eşimle aramız bozuk nasıl düzeltiriö benden soğumuş .

hatayi ayrilamaz diye dusunerek yapmissin nasil bu hale geldi bilmiyorum ama hatan buyuk demekki esine karsi zamanla duzelebilir bide ailenin tutumu nasil onlar arkandaysa daha cabuk duzelit arkanda kimse yoksa esin dahada zorlar seni

Kendin edip kendin bulduysan o adam bi daha isinmaz!

hatayi ayrilamaz diye dusunerek yapmissin nasil bu hale geldi bilmiyorum ama hatan buyuk demekki esine karsi zamanla duzelebilir bide ailenin tutumu nasil onlar arkandaysa daha cabuk duzelit arkanda kimse yoksa esin dahada zorlar seni
Ayrilamaz değil beni üzmeye kıyamaz diye ayrılıktan korkum yok ki bacım

Sende mutlu olacağım şeyleri yapsan.
Inatlasmak ve ona odaklanmak anlaşılan sana iyi gelmiyor.

Bitane bile arkadaşım yok destekcim yok çalışırım çalışmasına da neyse çok sağol

Konu ne biliyomusun ben hep onun bana böyle bi tepki verceğini hesaplamadım kafama göre yaşadım ve umursamadım sonuç adam artık bıktı bi hata yapıyodum kızımca bdaha olmicak diyodum ama tekrarlıyodum

Öyle de olmuyor...
Evlilikte saygı devam etmesi gereken bir şey...
Saygı bitince iki tarafta saçmalıyor. Seviyesi düşüyor...
Kendimden biiyorum

Eğer ayrılmak istemiyorsan kendin için esin için
Hatalarını düzeltip mutlu olmaya bakmalısın..

Kimse insanın anası babası değil..
Sürekli şikayet memnuniyetsizlik iki taraf içinde çok kötü ...
Gerçi sizde durum ne bilmiyorum ne gibi şeyler yaptı

Katılıyorum. Bizim babalarımız hiç soğudum demiyorlardı. Neredeyse kadınlar ağızlarıyla kuş tutuyor. Ama yine kimseyi memnun edemiyorlar.

Onunda hataları var bacım oda sütten çıkmış ak kaşık değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…