Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Sizde çok kabasiniz.heralde açıklama yapacak çevrilen benim resmim
Böyle gereksiz alınganlıklara hiç tahammülüm yok. Zaten senin resminin orda ne işi var onu da anlamış değilim. bir de vesikalık.
Benim eşimle düğün nişan fotom KV nin salonunda durur misal. o da benim tek fotom değil eşimle fotom.

Haklılığını abartmakla yitirmişsun bence ben olsam odamda eniştemin resmi olsun istemem mesela

Ters çevireceğime kaldırırım daha iyiyi

Ama siz çok buyutmussunuz madem mutahasibim verin fotomu deyip cantana atsaydin keşke ve konu kapansaydi

Kendini boşuna üzüyosun. Eşin şzin veriyoki böyle davranabiliyo

Kımseye kızmayın.. Esinız haksız.. Sızın yapacagımız tek şey mutlu olmak için.. huzursuzluk cıkaranın sizden olmaması olsun.

Bence konu sahibi burada fotoğrafı adı altında değer görmemesinden rahatsızlığını dile getiriyor. Tabi ki alt tarafı foto. Ama ters konulup hiç sayılmasındansa bi albüme, bir çekmeceye kaldırılabilirdi ya da daha uygun bir yere.Görümce fotosu orda,dururken gelip geçen görmesin diye gelinin fotosu kaldırılması bana anlamsız geldi. Siz de eşinizle aranızı bozacak kadar dert etmeseydiniz keşke. Eş önemseyince yine aynı değersizlik duygusundan kaynaklanmış bunlar. Ben olsam hatıra diye verdik anne istemiyorsanız alayım ben bendekileri bilmem nereye kullanmıştım bende kalsın o zaman der alırdım. İyi niyetliyse zaten olur mu kızım der daha uygun yere koyar, değilse anlamış olursunuz bu vesileyle.

Yaş 15 herhalde diye düşündüm ama eşin 39 muş... ne diyim Allah başka dert vermesin

resımı ters çevırme bahanesı aşırı abes ve iğrenç geldı bana.madem oyle ablasının resımınıde ters çevırırdı.bana hiç ıyı bır savunma gelmedı.

Abartmak az kalır. Bu ne yaa Allah aşkına. Küçücük bir olayı söyledinizde ne oldu? Herkesin huzuru kaçtı. Farzetki seni sevmiyolar ondan çevirdiler. Yaa görmezden gelip umursamamak evindeki huzuru bozmamak bu kadarmı zor. Tuhafsınız ne diyim.

Haksızsınız.

Evet, ben de benim resmimi ters çevirmelerinden rahatsız olurdum.
Ama olayı bu kadar büyütmezdim.
Alırdım fotoğrafımı "ben kimseye rahatsızlık vermek istemem" der kapatırdım çenemi.
Ne kaynım, ne de diğer X kişiler ile bu kadar yüz göz olmaya gerek var.
Abartmışsınız hem de fazlasıyla, haklı olacağınız yerde haksız duruma düşmüşsünüz.

Ayrıca evde de eşime vıdıvıdılanmazdım. Ne gerek var adamı yiyorsunuz?
Eşiniz mi kalktı da onların yaptıklarını yaptı? Hayır!
Kendi huzurunuzu başkalarının uğruna niye kaçırıyorsunuz?
Eşinizin ne yapmasını bekliyorsunuz? Dövsün mü kardeşini? Küfür mü etsin?
Daha mı iyi olacak öyle?

Yapmayın böyle gerçekten, yok yere kendi huzurunuzu dirliğinizi bozmayın.
3. şahıslar ile olan mevzuları kendi hanenize taşımayın.
Olan olmuş, siz de almışsınız resmi, bitmiş gitmiş.
Uzatılacak birşey yok.
Eşinizin de sinirlenmesi normal, temcit pilavı gibi bitirmezseniz konuyu, o da en ufak şeyde bile parlar size.

Doldurmayın kendinizi.
Herkes sizin baktığınız yerden bakmıyor hayata, sizin gördüğünüz veya düşündüğünüz gibi düşünmüyor.
Kimseden de bunu beklemeyin.
Sadece sizin doğrularınız, size ait.
Siz kendi doğrularınız ile yaşarken, başkalarını da sizin doğrularınızda yaşamasını beklemeyin.

resımı ters çevırme bahanesı aşırı abes ve iğrenç geldı bana.madem oyle ablasının resımınıde ters çevırırdı.bana hiç ıyı bır savunma gelmedı.
İnanın banada
İlk öyle söyledi soyunup dokunuyorum
Sonra ablası geldi balkona erkekler sigara içmeye çıkıyor senin resmini görmesinler diye dedi
Böyle böyle hergün saçma sapan açıklamalarla geldiler
Biride hata yaptık kusura bakma yanlış yaptık demedi
Sorun yokmuş normal gibi davrandılar
hepsinden nefret ediyorum

Okurken bile yoruldum kardesim ne kadar büyütüyosun herkes herkesi sevmek zorunda değil ki abartmayın bu kadar esinizi de sık boğaz etmeyin kardeşlerin arasına girilmez siz sevmiyosanız mesafe koyarsiniz ama esinize baskı yapamazsınız o onun kardeşi eşim istemiyo diye ben kardesimle görüsmicem yok öyle bi dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…