Esimle aram taki yüzünden bozuldu

Arkadaşlar yorumlarınızı için hepinize teşekkür ederim. Çoğunuz 4 yıl sonra düğünmü olur yazmış. Bizim 2019’da sadece nikahımız oldu, aile arasında. Aile derken anneler babalar, kardeşler. Ozaman maddi gücümüz olmadığı için düğünümüzü 6 ay sonra yapacaktık, ama yazdığım gibi corona girdi araya. Kasım 2020 erteledik ama oradada yine corona girdi. Zaten corona 2022’inin başlarında hafifledi, hayatlarımız yavaş yavaş normaleşti. Bende gellinliğimi giyinip ailem, akrabalarım ve arkadaşlarımla eğlenmek istedim, burada yanlış olan ne onu anlamış değilim. Zaten kendi aramızda küçük 80 kişilik bir eğlence oldu, daha çok party gibi. Düğün 2 sefer iptal olduğu için kimse takı takamamıştı, ondan herkes şimdi düğünde takmak istedi, Buda çok normal. Birde benim ailemden ilk ben evlendim, yani bu ilk düğünümüz oldu. Bende istedim Annem Babam beni gelinliğimle görsünler, bundan doğal birşey yok bence. Beni rahatsız eden ve soğutan eşimin takı yüzünden ailem hakkında böyle konuşması. Benden dün özür diledi, ailemi sildim dediği için, lafları yanlış kullanmış ama aileme karşı hayal kırıklığı hala varmış orada bir değişiklik yokmuş. Ben onu anlamaya çalışmıyormuşum, ailemi savunuyormuş. Onun derdi para değilmiş, sadece kendini değersiz hissetmiş. Gerçektende paraya ihtiyaçı olmayan bir insan. Ondan neden böyle düşündüğünü neden böyle birşeyi dile getirdiğini anlamış değilim, hala şaşkınım ve acayip soğudum ondan

Neresinden tutsam tuhaf bir konu 4 senenin sonunda düğün davetiyesi gelse çok tuhaf bulurum birde taki töreni olmuş takmak isteyen ztn getirirdi getirmiştir aileniz size elden verebilirdi bana göre 4 sene önce bu takılarin yapilmamis olmasi daha tuhaf.. adami 4 senedir tanımadıniz mi simdi paraya bakışına şaşırıyorsunuz sanki supriz yumurta gibi gelmiş. Gelinlik parası kavgasından belli ztn tavrı bakışı..

Asıl bundan anormal bir şey yok bence. Bu kadar düğün istiyordunuz madem nikahınızı da 6 ay sonraya kıysaydınız, o bile saçma olmuş. Maddi durumunuz iyileşince evlenip nikah düğün birlikte yapardınız. Aileniz çok görsün istiyorsanız nikahta gelinlik giyseydiniz. Düğün dediğimiz şey evlilik törenidir. Dolaylısıyla evlenirken yapılır. Siz evlenmişsiniz aynı evde yaşıyorsunuz üstünden 4 koca sene geçmiş. Saçma yani düğün yapmak, anlamı kalmamış ki. Eşiniz 4 yıldır çok iyiydi çok bonkördü de düğün günü mü değişti?

Taki olarak Annem ve Babam bana 6 burma (tanesi 25g) taktilar, kiz kardesim 8 tane ceyrek ve bir tane tam altin seklinde kolye takti, erkek kardesim tugrali bir bileklik takti. Annem ve Babam esime 600 Euro taktilar.

alıntılayamadım o nedenle kopyaladım
çüş daha ne takacaklardı bu ne aç gözlülük yuh yani
bi de 4 yıl sonra düğün yapma biraz saçma olmuş
ama eşiniz aşşşırıı über aç gözlü bir pislik
son model araba mı beklemiş AÇ!

Son düzenleme:

bana göre 4 sene sonra dügün/eglence yapmak yanlis degil. Burdakilerin abartmasi. Niye sacma olsun ya. Kendi aranizda bir eglence yapmissiniz. Isteyen 4 yil sonra yapar isteyen taki icin isteyen 10 yil sonra. Kimse kimseyi yargilayamaz. Ha ben yaparmiyim yapmam ama yapanada yok sacma, gereksiz falan demem yani. Ne abartildi yahu. Evliliklerin 25 yilini 50. yilini ailecek kutlayan insanlar var (TR degil tabiki). Abartmayi, yargilamayi severiz.

Konuya gelicek olursak. Asil terbiyesiz olan esiniz. Kendi degerini paraylami biciyormus. Derdi besbeli ki para ihtiyaci olsun yada olmasin. Ailem kötüde olsa esime asla ama asla laf düsmez ettirmemde.

konu sahibi muhtemelen yurtdisinda ondan eurolar havada ucusmus.

ahfjkk hala diyor ki '' Onun derdi para değilmiş, sadece kendini değersiz hissetmiş. Gerçektende paraya ihtiyaçı olmayan bir insan.''

He ablam heeee.. kendini kandır ne diyelim?

Ben sizler adına okurken çok utandım. En azından sadece buraya yazmış olun kimseye anlatmayın yani her bakımdan hakkınızda iyi şeyler düşünemedim. Kavga dövüş ailesinden para alan es, bayramda harçlık almak, 4 sene sonra yapılan düğün.. şu an eşin para isyanı benim için çok geri planda kaldı. Cringe şelalesi resmen

ahfjkk hala diyor ki '' Onun derdi para değilmiş, sadece kendini değersiz hissetmiş. Gerçektende paraya ihtiyaçı olmayan bir insan.''

He ablam heeee.. kendini kandır ne diyelim?
ya km’lerce uzaktan kustum adama o derece mide bulandırıcı ablamız hala acaba mı diyor
demek ki o saçma düğünü yapmasına fırsat vererek kapalı gözünü açmak istemiş Allah
her şerde bi hayır vardır anlayana!

Böyle mıymıntı bir adam gerçekten şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkarmadı mı size? Yoksa her şeyini alttan aldınız da en son ailenize sıra gelince mi uyandınız? Bu kadar çiğ bir adam sanmıyorum ki şimdiye kadar hiç renk verip canınızı sıkmamış olsun.

5 sene sonra düğün yapmak ne kadar saçma Bi fikir ne kadar gereksiz.
Eşin de aynı şekilde çok saçma Bi adam. Ailen takmış işte damada mı bilezik takacaklardı. Kadınlar yapınca da hoş olmuyor ama erkeğin böyle takı muhabbeti yapması hepten itici. Bilmiyorum bu olaydan dolayı boşanılır mı ama sizin evliliği hiç sağlam göremedim.

Ay gördüğüm en mantıksız şey bu düğün bu kadar zamana oğlan doğurup onun sünnetinin düğününü yapsan (ki sünnet düğününü de çok saçma buluyorum) bundan daha mantıklı olurmuş. Sen düğün de düğün diye aranmissin resmen. Çok içinde kaldıysa güzel bir kifayet yakın arkadaşlar eğlence yapardınız. Ama siz bence biraz parasız kaldınız düğün yapalım da takı toplayalım dediniz. Bu da sonucu :)) Allah'ım kinadigimi başıma verme. amin

Bunlari dert etmiyor aslinda derdi para mal mülk değil. Kendinizi ezdirmeyin. Geri adim atmasini bilecek. Bu şekilde konuşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…