Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Son derece haksızsınız.
Resim çevirdiler diye sizinde gidip aynı şeyi yapmanız saçmalığına girmiyorum bile, üç yaşındaki çocuk yapmaz bunu. Kaldıki adam odasındaki resme bırakında kendi karar versin. Belkide cidden sizin resminizin önünde soyunmaktan utanıyordur var böyle insanlar. Adamın yatak odasında senin resminin ne işi var...
Artı haklı olsanız dahi eşininizin kardeşiyle görüşmesine karışmaya hiçbir şekilde hakkınız yok. Ki zor durumda yardım etmesine dahi müdahale etmişsiniz. Son derece haksızsınız.
Bu konuyu bir erkek açmış olsa boş boş çoluk çocuk işleriyle uğraşıyor, üstünede eşinin kardeşiyle görüşmesine ona yardım etmesine karışıyor diye burada linç edilirdi!

abartmışsınız kaynınızın odasında resminiz dursa ne durmasa ne benim de görümcemin vitrininde resmimiz vardı uzunca bi zaman durdu şimdi yok foto bizi kaldırmış ne yani kavgamı çıkarsaydım terste çevirseydi bişe demezdim herkes birbirini dandillemek zorunda değil fazlaca abrtmışsınız nasıl olsa da bunlardan bağ koparsam gibi bi hava sezdim sizde bu da bahanesi olmuş

evet olabilir tabiki. ben uslubun çok saygısızca olduğunu düşünüyorum.
albume kaldır koy . neden ters çeviriyorsun ki ?

Boş işler bunlar.
Ayrıca ben olsam kaynıma ait odada duvarda resmim olmasını istemezdim.
Ne alaka?
Aile fotosu olur da neyse, vesikalığımın iliştirilmesine gerek yok kaynımın odasına.
Ters çevirmek mantıksız olmuş,direkt kaldırılmalıydı.
Belk bir an çevirdi sonra kaldırmadı,ya üşendi ya unuttu ya ona mantıksız gelmedi biçok sebebi olabilir.
Değmez bu kadar düşman olmaya.
Üç günlük dünya,geçici saçma şeyler bunlar.
Yapmayın

evet olabilir tabiki. ben uslubun çok saygısızca olduğunu düşünüyorum.
albume kaldır koy . neden ters çeviriyorsun ki ?

hadi onlar yaptı bi hata aynısını sizde yapmışsınız hem de abartarak onların ne kadar yanlışsa hal ve hareketleri sizin de altta kalır yanı yok madem ters çevirdiklerinden huylandınız albüm nerde anne şu fotoyu oraya koyalım böyle hoş durmuyo deseydiniz alıp kaldırsaydınız onlarda incindiğinizi anlarlardı olayı bu kadar abartmanın görüşmemenin alemi yok pireyi deve yapmışsınz resmen

Hic derdiniz olmamis anlasilan Allah da vermesin insallah.
Ne buyuk mesele yapmissiniz.resmi ters gordunuz alin cantaniza koyun.bunun lafini etmek bile cok garip geldi bana

Oldu artık sırf siz hazetmiyorsunuz diye adam kardeşiyle görüşmesin arkadaşı falan da değil hani öz be öz kardeşini resminizi çevirdiği için silsin adam. Valla bu kadınların hiç ortası yok galiba, evlenince ya adamın sahibi gibi görüyorlar kendilerini ya da adamın eline verip tüm ipleri onu sahip gibi görmeye başlıyorlar. Bence adam resminizi istememekte haklı, ne alaka adamın odasına sizin resminizi koymaları ? Hadi yine de ona bozuldunuz diyelim olabilir, siz de hiç muhatap olmazsınız onunla olur biter. Eşinizden onu silmesini beklemeyin, bunun için vereceğiniz kavgalarda siz zararlı çıkarsınız

Yazık ya çok yazık. Bilerek bile yapsalar sevmek zorundalar mi ya. Kuyunu kazmadiklari sürece sana dokunmadikları sürece foto meselesinden huzur mu kaçırdın pess

Arkadaşım hangi çağda yaşıyoruz Allahaşkına...namahrem deyip fotoğraf çevirmek nedir yahu....hepiniz toptan garipsiniz...onlar bi abukluk yapmışlar siz de uzattıkça uzatmışsınız...ben olsam kimseye söylemeden alır giderdim fotografımı

Haksız’dan öte ömür törpüsüsünüz
Bir vesikalık fotoğrafa ne kadar çok anlam yüklemişsiniz.
Yok saygısızlık Yok bilmem ne.
Bir de üstüne planlar yapmışsınız başk fotoğraflarla, utanmami dillendirmişsiniz.
Hala da söylendim, kavga ediyorum eşimle falan uzatıyorsunuz. Evlerden ırak durumunuz var

Foto yuzunden kardesiyle gorusmesin konusmasin yardim etmesin istiyorsunuz dogru mu anladim. Ben olsam esinizin yerinde sizi hayatimdan cikarir fotolarinizida yok ederim.

ben saygısızlık olarak görüyorum
insan saydığı sevdiği insanın resmini ters çevirmese gerek
saymıyorsa sevmiyorsa bile ters çevirmez kaldırır.
kültür ve frekans farklılığı diyorum buna

ben saygısızlık olarak görüyorum
insan saydığı sevdiği insanın resmini ters çevirmese gerek
saymıyorsa sevmiyorsa bile ters çevirmez kaldırır.
kültür ve frekans farklılığı diyorum buna
Evimde hiç fotoğraf Yok. Sevmiyorum sergilemeyi. Ne bizim, ne çocukların.
Buzdolabının üzerinde vs nefret ederim fotoğraftan. Enerjimi alıyor gibi gelir.
Hiç böyle anlamlar yükleyemem.
Siz bu konuda ısrar ediyorsunuz ama garip yani.... fotoğrafı kaldırmaya üşenmiştir, albüm falan uğraşmayıp ters çevirmiştir. Bu kadar uzatmanızı hala anlamıyorum

Abartmışsın evet, ben olsam fotoğrafımı sessizce ordan alırdım, zaten orda durması gereksiz ve saçma. Salonda olur tamam dicem de o odada ne işi var. Kaynına yardım etmek zorunda değilsiniz umarım eşin de buna hak verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…