- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
Aynen öyle zaten bu konudada çok kızdım sapık zihniyetli bir insan.bunu eşime söylüyorum ben duymadım diyor bana inanmıyor. kendi duymadığı için yok sayiyor.Burda açılan 100 konunun 90 ' ninda kavga sebepleri çok anlamsiz oldugu için yapılan yorumlara katılmıyorum. Genel olarak klasik evli kavgaları. Sanki diger üyelerin eşleri ile tartışmaları ülke meselesi gibi ciddi konulardan çıkıyor, onlarinki de baska gereksiz konulardan çıkıyor.Açılan konularin çoğunda görüyoruz çok anlamsiz kavgalar mevcut. Siz de bu konuya takilmişsiniz , her insanın takıldığı şey farklıdır bir şey diyemem.
Ama bana , giyinip soyunuyorum ondan ters çevirdim demesi garip geldi. Sanırım ben olsam ,fotoğrafı falan bırakır oturur onlarla bu zihniyeti tartisirdim.
Açıklaması bana da sapık zihniyetli geldi, hiç bir inanışta böyle bir şey de duymadım. Fotoğraf yahu , sırf bu zihniyetten dolayi ben iletisimi keserdim o adamla.Görmek istemedim dese daha makul olurdu, en azından akla uygun olurdu.Aynen öyle zaten bu konudada çok kızdım sapık zihniyetli bir insan.bunu eşime söylüyorum ben duymadım diyor bana inanmıyor. kendi duymadığı için yok sayiyor.
Tabiki birKardeşiyle bie fotoğraf için mi gorusmucek? Çok saçma. Haklılık payınız var bana gore ama olaylara fazla anlam yüklemeyin dedim
Sadece bu olay değil tabiki bu bardağı taşıran Son damlaKardeşiyle bie fotoğraf için mi gorusmucek? Çok saçma. Haklılık payınız var bana gore ama olaylara fazla anlam yüklemeyin dedim
Evet değil bu konuda sorun yok zatenSizi sevmek zorunda değilki kimse. Alsaydınız resmi ve konuyu kapatsaydınız keşke.
Cok ince dusundugunuz icin mii..cok komiksiniz..ince dusunmeseniz nolurmus acaba..esinize ozur borclusunuzben görüşmek istemiyorum
beni zorlamasın istiyorum aynı ortama vs. girmek istemi
benimde evimde hiç resim yok inanın
ben kendi resmimi koymayı resim çektirmeyi hiç sevmem
düşüncesizliğe kızıyorum hepsi bu
belkide çok ince düşündüğüm için böyle oluyor
Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?