Eşimle aramda soğuk rüzgar esiyor

E15duru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
68
12
38
merhaba aarkadaşlar. Konuya nasıl başlayayım hatta nereden başlayayım bilemiyorum. 4 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Çok severek evlendik. Evli olarak 1 yıl askerliğini bekledim kayınvalidemlerde. Kendi evimize çıkmak çok zor oldu. Yeri geldi aldatıldım. Yeri geldi kötü eş oldum. Sabrettim sürekli. Ben hep yapıcı bir insanımdır. Herşeyi kavgayla değilde güzellikle halletmeye çalışırım. Uzun zamandır evliliğimiz iyi gidiyor gibiyldi. Ama şu 3-4 haftadır bir terslik var. Pazar günleri evden gitmek için bahaneler arıyor. Misafir geldiği günler eve erken gelip misafir olmadığı günler gece geç vakitlerde geliyor. Arıyorum işim var diyor. Aldatıyor mu inanın bilemiyorum ama öyle hissediyorum. Herşeye susmaktan çok yoruldum. Sürekli kavga çıkarıyor çocukları bahane ediyor hayatta küfür etmezdi mesela küfür etmeye başladı. Çocuklar bağırsa niye bağıyor çıkın gidin karşımdan diyor bunlardan aldattığını düşünüyorum. Ne yapacağımı masıl davranacağımı şaşırdım. Bazen ona kızıp büyük kızıma kızıyorum yanlış yapıyorum biliuorum ama elimde olmadan yapıyorum. Para felan istesem veriyor öyle bir sıkıntım yok. Geçen teşefonunu kurcalayım dedim mesajlardan telefonla arayanları bile herşeyi silmiş. Günde 2 kere arayan adam ne arıyor ne mesajlarıma cevap veriyor. Uzun oldu kusura bakmayın. Ne yapcağımı şaşırdım yardım edin kimseye anlatamıyorum.

Yeri geldi aldatıldım. Yeri geldi kötü eş oldum. Sabrettim sürekli.
Anlattığınız bütün sorunların cevabı şu cümlelerde gizli. Adam aldatmış, kötü davranmış, hor görmüş affedilmiş.

Üzgünüm ama böyle olacağı belliymiş

Şimdi boşanmayacaksınız da lütfen kurcalamayın telefonunu falan.

Daha öncede aldatmış zaten affetmişsiniz yine aldatsa nolcak ? Yine affetceksiniz. Demek ki önemli değil sizin için.

Aklim O Geri geldi aldatildima takildi. Yani aldattini biliyordunuz ve simdi suphe duyuyorsun...Iki cocugun var Allah bagislasin Sana ben akil vermek istemem Ama Siz ne istiyorsunuz neyin degismesini istiyorsunuz? Sizin isteginiz onemli, Cogu kisi simdi size bosan diyecek Eminim... evliliginiz catirdamis yikilmis nasil yapmaya dusunuyorsunuz Ki. Yazik degil mi O Iki cocuga?

Yani aslında tamda aldatma değil bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ama bana göre aldatma bu çocuğum yokken askerde olan bişeydi. Davranişları tutarsız.

Duru, aldatmiyorsa bile adam seni sevmiyor gibi. Küfür var, senle vakit geçirmek istemiyor, çocuklara tahammülsüz...

Hep idare etmekle, her hatasını örtmekle, aldatmasına bile göz yummakla, değerli bir eş olunmuyormuş demekki. Şimdi ne olacak? Yine yapıcılıkla düzelir mi bu durum dersin ? Kaybetme korkusu hiç yok ki adamın .

Sebebi baska ne olabilir. Isle ilgili sıkıntısı mi var acaba.

Ya bir kadınla yakalamadım bir kadınla konuşmalarını yakalamadım sadece bir arkadaşlık sitesine üye olmuştu. Şimdi hiç bir şekilde sosyal medya kullanmıyor ama korkuyorum. Gece eve bir insan neden geç gelir. Tahsilat yapıyorum işim var gibi bişeyler söylüyor ne yapcağımı ne düşüncepiöi şaşırdım

Aldatılmanın nesini güzellikle yapıcılıkla çözmeye çalıştınız ki?
Bak hayatım lütfen beni aldatma ve şiddet uygulama denen her erkek özür dilerim karıcım der ve fırsatını bulduğu an yine yapar...
Baştan yanlış yapmışınız k.bakmayın...

Suphe insani kemirir. Sizinle paylasmak istemedi Sorun olabilir. Belki hic aldatmiyordur. Kocaniz Tabiki hatali size bagriyor sizinle ailenizle fakit gecirmiyor. Adam akilli konusun bas Basa bi Yere gidin Orda konusun.

Suphe insani kemirir. Sizinle paylasmak istemedi Sorun olabilir. Belki hic aldatmiyordur. Kocaniz Tabiki hatali size bagriyor sizinle ailenizle fakit gecirmiyor. Adam akilli konusun bas Basa bi Yere gidin Orda konusun.
Ya aslında çok yoğun çalışıyor kendi işi elbette sorunları vardır ama biz neden evlendik acaba diye de düşünmüyor değilim. Mesela şimdi o kadar iyi ki eve geldi karıcığım nasılsın nasıl geçti günün neler yaptın diyor. Çocuklar uyuyor acaba çocukların bağırışlarından mı hoşlanmıyor böyle yapıyır hala anlayamıyorum. Sürekli konuşuyorum her vakit buldukça birgün iyi bir kötü. Evet her istediğimi yapıyır ama bu sevdiğini göstermez dimi? Aldatsa mesaj yakalarım ama yok. Zaten şu 3-4 haftadır bişeyler oldu. İşleri iyi gitmese söyler diyorum. Parası olmasa söyler ama yok hiç öyle birşey demiyor. Babasıyla ortaklar aralarında mı bir problem var eve yansıtıyor yine bilemiuorum ne yapmalıyım

Ilginc ama konusma tabiriniz nasil yani baliklama giriyormusun konuya yani Neden diye mi soruyorsun ona. Anlatin Ona Ne yaptini ve hoslanmadiniz seyleri anlatin kendisi Belki farkinda degildir ve Ona sorun Belki Siz de Onun hoslanmadi seyi yapiyorsunuz Oda olabilir. Kuskunuzdan soz etmeyin.

aldatti???? ... devamini okumadim

Bu tavirlariniz o kadar tanidik geldi ki. Cocuk seslerinden mi rahatsiz oluyor ondan mi boyle yapiyor kismi ozellikle. Gercektrn cok iyi anliyorum sizi. Acaba mesaj yazmayimi sevmiyor ondan mi yazmiyor derdim. Cok mu sıkbogaz ediyorum acaba derdim.hatayi kendimde arardim. Sevilmedigimi artik fayanamayack noktaya gelip patladigimda anladim. Aklimda acaba mi olarak vardi ama hep bahanelerin arkasina saklandim meger oyle degilmis isin asli.

Arkadaşlık sitesine tahsilat yapmak için üye olmadı herhalde. O tip sitelere üye olmak = aldatmak.
Affedilmek = tekrar aldatılmaya zemin bulmak...

Allah yardımcınız olsun eşiniz düzgün konuşmanıza rağmen halen aynı şekilde davranıyorsa problemin büyüğü eşniz o sitelere üye olmakta aldatmak sayılır ve bu defa da aldatılmışsanız affetmeyin

Ne kadar kolay yazmışsın. Yeri geldi aldatıldım diye. Nasılsa affediyorsun yine aldatıyor olabilir neden olmasın. 3. Çocuğu yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…