• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle arami duzelmek icin neler yapabilirim?

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.966
5.148
398
Merhaba hanimlar..
Beni az cok taniyorsunuz! Esimle aram kiskancliklarim.ve sinirimden dolayi hep bozuktu karr almistim duzelecegim diye..
Duzeldimmi.bilmiyorm ama yakinlasmak icin tavsiyeler istiyorum..
Disari cikin demeyin cunku uc dort gune bir beni mutlaka cikarar gezmeye, evde canim sıkılıyor diye sagolsun...
Tavsiyelerinizi fikirlerinzi bekliyorum...

Merhaba hanimlar..
Beni az cok taniyorsunuz! Esimle aram kiskancliklarim.ve sinirimden dolayi hep bozuktu karr almistim duzelecegim diye..
Disari cikin demeyin cunku uc dort gune bir beni mutlaka cikarar gezmeye, evde canim sıkılıyor diye sagolsun...

Yumuşak huylu olabilirsin, ona özel yemekler, tatlılar hazırlayabilirsin, sırf onu düşünerek onun için yaptığını belli etmelisin yani.. Akşam evinizde otururken meyve soyup yanına sokulup kendi ellerinle eşine meyve yedirebilirsin, öpüp koklayabilirsin.. Onun yapmaktan hoşlandığı aktiviteleri yapmayı teklif edebilirsin.. Tabi bunlar yapmacık biçimde değil de, eşine olan sevginden, onu kaybetme korkundan yaptığın şeyler olmalı..
Vallahi ben eşime bunları yaparım evde, ona olan sevgimden dolayı içimden onun etrafında dört dönesim, onun dizlerinin dibinde olasım, koynunun sıcağında olasım gelir.. Çünkü hayat kavgaya vakit ayıramayacak kadar kısa.. İnsan kocasını doya doya yaşayabilmeli..

yorum yapam diye geldim ama arkadasim bana diycek bisey birakmamis yuzdeyuz katiliyorumm bende bunlari diycektimm

:) Aslında sevgiden, aşktan dolayı içten gelenler bunlar değil mi, özel bir çaba gerektirmez gibi geliyor bana.. Öbür türlüsü biraz zorlama oluyor sanırım..

eşin işten geldiğinde güzel bir masayla karşılaşabilir sevdiği yemekler olan romantik bir masa hazırlayabilirsin ben olsam tv ünitesine falanda mum koyardım ışıkları tamamen kapatırdım klasik müzik eşliğinde bol sohbetli bir yemek çok hoş olur. ardından slayt hazırlayabilirsin fotoğraflarınızın olduğu şarkınız eşliğinde geçmişi o günkü aşkınızı mutlu anlarınızı görüp geçmişi yad edersiniz hatta yine şarkınız eşliğinde dans edip yakınlaşabilirsiniz. ardındanda eşinin dizlerine uzanıp romantik bir film izlemek harika olacaktır.. :16:

:) Aslında sevgiden, aşktan dolayı içten gelenler bunlar değil mi, özel bir çaba gerektirmez gibi geliyor bana.. Öbür türlüsü biraz zorlama oluyor sanırım

Ne yapsamda mutlu olamiyoruz iki gun ayni uc gun kavga

evet bunlar dogru olan seyler ama icten cani gonulden yapilmali sevgiylee.askla yoksa zaten yapmacik olur ve karsindaki.insanda bunu anlar ve takmaz yapilanlari zorla.yapiyo sanki diye benim fikrim bu

Katılıyorum :))

Merhaba hanimlar..

KOnularnı okuduğum kadarıyla biraz senden kaynaklı ilişkinizin gerginliği. Sen eşini evinizin kapısından girdiği andan itibaren güler yüzle karşılayıp ona yumuşak huylu davranırsan emin ol herşey bambaşka olur.. Hiçbir insan kendisine iyilikle gelene kötülükle dönmez, hele bu senin kocan, yatağını paylaştığın insan..
Mesela ben eşimi akşam işten geldiğinde gülümseyerek karşıladığımda onun da gözlerinin içinin güldüğünü mutlu olduğunu hissediyorum.. karşımızdaki insana huzur verirsek, huzur buluruz.. Benim kanaatim bu..

peki sebep neki canimm yani sizi bu kadar huzursuz edenn telden giriyorum o yuzden eski konulara bakamadim ama esinle huzursuzlugunla ilgili bi konunu okudugumu hatirliyorum isimden

Kiskancliktam oldu hep..
Bir turli anlasamadik nisan sewgilik dugun hep kavga hep gurultu..
Ne.vazgecebildk ne.tam mutlu olduk

geçmiş geçmiştir.nişan sevgililik dünde kaldı.şimdi önümüzdeki günlere bakalım ve onları zehir etmeyelim.hiç kötü bişey olmamış gibi yaklaş eşine.asla geçmişi dile getirip yeni tartışmalar olmasın.yeni bi sayfa aç.ona çok sıcak davran.sımsıkı sarıl.bunu anlkayacak ve herşey daha güzel olacak.ona jestler yap.ne biliyim işte diğer odadan msj at mesela o evdeyken ...inşallah düzelir

Senin en büyük sorunun kiskancligindi hatirladigim kadariLa:44:
Rahat ol, huzur ver, sende huzur bul.
Güler yüzlü, huzur dolu bir hanimi Kim istemez:16:

Back
X