Esimle aram sinir stres oldu

Herhalde esinizin ailesini daha önce sevmis olmalisiniz. Yoksa sizi dislamalari umrunuzda olmazdi. Veya yanlizliktan böylesiniz. Artik en iyisini siz bilirsiniz.
Ama insanlar sizi disliyorsa sizinle ugrasmiyorlar demektir o yuzden yuva yiktiklari yok demektir. Siz kendi nefretinizle kendi yuvanizi yikacak duruma gelmissiniz.

Bende öyle düşünüyorum mesaj attım kendisine çekip gitmişti, özür diledim, onu sevdiğimi söyledim, kesinlikle ekmeklerine yağ sürüyorum şuan saçma sapan üzülüp stres yaparak, teşekkür ederim

Eşinizle bu konuları konuşmayın. Neden sorun oluyor ki?

Dışlamaktan kastım beni el kızı gibi görüp akrabalarına tapan kv idi. Evet olabilir kavga ettiğim birine nefret dolup taşıyorum çok takıyorum eşime sarıyorum ama onların ekmeklerine yağ sürmeyeceğim teşekkür ederim

Bu teyzesi ben evdeyken bana mesaj attı, sen şu kişi yüzünden beni silmişsin(sevmediğim biri), öyle birşey yok dedim ben seninle anlaşıyorsam sorun yok dedim(gerçekten o yüzden silmedim bir ortamda sinirimi bozduğu için sildim artı o teyzesini sevmediğim için) oda var dedi durumların gözükmüyor artık dedi, arkasındanda sen nasıl insansın sen hep kaybedeceksin dedi, bende sildiğimi kim çıkarıyor dedim, eşimi söyledi, bende o öyle birşey yapmaz dedim, yalanmı söylicem sor dedi, söyledim bende 2 kez aradı eşim açmadı sonra açmış bir güzel fırça yemiş, bildiğin iftira attı eşimin ağzından konuşup, kv de ona destek çıktı gelinine sen nasıl insansın denilmesine birşey demedi onada kızdım onlada mesafe koydum çünkü iyi niyetinden emin değilim artık. Ama Onların ekmeğine yağ sürmeyeceğim esimle aramı bozup

Bu arada bugün eşim çıkıp gtmşti esime mesaj atmıştım özür diledim görüldü ama cevap vermedi resmen aramı bozdular bu adam böyle değildi nefret ediyorum onlardan

Bu arada bugün eşim çıkıp gtmşti esime mesaj atmıştım özür diledim görüldü ama cevap vermedi resmen aramı bozdular bu adam böyle değildi nefret ediyorum onlardan
Biraz nazlanabilir ama sakın pes etmeyin. Söyle güzel bir sofra hazırlayın, güzelce giyinin ama o konulardan hiç bahsetmeyin. Sizi gülümseyecek eski anılarınızdan konuşun. Çok kinci biri değilse fazla uzatmayacaktır. Bu arada iyi haberlerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim, mesajdan sonra eve geldi napıyosun falan dedi bende konustum güzelce, ben hep yanındayım dedi, sonra beraber bebeğimize isim baktık(henüz düşünmüyoruz ama), şuan iyiyiz herşey bende bitiyor

Bende bana yPılanları sindremeyip eşime etmedimi brakmıyordum bakdım bsey degismiyor mllet orda brda tatilde gezmede olan bana esime oluyor saldım gitti aynı onlar gbi sendee brakkk sal gtsin tınlamas kmseyi en iyisi bu

Ne kadar sanslisin esin yanindaymis iste? Sana bir sey soyleyeyim mi esim ailesi ile ilgili akrabalari ile ilgili asla ama asla benim yanimda yer almadi bugune kadar.. eger benim yanimda olsaydi hic kimseyi kafama takmazdim.. esime de asla bu konularla ilgili konusmazdim degerini bil

Bende farkındayım, ama doğru yolda olduğumu anladım, kv beni sormaya baslamıs Didem bana yazmıyor falan diye, çok kararlıyım mesafe koymakta, birazda vicdanlı biriyim, ama yüz verdikçe astarını istediler, teyzesini zaten komple hayatımdan çıkardım annesi içinde mesafe koydum ve bu yoldan dönmeyeceğim

Bir ben miyim buraların, neredeyse kimseyi takmayan delisi?

Çok az şeyi kafaya böyle takarım. Eşime de yansıtmam. Kendi kendime çözerim.

Gerçi ben genel olarak böyleyim. Tek tabanca misali.

Donme zaten benim soylemek istedigim bu degildi. Sanslisin esin yaninda demek istedim. Yoksa ister mesafe koy istemezsen koyma.. sadece ne olursa olsun yaninda olan bir esin var onu bunaltma demek istemistim. Mutluluklar size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…