- 13 Ocak 2017
- 238
- 106
- 18
- Konu Sahibi huysuzwomen
-
Eşinizin anlayışlı davranması gerek. Doğumdan çıkmışsınız. Hiçbirimiz zincirinden boşanmış boğa değiliz. Otokontrol denen bir şey var. Çemkirin siz de. Emziriyorum, yeni doğum yaptım sabırlı ol, yanımda ol falan deyin. Bu yüzden sizi aldattmasından korkuyorsanız da o adamın karakterinde sorun vardır sizde değil.Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum
Ovv durum baya vahim desene dr emzirdiğini bilerek yazdı dimi ilacı?Akıntım kötü durum almış iltihap diyeyim canım çok acıyor ağrım oluyorum çekiniyorum olmuyor. İlaç verdi doktor emziren anneyim ilacta kullanmakta kararsızım napıcağımı bilmiyorum
Pis adam diyerek çemkiricem eşine kusura bakma. Üzülme sen de. Seni bir de başka kadına giderim diye tehdit ediyor. Sağlığın yerinde değil, adamın düşündüğüne bak. Hasta halde ilişkiye gir ona da bulaştır, iyice hastalanın istiyor galiba.3ay önce doğum yaptım doğumdan sonra akıntım vardı enfeksiyon yani ilişkide ağrı çekiyorum o yüzden yani. Ama oda istiyor kendimi çekince çok yükleniyo bana senin gibi kadın kocasını elinde tutamaz kadınlık yapmıyosun diyo surat asıyor çok bunalıyorum
Ya ama kullanmazsan yayılma ya da kronikleşme yapmaz mı? Ben en çok buna takıldım şuan.Bence sen başka bir dr ye daha git.Çok konuştum onunla biraz zaman istedim ama sürekli yakınlaşma peşinde bunalıyorum bende. Doktor bilerek yazdı mecbur emzireceksin dedi ama kesin bişey söyleyemem dedi sütede geçebilir geçmeyeebilir elimizde bilgi yok emzir dedi yada sütten kesicekmişim 1hafta falan.
Bence eşini ihmal etme...evliliğin temelini cinsel birliktelik oluşturuyor.ilişkinin ertesi günü adam öldür desen öldürür.sen onu mutlu et o da seni mutlu etsin.evdeki mutluluk yataktan geçiyor tatlımEşimle hamileliğimde cinsel hayatımız son dönemlerde çok azalmıştı şuanda doğumdan sonra vajinal akıntım başladı bu yüzden cinsel ilişkiden kaçıyorum buda eşimin bana karşı sürekli laf etmesine surat asmasına neden oluyor çok yükleniyor bana başkası olursa hayatındadiye tuhf oluyorum
2yıldır evliyiz 3 4 ay ilişkiye giremiyoruz diye üstelik sağlık için giremiyoruz diye sabırlı olmalı bana çok yüklenmemeli daha yeni anne oldum ilk doğumumdu daha 21yaşındayım ve enfeksiyon rahatsızlığım var onunda fedakarlık yapması gerekmez mi? Ona çok konuşuyorum üzülüyorum ağlıyorum
Yoğurt da enfeksiyonu atmana yardımcı olur canım. Tüketmeye çalış onu da.Teşekkür ederim tavsiyelerin için deniyeceğim. Çok anlayışlı biriydi eşim kvle beraber oturuyoduk 4 aydır evimiz ayrıldı çok değişti eşim
Teşekkür ederim tavsiyelerin için deniyeceğim. Çok anlayışlı biriydi eşim kvle beraber oturuyoduk 4 aydır evimiz ayrıldı çok değişti eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?