Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Kayninizin yattığı odada sizin resminizin ne işi var? Orda o resmin olması zaten yanlış sizin verdiğiniz tepki de yanlis. Çok gereksiz bir kavga olmus.

ben görüşmek istemiyorum
beni zorlamasın istiyorum aynı ortama vs. girmek istemi
benimde evimde hiç resim yok inanın
ben kendi resmimi koymayı resim çektirmeyi hiç sevmem
düşüncesizliğe kızıyorum hepsi bu
belkide çok ince düşündüğüm için böyle oluyor

Eşinin yerinde olsam o resmi öyle bir ters çeviririm ki ne olduğunu şaşırtırım insana
Bu kadar eften püften bir bahane olabilir mi aile içinde huzursuzluk çıkarmak için
Bir de adam kardeşinin evine gelemeyecek pess, eşiniz çok sabırlı adammış

hem suçlu hem güçlü diyorsunuz yani

Doğumdan sonra toparlanamamissiniz bi yardım almanızda fayda var böyle yaparak bebeğe zarar verirsiniz aşırı abartılı tepkileriniz var

Ne kadar kaprislisiniz..resmi kaldirsalardi bu seferde ona sinirlenirdiniz.caninizin istedigini anlayip kavga cikartmissiniz..kaprus kapris kapris...resmi alip yirtasim geldi valla

Sen saracak birseyler ariyorsun bence
Sinirlerin bozuk senin
Resmin ters ise duzeltirsin
bir dahakine yine ters gorursen alirsin koyarsin cantana
Kimseye birsey demene gerek yok

Kaynin belki senden nefret ediyor seni gormek istemiyor
Olsun
Sen de onla muhatap olmazsin olur biter

Tepkin cok fazla
Esin hakli

Ama maddi yardim konusunda hakli olabilirsin birsey diyemem

Niye kendinizi eşinizi ve ailesini böyle üzüyorsunuz. Yaptıklarınız sizi de mutsuz ediyor. Eşinizden özür dilemelisiniz. Mutlu olmak gerçekten bir seçim ve herkes mutsuz olmayı seçiyor.

Kendinize bahane aramış da bulmuş gibi görünüyorsunuz.
Eşiniz de böyle düşünüyorsa bu huzursuzluk ve kavga giderek büyür.
100 yıl geçse böyle düşünmezdim. Artık ince düşünmek mi bunun adı yoksa art niyet aramaya çalışmak mı bu sizi tanımadığımız için bilemeyeceğimiz bir şey.

Kaybının kaldığı odada benim resmimin ne işi var? Ne gereği var?
Tamamen haksızsın. Olay çıkaracak yer aramışsın. Diğerleri de daha senin gönlünü alcaz diye açıklama falan yapmaya çalışmışlar. Ben olsam ne halin varsa gör der açıklama falan yapmazdım heralde. İyi sabırlı insanlarmış

Sizde çok kabasiniz.heralde açıklama yapacak çevrilen benim resmim

kırılmakta haklisiniz

Eşiniz haklı,çok abartmışsınız. Gördüğünüz an fotoğrafı alıp atsaydınız çantanıza. Böyle basit şeyler için eşinizle aranızdaki iletişimi ilişkiyi zedelemeyin. Ayrıca bu sebepten kimse kardeşini silmez. Gerçekçi ve makul olun. Siz istemezseniz görüşmeyin ama eşinize baskı yapmayın. Ortada kardeşlik bağlarını koparacak bişey yok. Biraz sakin düşündüğünüzde sizde anlayacaksınız.

görümcenin resmini çevirene kadar kendi resminizi düzeltseymişiniz. ki kayınvalidemin evinde vesikalık fotom olsa nolur olmasa nolur. al çantana at.

adam sinir hastası olucak sizin yüzünüzden. uğraştığınız şeylere bakın.

Sadece bu olay değil zaten bu bardağı taşıran Son Nokta idi

Siz görüşmeyin de eşinize nasıl görüşme dersiniz? Bu hakkı nasıl görürsünüz kendinizde? Hem de böyle saçma bi konudan dolayı. Siz koyun mesafenizi ama eşinize görüşme, gitme, yardım etme diyemezsiniz.. Onlar kardeş ve birbirleri üzerinde hakkı var.

Resim değil fotoğraf.
Ayrıca öyle abartmışsınız ki hep böyleyseniz sizin eşiniz olsam sizi dinler gibi yaparım ama dinlemem. Saçma sapan meseleleri ne kadar büyütmüşsünüz. Koca kadınsınız yaptığınız ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…