açma. En kısa sürede sorunu hallet. Sonra çok ağlarsın bak.

Ne kadar zaman önce doğum yaptınız? Biz de eşimle aylardır birlikte olmuyoruz bebeğe zarar veririz korkusuyla. Ama kimse kimseye surat asmıyor. Akıntınız neden oluyor? Enfeksiyon mu yoksa doğumdan sonra oluşan bir şey mi? doğumla direkt bağlantılıysa sağlık sorununuz, eşiniz ayıp ediyor. Böyle zamanlarda sabırlı olmalı.

Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum

3ay önce doğum yaptım doğumdan sonra akıntım vardı enfeksiyon yani ilişkide ağrı çekiyorum o yüzden yani. Ama oda istiyor kendimi çekince çok yükleniyo bana senin gibi kadın kocasını elinde tutamaz kadınlık yapmıyosun diyo surat asıyor çok bunalıyorum

Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum
Eşinizin anlayışlı davranması gerek. Doğumdan çıkmışsınız. Hiçbirimiz zincirinden boşanmış boğa değiliz. Otokontrol denen bir şey var. Çemkirin siz de. Emziriyorum, yeni doğum yaptım sabırlı ol, yanımda ol falan deyin. Bu yüzden sizi aldattmasından korkuyorsanız da o adamın karakterinde sorun vardır sizde değil.

Ovv durum baya vahim desene dr emzirdiğini bilerek yazdı dimi ilacı?

Çok konuştum onunla biraz zaman istedim ama sürekli yakınlaşma peşinde bunalıyorum bende. Doktor bilerek yazdı mecbur emzireceksin dedi ama kesin bişey söyleyemem dedi sütede geçebilir geçmeyeebilir elimizde bilgi yok emzir dedi yada sütten kesicekmişim 1hafta falan.

Pis adam diyerek çemkiricem eşine kusura bakma. Üzülme sen de. Seni bir de başka kadına giderim diye tehdit ediyor. Sağlığın yerinde değil, adamın düşündüğüne bak. Hasta halde ilişkiye gir ona da bulaştır, iyice hastalanın istiyor galiba.

Ya ama kullanmazsan yayılma ya da kronikleşme yapmaz mı? Ben en çok buna takıldım şuan.Bence sen başka bir dr ye daha git.

Anlamıyor işte bu kadar çok ısrarcı olunca kafam bozuluyor. Başkasına gidecek duruma gelirse diye korkuyorum

Bence eşini ihmal etme...evliliğin temelini cinsel birliktelik oluşturuyor.ilişkinin ertesi günü adam öldür desen öldürür.sen onu mutlu et o da seni mutlu etsin.evdeki mutluluk yataktan geçiyor tatlım

2yıldır evliyiz 3 4 ay ilişkiye giremiyoruz diye üstelik sağlık için giremiyoruz diye sabırlı olmalı bana çok yüklenmemeli daha yeni anne oldum ilk doğumumdu daha 21yaşındayım ve enfeksiyon rahatsızlığım var onunda fedakarlık yapması gerekmez mi? Ona çok konuşuyorum üzülüyorum ağlıyorum

Canm ya kıyamam bu vaziyette ilişki olursa senin için çok daha kötü olur eşin bencillik etmiş
Bol bol maydonoz suyu iç su buharına otur yatmadan önce süt iç şekersiz. Bide suyu sürahiden iç içine bikaç dilim limon ve nane at bu hem dirayetini arttırır hemde mikropları atmanı vücuduna yayılmamasını sağlar. Bende yakın zamanda ciddi bi enfeksiyon atlatmıştım ama senin kadar 3/4 ay falan cebelleşmeden atlattım şükür

Eşine bakma sen bu vaziyetteyken mantar olma ihtimalin çok yüksek bi an once iyileşmeye bak.. tamam cinsellik önemli 3/4 ay çok uzun bi süre ama eşinin sana karşı hassas olması lazım..

Teşekkür ederim tavsiyelerin için deniyeceğim. Çok anlayışlı biriydi eşim kvle beraber oturuyoduk 4 aydır evimiz ayrıldı çok değişti eşim

Teşekkür ederim tavsiyelerin için deniyeceğim. Çok anlayışlı biriydi eşim kvle beraber oturuyoduk 4 aydır evimiz ayrıldı çok değişti eşim

Merak etme alışır alışmak zorunda.. bizler ailemizi memleketimizi bırakıp gidiyoruz peşlerinden mutlu mesut gıkımız çıkmıyor.. hiç fırsat verme değişmesine görmezden gel şu vaziyetteki sıkıntılarını Paylaş psikolojini anlat anlayış beklediğini tekrarla. Bazen gerçekten cahillikten oluyor herşey

Rahatsızsınız ama eşiniz anlamıyor

Bu aşamada onu başka şekilde tatmin etseniz ille de tam birliktelik şart mı

Sevişin Mutlu olun her şey tam ilişki değil ki

Ayrıca da doktoru beğenmedi iseniz başka doktora gidin daha 21 yaşında tedavi edilemeyecek bir hastalığa çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…