- 5 Mayıs 2013
- 33.872
- 41.419
- 798
- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
tabiki koymam. ben kaldırırdım ters çevirmezdim. bana göre bu ayıp bişeyAbartiyorsunuz.
Kaynimin kaldigi odada benim resmim neden olsun ki.
Siz yatak odaniza kayninizin resmini koyar misiniz?
abartmışsınız kaynınızın odasında resminiz dursa ne durmasa ne benim de görümcemin vitrininde resmimiz vardı uzunca bi zaman durdu şimdi yok foto bizi kaldırmış ne yani kavgamı çıkarsaydım terste çevirseydi bişe demezdim herkes birbirini dandillemek zorunda değil fazlaca abrtmışsınız nasıl olsa da bunlardan bağ koparsam gibi bi hava sezdim sizde bu da bahanesi olmuş
evet olabilir tabiki. ben uslubun çok saygısızca olduğunu düşünüyorum.Son derece haksızsınız.
Resim çevirdiler diye sizinde gidip aynı şeyi yapmanız saçmalığına girmiyorum bile, üç yaşındaki çocuk yapmaz bunu. Kaldıki adam odasındaki resme bırakında kendi karar versin. Belkide cidden sizin resminizin önünde soyunmaktan utanıyordur var böyle insanlar. Adamın yatak odasında senin resminin ne işi var...
Artı haklı olsanız dahi eşininizin kardeşiyle görüşmesine karışmaya hiçbir şekilde hakkınız yok. Ki zor durumda yardım etmesine dahi müdahale etmişsiniz. Son derece haksızsınız.
Bu konuyu bir erkek açmış olsa boş boş çoluk çocuk işleriyle uğraşıyor, üstünede eşinin kardeşiyle görüşmesine ona yardım etmesine karışıyor diye burada linç edilirdi!
tabiki bende istemem koymaları zaten bir anormallik. benimde tepkim kaldırmayıp ters çevrimelerineKaynimim odasında Fotom olsun istemezdim
evet olabilir tabiki. ben uslubun çok saygısızca olduğunu düşünüyorum.
albume kaldır koy . neden ters çeviriyorsun ki ?
Eşinizin kardeşini sevmiyorsunuz bu da kopmanız için bahanesi olmuş.
ben saygısızlık olarak görüyorumHaksız’dan öte ömür törpüsüsünüz
Bir vesikalık fotoğrafa ne kadar çok anlam yüklemişsiniz.
Yok saygısızlık Yok bilmem ne.
Bir de üstüne planlar yapmışsınız başk fotoğraflarla, utanmami dillendirmişsiniz.
Hala da söylendim, kavga ediyorum eşimle falan uzatıyorsunuz. Evlerden ırak durumunuz var
ee iyi ki değilsiniz. kaldıki yaparsada hiç sorun değil benim için.Foto yuzunden kardesiyle gorusmesin konusmasin yardim etmesin istiyorsunuz dogru mu anladim. Ben olsam esinizin yerinde sizi hayatimdan cikarir fotolarinizida yok ederim.
Evimde hiç fotoğraf Yok. Sevmiyorum sergilemeyi. Ne bizim, ne çocukların.ben saygısızlık olarak görüyorum
insan saydığı sevdiği insanın resmini ters çevirmese gerek
saymıyorsa sevmiyorsa bile ters çevirmez kaldırır.
kültür ve frekans farklılığı diyorum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?