- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
ben görüşmek istemiyorumOldu artık sırf siz hazetmiyorsunuz diye adam kardeşiyle görüşmesinarkadaşı falan da değil hani öz be öz kardeşini resminizi çevirdiği için silsin adam. Valla bu kadınların hiç ortası yok galiba, evlenince ya adamın sahibi gibi görüyorlar kendilerini ya da adamın eline verip tüm ipleri onu sahip gibi görmeye başlıyorlar. Bence adam resminizi istememekte haklı, ne alaka adamın odasına sizin resminizi koymaları ? Hadi yine de ona bozuldunuz diyelim olabilir, siz de hiç muhatap olmazsınız onunla olur biter. Eşinizden onu silmesini beklemeyin, bunun için vereceğiniz kavgalarda siz zararlı çıkarsınız
benimde evimde hiç resim yok inanınEvimde hiç fotoğraf Yok. Sevmiyorum sergilemeyi. Ne bizim, ne çocukların.
Buzdolabının üzerinde vs nefret ederim fotoğraftan. Enerjimi alıyor gibi gelir.
Hiç böyle anlamlar yükleyemem.
Siz bu konuda ısrar ediyorsunuz ama garip yani.... fotoğrafı kaldırmaya üşenmiştir, albüm falan uğraşmayıp ters çevirmiştir. Bu kadar uzatmanızı hala anlamıyorum
Eşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken derken şöyle bir olay geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu.
Eşimin orta büyüklükte bir resmi kaynımın kaldığı odada asılıydı benimde vesikalık bir resmimi gitmişler çerçevenin yanına iliştirmişler . Bir gün farkettim ki benim resmin ters dönmüş bunu eşime anlattım. Kendisi namaz kıldıkları için ters çevirdiklerini ya da yanlışlıkla düşmüşdür koyarkende o şekilde konmuştur şeklinde saçma sapan bir yorum yaptı.
Bende bir sonraki gidişimizde çalışma masasında ablalarının olduğu bir resmi ters çevirdim .(Amacım acaba ordaki resimlerle ilgilenmiyorlar mı da farketmediler yoksa bilinçli yapılan bir şey mi bunu öğrenmekti.)derken zaman geçti ve sonraki gidişlerimizde gördüm ki o resim düzeltilmiş ama benim resmim hala ters kalmıştı. Bende şaka yollu kayınvalideme aa benim resmimi ters çevirmişsiniz görmek istemiyor musunuz ?dedim . ben bu resmi burdan alırım dedimve aldım .yok mok derken kaynım resmi kendisinin çevirdiğini odada soyunup dökünüyorum şeklinde açıklama yaptı ve bende ipler koptu bunlar olurkende eşim tek bir kelime edip beni savunmadı
Akşam eve gidip kaynımın söylediklerini söyleyince ben duymadım dedi ve aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı.3 gün filan bu olay yüzünden tartıştık olayı fazla abarttığımı filan söyledi. O olayı küçümsedikçe ben daha da fazla sinirlendim.
Derken araya ablaları filan girdi yok efendim balkonda siğara içmeye giden erkekler oluyormuşta o yüzden çevirmişler
Güya ben çok mutasıpmışımda görülmekten rahatsız olurmuşum
Bende onlara bu şekilde olmaz alır albüme kaldırırsın resim ters çevrilmez dedim.
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz. Eşiminde sinirleri bozuldu artık dişlerini sıkıp bağırıp çağıyor en ufak bir olaya bile .
Sürekli kafamda düşünüp kurup duruyorum .
