Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Bir resim icim huzurunuzu bozmaya kavga ermeye deger mi ?? Neden yaşamımızı bukadar kendimize zorlaştırız ki iki günlük dünyada

Resmin ters çevrilmesi hoş değil, eşinin kardeşinin ve ailesinin açıklamaları da bir tuhaf ve sinir bozucu. Ne demek o odada giyinip soyunuyorum o yüzden. Resim yahu bu soyunsan ne giyinsen ne. İnsanlar iyice anormalleşti.

Keşke kimseye bişey demeden alsaydınız fotoğrafı, hiç bu kadar tartışmaya gerek yoktu.

çok şükür güzel bir işim var. antidepresan aldığımı zaten yazdım.iyi okumadınız galiba .ayrıca uslubunuz hiççç hoşuma gitmedi.kötü sözlerinizi size iade ediyorum

evet keşke ama bişey diyemeden de duramadım ve tabi birde nedenini merak ettiğim için söyledim aslında.

Kaynım fotoğrafımı ters cevirse nee, öpüp başına koysa ne ne kadar çocukça davranış, mecburlar mı seni sevip fotoğrafını başları üstünde gezdirmeye. Tenezzül edip söylemem bile kaldı ki deney yapayım falan

çok şükür güzel bir işim var. antidepresan aldığımı zaten yazdım.iyi okumadınız galiba .ayrıca uslubunuz hiççç hoşuma gitmedi.kötü sözlerinizi size iade ediyorum
Size bir hakaretim olmadı o nedenle sözümün iadesini almıycam.
Sizin hoşunuza gidecek bir yorum yapılacak konunuz yoktu,yorumlarda da benim düşüncemden farksız.
Çalışıyor olmanız benim bahsettiğim durumla alakalı değil.
Düşüncemi teyitlemişsiniz teşekkürler.

evet bencede kimse kimseyi sevmek zorunda değil .
ama keşke kibarlık yapıp ,görgülü olup resmi kaldırsalarmış. ters çevirmeselermiş.
kendilerinede söyledim bunu

Bence çok gereksiz tepki vermişsin zaten sevilmiyorsun belli ki yanı bir resmî takıntı haline getirip eşinle niye aranı açıyorsun. Bırak kalsın öyle herkes kendi değerini kendi belirler yani onkadar düşük bir harekete kendilerine yakıştırıyorlarsa hiç muhatap almasaydın

yahu altı üstü bir resim bence siz abartmışsınız.. zaten vesikalık ı oraya iliştirmek en başından saçma olmuş alıp çantanıza atsaydınız olay kapanmıştı...

Sorunuza cevap veriyorum: Haksızsınız.
Üçüncü şahıslar yüzünden eşinizi ve evliliğinizi hırpalamayın. Siz kaynınıza çok kızmış olabilirsiniz ama o eşinizin kardeşi. Görüşmelerine veto koymaya hakkınız yok.
Biraz sakin olun.
Profesyonel yardım alıyorum demişsiniz, içeriğini bilmiyorum ama acilen terapi almanızda yarar var.

Çocuklar gibi davranmışsınız. Benim resmim ters öyleyse görümceyi ters çevireyim. Soyunup giyiniyorum o yüzden ters çevirdim.
Baksan incir çekirdeği bile dolmaz ama olay nerdeyse nefretlik düzeyine gelmiş.
Huzur kaçmış, kaçırılmış.
Değer mi? Değmez tabi. Ama boş konular bunlar.

Resim olayını bencede büyütmüşsünüz,sizin yerinizde olsam o an resmimi alıp çantama atardım,kaynınız sizi sevmek zorunda değil siz de onu ama eşinizin görüşmesini engelleyemezsiniz kardeşi görüşecekte evinizede gelecekde ha siz eve geldiğinde fazla konuşmazsınız olur biter.

Siz evlenirken kayınbiraderiniz size yardım etti mi,yani eğer işsiz kalmışsa maddi sıkıntısı var ise yardım edilebilir ufak tefek.

inanılmaz bir olay ne olacak foto ters donmusse al fotonu koy cebine..Bazı evlilikler boşa yıpranıyor bunun icin deney yapmaniz ve tartisma cikarmaniz cok komik olmus olgunlaşin acilen..Bir seylerle meşgul.olun kitap okuyun falan bunlar hep bosluktan..

Eşim çok saygılı ve sabırlıdır ama inanın böyle bir sebepten kavga çıkarsaydım iş boşanmaya kadar giderdi eşiniz iyi sabırlı yani çok saçma bir kavga sebebi değil mi ya yanı huzur kaçırmaya ne gerek var ki böyle bir şeyden

Bir yerde fotoğrafimin ters döndüğünü görsem gider duzeltirim.
Yine aynisi olursada fotoğraf istenmediginden geri alırım. Bence konusmaya bile değmez.
Hic kimseyle kavga etmeyede bu sebepten degmez.
Haklı yada haksızsiniz demiyorum ama herseyi bu kadr önemsemeyin esinizle siz yıpranirsiniz.

Iyide birbirinizden hazzetmiyormuşsunuz,surekli sizin resminizi görmek istemeyip çevirmiştir,ha kaldırabilirdi o ayrı ama eminim siz ona da bozulurdunuz.
Sizde evinizde,odanızda hazzetmediginiz birinin resmine bakmak istemezdiniz eminim.
Kaldırırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…