- 27 Mayıs 2018
- 374
- 317
- 18
- 41
- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
çok şükür güzel bir işim var. antidepresan aldığımı zaten yazdım.iyi okumadınız galiba .ayrıca uslubunuz hiççç hoşuma gitmedi.kötü sözlerinizi size iade ediyorumBen bir süredir erkeklere acımaya başladım yemin ederim.Sizin gibi kadınlara şok olduğum kadar,bunu yaşadığım için kendimede şok oluyorum hiç aklıma gelmezdi onlarada üzüleceğim.
Konunuzu okudum ve malesef psikolojikbir rahatsızlık yaşadığınızı düşünüyorum,mutlaka yardım almalısınız.
Erkeklerinde böylesi durumlardaki sabırlarını ayakta alkışlıyorum artık.
Hiç işiniz ve derdiniz yok sanırım.
Bu ancak aylaklıktan bir insanın uğraşacağı bir şey.
Allah kocanıza sabır versin,çünkü ben erkek olsam asla böyle bir insana tahammül edemem.
Unutmayın bardak dolar dolar ve hiç ummadık ufacık bir damla taşmasına neden olur.
evet keşke ama bişey diyemeden de duramadım ve tabi birde nedenini merak ettiğim için söyledim aslında.Resmin ters çevrilmesi hoş değil, eşinin kardeşinin ve ailesinin açıklamaları da bir tuhaf ve sinir bozucu. Ne demek o odada giyinip soyunuyorum o yüzden. Resim yahu bu soyunsan ne giyinsen ne. İnsanlar iyice anormalleşti.
Keşke kimseye bişey demeden alsaydınız fotoğrafı, hiç bu kadar tartışmaya gerek yoktu.
yani o da onun odası değil sadece orda yatıyor.kendisine ait değil.Kaynınızın odasında sizin resminizin olması zaten saçma bir durum bana kalırsa. Ters çevrilip çevrilmemesi değil konu.
Size bir hakaretim olmadı o nedenle sözümün iadesini almıycam.çok şükür güzel bir işim var. antidepresan aldığımı zaten yazdım.iyi okumadınız galiba .ayrıca uslubunuz hiççç hoşuma gitmedi.kötü sözlerinizi size iade ediyorum
evet bencede kimse kimseyi sevmek zorunda değil .Kaynım fotoğrafımı ters cevirse nee, öpüp başına koysa ne ne kadar çocukça davranış, mecburlar mı seni sevip fotoğrafını başları üstünde gezdirmeye. Tenezzül edip söylemem bile kaldı ki deney yapayım falan
yahu altı üstü bir resim bence siz abartmışsınız.. zaten vesikalık ı oraya iliştirmek en başından saçma olmuş alıp çantanıza atsaydınız olay kapanmıştı...Eşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken derken şöyle bir olay geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu.
Eşimin orta büyüklükte bir resmi kaynımın kaldığı odada asılıydı benimde vesikalık bir resmimi gitmişler çerçevenin yanına iliştirmişler . Bir gün farkettim ki benim resmin ters dönmüş bunu eşime anlattım. Kendisi namaz kıldıkları için ters çevirdiklerini ya da yanlışlıkla düşmüşdür koyarkende o şekilde konmuştur şeklinde saçma sapan bir yorum yaptı.
Bende bir sonraki gidişimizde çalışma masasında ablalarının olduğu bir resmi ters çevirdim .(Amacım acaba ordaki resimlerle ilgilenmiyorlar mı da farketmediler yoksa bilinçli yapılan bir şey mi bunu öğrenmekti.)derken zaman geçti ve sonraki gidişlerimizde gördüm ki o resim düzeltilmiş ama benim resmim hala ters kalmıştı. Bende şaka yollu kayınvalideme aa benim resmimi ters çevirmişsiniz görmek istemiyor musunuz ?dedim . ben bu resmi burdan alırım dedimve aldım .yok mok derken kaynım resmi kendisinin çevirdiğini odada soyunup dökünüyorum şeklinde açıklama yaptı ve bende ipler koptu bunlar olurkende eşim tek bir kelime edip beni savunmadı
Akşam eve gidip kaynımın söylediklerini söyleyince ben duymadım dedi ve aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı.3 gün filan bu olay yüzünden tartıştık olayı fazla abarttığımı filan söyledi. O olayı küçümsedikçe ben daha da fazla sinirlendim.
Derken araya ablaları filan girdi yok efendim balkonda siğara içmeye giden erkekler oluyormuşta o yüzden çevirmişler
Güya ben çok mutasıpmışımda görülmekten rahatsız olurmuşum
Bende onlara bu şekilde olmaz alır albüme kaldırırsın resim ters çevrilmez dedim.
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz. Eşiminde sinirleri bozuldu artık dişlerini sıkıp bağırıp çağıyor en ufak bir olaya bile .
Sürekli kafamda düşünüp kurup duruyorum .
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Sorunuza cevap veriyorum: Haksızsınız.Eşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken derken şöyle bir olay geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu.
Eşimin orta büyüklükte bir resmi kaynımın kaldığı odada asılıydı benimde vesikalık bir resmimi gitmişler çerçevenin yanına iliştirmişler . Bir gün farkettim ki benim resmin ters dönmüş bunu eşime anlattım. Kendisi namaz kıldıkları için ters çevirdiklerini ya da yanlışlıkla düşmüşdür koyarkende o şekilde konmuştur şeklinde saçma sapan bir yorum yaptı.
Bende bir sonraki gidişimizde çalışma masasında ablalarının olduğu bir resmi ters çevirdim .(Amacım acaba ordaki resimlerle ilgilenmiyorlar mı da farketmediler yoksa bilinçli yapılan bir şey mi bunu öğrenmekti.)derken zaman geçti ve sonraki gidişlerimizde gördüm ki o resim düzeltilmiş ama benim resmim hala ters kalmıştı. Bende şaka yollu kayınvalideme aa benim resmimi ters çevirmişsiniz görmek istemiyor musunuz ?dedim . ben bu resmi burdan alırım dedimve aldım .yok mok derken kaynım resmi kendisinin çevirdiğini odada soyunup dökünüyorum şeklinde açıklama yaptı ve bende ipler koptu bunlar olurkende eşim tek bir kelime edip beni savunmadı
Akşam eve gidip kaynımın söylediklerini söyleyince ben duymadım dedi ve aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı.3 gün filan bu olay yüzünden tartıştık olayı fazla abarttığımı filan söyledi. O olayı küçümsedikçe ben daha da fazla sinirlendim.
Derken araya ablaları filan girdi yok efendim balkonda siğara içmeye giden erkekler oluyormuşta o yüzden çevirmişler
Güya ben çok mutasıpmışımda görülmekten rahatsız olurmuşum
Bende onlara bu şekilde olmaz alır albüme kaldırırsın resim ters çevrilmez dedim.
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz. Eşiminde sinirleri bozuldu artık dişlerini sıkıp bağırıp çağıyor en ufak bir olaya bile .
Sürekli kafamda düşünüp kurup duruyorum .
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?