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Eşinin yerinde olsam o resmi öyle bir ters çeviririm ki ne olduğunu şaşırtırım insana
Bu kadar eften püften bir bahane olabilir mi aile içinde huzursuzluk çıkarmak için
Bir de adam kardeşinin evine gelemeyecek pess, eşiniz çok sabırlı adammış
Eşinin yerinde olsam o resmi öyle bir ters çeviririm ki ne olduğunu şaşırtırım insana
Bu kadar eften püften bir bahane olabilir mi aile içinde huzursuzluk çıkarmak için
Bir de adam kardeşinin evine gelemeyecek pess, eşiniz çok sabırlı adammış
ben yırttım zaten merak etmeyin :)Ne kadar kaprislisiniz..resmi kaldirsalardi bu seferde ona sinirlenirdiniz.caninizin istedigini anlayip kavga cikartmissiniz..kaprus kapris kapris...resmi alip yirtasim geldi valla
ben görüşmek istemiyorum
beni zorlamasın istiyorum aynı ortama vs. girmek istemi
benimde evimde hiç resim yok inanın
ben kendi resmimi koymayı resim çektirmeyi hiç sevmem
düşüncesizliğe kızıyorum hepsi bu
belkide çok ince düşündüğüm için böyle oluyor
Sizde çok kabasiniz.heralde açıklama yapacak çevrilen benim resmimKaybının kaldığı odada benim resmimin ne işi var? Ne gereği var?
Tamamen haksızsın. Olay çıkaracak yer aramışsın. Diğerleri de daha senin gönlünü alcaz diye açıklama falan yapmaya çalışmışlar. Ben olsam ne halin varsa gör der açıklama falan yapmazdım heralde. İyi sabırlı insanlarmış
kırılmakta haklisinizEşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken derken şöyle bir olay geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu.
Eşimin orta büyüklükte bir resmi kaynımın kaldığı odada asılıydı benimde vesikalık bir resmimi gitmişler çerçevenin yanına iliştirmişler . Bir gün farkettim ki benim resmin ters dönmüş bunu eşime anlattım. Kendisi namaz kıldıkları için ters çevirdiklerini ya da yanlışlıkla düşmüşdür koyarkende o şekilde konmuştur şeklinde saçma sapan bir yorum yaptı.
Bende bir sonraki gidişimizde çalışma masasında ablalarının olduğu bir resmi ters çevirdim .(Amacım acaba ordaki resimlerle ilgilenmiyorlar mı da farketmediler yoksa bilinçli yapılan bir şey mi bunu öğrenmekti.)derken zaman geçti ve sonraki gidişlerimizde gördüm ki o resim düzeltilmiş ama benim resmim hala ters kalmıştı. Bende şaka yollu kayınvalideme aa benim resmimi ters çevirmişsiniz görmek istemiyor musunuz ?dedim . ben bu resmi burdan alırım dedimve aldım .yok mok derken kaynım resmi kendisinin çevirdiğini odada soyunup dökünüyorum şeklinde açıklama yaptı ve bende ipler koptu bunlar olurkende eşim tek bir kelime edip beni savunmadı
Akşam eve gidip kaynımın söylediklerini söyleyince ben duymadım dedi ve aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı.3 gün filan bu olay yüzünden tartıştık olayı fazla abarttığımı filan söyledi. O olayı küçümsedikçe ben daha da fazla sinirlendim.
Derken araya ablaları filan girdi yok efendim balkonda siğara içmeye giden erkekler oluyormuşta o yüzden çevirmişler
Güya ben çok mutasıpmışımda görülmekten rahatsız olurmuşum
Bende onlara bu şekilde olmaz alır albüme kaldırırsın resim ters çevrilmez dedim.
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz. Eşiminde sinirleri bozuldu artık dişlerini sıkıp bağırıp çağıyor en ufak bir olaya bile .
Sürekli kafamda düşünüp kurup duruyorum .
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Sadece bu olay değil zaten bu bardağı taşıran Son Nokta idiEşiniz haklı,çok abartmışsınız. Gördüğünüz an fotoğrafı alıp atsaydınız çantanıza. Böyle basit şeyler için eşinizle aranızdaki iletişimi ilişkiyi zedelemeyin. Ayrıca bu sebepten kimse kardeşini silmez. Gerçekçi ve makul olun. Siz istemezseniz görüşmeyin ama eşinize baskı yapmayın. Ortada kardeşlik bağlarını koparacak bişey yok. Biraz sakin düşündüğünüzde sizde anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?