Anlattığınız bütün sorunların cevabı şu cümlelerde gizli. Adam aldatmış, kötü davranmış, hor görmüş affedilmiş.Yeri geldi aldatıldım. Yeri geldi kötü eş oldum. Sabrettim sürekli.
Yani aslında tamda aldatma değil bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ama bana göre aldatma bu çocuğum yokken askerde olan bişeydi. Davranişları tutarsız.Anlattığınız bütün sorunların cevabı şu cümlelerde gizli. Adam aldatmış, kötü davranmış, hor görmüş affedilmiş.
Üzgünüm ama böyle olacağı belliymiş
Şimdi boşanmayacaksınız da lütfen kurcalamayın telefonunu falan.
Ya bir kadınla yakalamadım bir kadınla konuşmalarını yakalamadım sadece bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu. Şimdi hiç bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama korkuyorum. Gece eve bir insan neden geç gelir. Tahsilat yapıyorum işim var gibi bişeyler söylüyor ne yapcağımı ne düşüncepiöi şaşırdımAklim O Geri geldi aldatildima takildi. Yani aldattini biliyordunuz ve simdi suphe duyuyorsun...Iki cocugun var Allah bagislasin Sana ben akil vermek istemem Ama Siz ne istiyorsunuz neyin degismesini istiyorsunuz? Sizin isteginiz onemli, Cogu kisi simdi size bosan diyecek Eminim... evliliginiz catirdamis yikilmis nasil yapmaya dusunuyorsunuz Ki. Yazik degil mi O Iki cocuga?
Ya bir kadınla yakalamadım bir kadınla konuşmalarını yakalamadım sadece bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu. Şimdi hiç bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama korkuyorum. Gece eve bir insan neden geç gelir. Tahsilat yapıyorum işim var gibi bişeyler söylüyor ne yapcağımı ne düşüncepiöi şaşırdım
Ya aslında çok yoğun çalışıyor kendi işi elbette sorunları vardır ama biz neden evlendik acaba diye de düşünmüyor değilim. Mesela şimdi o kadar iyi ki eve geldi karıcığım nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın diyor. Çocuklar uyuyor acaba çocukların bağırışlarından mı hoşlanmıyor böyle yapıyır hala anlayamıyorum. Sürekli konuşuyorum her vakit buldukça birgün iyi bir kötü. Evet her istediğimi yapıyır ama bu sevdiğini göstermez dimi? Aldatsa mesaj yakalarım ama yok. Zaten şu 3-4 haftadır bişeyler oldu. İşleri iyi gitmese söyler diyorum. Parası olmasa söyler ama yok hiç öyle birşey demiyor. Babasıyla ortaklar aralarında mı bir problem var eve yansıtıyor yine bilemiuorum ne yapmalıyımSuphe insani kemirir. Sizinle paylasmak istemedi Sorun olabilir. Belki hic aldatmiyordur. Kocaniz Tabiki hatali size bagriyor sizinle ailenizle fakit gecirmiyor. Adam akilli konusun bas Basa bi Yere gidin Orda konusun.
Ya aslında çok yoğun çalışıyor kendi işi elbette sorunları vardır ama biz neden evlendik acaba diye de düşünmüyor değilim. Mesela şimdi o kadar iyi ki eve geldi karıcığım nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın diyor. Çocuklar uyuyor acaba çocukların bağırışlarından mı hoşlanmıyor böyle yapıyır hala anlayamıyorum. Sürekli konuşuyorum her vakit buldukça birgün iyi bir kötü. Evet her istediğimi yapıyır ama bu sevdiğini göstermez dimi? Aldatsa mesaj yakalarım ama yok. Zaten şu 3-4 haftadır bişeyler oldu. İşleri iyi gitmese söyler diyorum. Parası olmasa söyler ama yok hiç öyle birşey demiyor. Babasıyla ortaklar aralarında mı bir problem var eve yansıtıyor yine bilemiuorum ne yapmalıyım
Bu tavirlariniz o kadar tanidik geldi ki. Cocuk seslerinden mi rahatsiz oluyor ondan mi boyle yapiyor kismi ozellikle. Gercektrn cok iyi anliyorum sizi. Acaba mesaj yazmayimi sevmiyor ondan mi yazmiyor derdim. Cok mu sıkbogaz ediyorum acaba derdim.hatayi kendimde arardim. Sevilmedigimi artik fayanamayack noktaya gelip patladigimda anladim. Aklimda acaba mi olarak vardi ama hep bahanelerin arkasina saklandim meger oyle degilmis isin asli.Ya aslında çok yoğun çalışıyor kendi işi elbette sorunları vardır ama biz neden evlendik acaba diye de düşünmüyor değilim. Mesela şimdi o kadar iyi ki eve geldi karıcığım nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın diyor. Çocuklar uyuyor acaba çocukların bağırışlarından mı hoşlanmıyor böyle yapıyır hala anlayamıyorum. Sürekli konuşuyorum her vakit buldukça birgün iyi bir kötü. Evet her istediğimi yapıyır ama bu sevdiğini göstermez dimi? Aldatsa mesaj yakalarım ama yok. Zaten şu 3-4 haftadır bişeyler oldu. İşleri iyi gitmese söyler diyorum. Parası olmasa söyler ama yok hiç öyle birşey demiyor. Babasıyla ortaklar aralarında mı bir problem var eve yansıtıyor yine bilemiuorum ne yapmalıyım
Bravo !!Evli olarak 1 yıl askerliğini bekledim kayınvalidemlerde. Kendi evimize çıkmak çok zor oldu. Yeri geldi aldatıldım.. Ben hep yapıcı bir insanımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?