Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Bence baska seyler de oldugu icin haklisiniz ama şoyle dusunun baskalari icin kendi hzuurunuzu kaçiriyorsunuz dogum sonrasi sorunlar yasadiginiz icin bu kadar takıyorsunuz bence bazı seyleri görmezden gelin erkekler ailelerinin olumsuz yönlerini görseler bile söylenmesini istemiyorlar

Burda açılan 100 konunun 90 ' ninda kavga sebepleri çok anlamsiz oldugu için yapılan yorumlara katılmıyorum. Genel olarak klasik evli kavgaları. Sanki diger üyelerin eşleri ile tartışmaları ülke meselesi gibi ciddi konulardan çıkıyor, onlarinki de baska gereksiz konulardan çıkıyor.Açılan konularin çoğunda görüyoruz çok anlamsiz kavgalar mevcut. Siz de bu konuya takilmişsiniz , her insanın takıldığı şey farklıdır bir şey diyemem.

Ama bana , giyinip soyunuyorum ondan ters çevirdim demesi garip geldi. Sanırım ben olsam ,fotoğrafı falan bırakır oturur onlarla bu zihniyeti tartisirdim.

Aynen öyle zaten bu konudada çok kızdım sapık zihniyetli bir insan.bunu eşime söylüyorum ben duymadım diyor bana inanmıyor. kendi duymadığı için yok sayiyor.

Sırf sorun çıkarıp haklı olduğunuzu ispatlamak için bahane aramışsınız gibi duruyo... sizle evli olması kardeşi olduğu gerçeğini değiştirmiyo, siz görüşmeyebilirsiniz ama böyle saçma bir sebep yüzünden eşinizin kardeşiyle görüşmesine karışamazsınız.

Aynen öyle zaten bu konudada çok kızdım sapık zihniyetli bir insan.bunu eşime söylüyorum ben duymadım diyor bana inanmıyor. kendi duymadığı için yok sayiyor.
Açıklaması bana da sapık zihniyetli geldi, hiç bir inanışta böyle bir şey de duymadım. Fotoğraf yahu , sırf bu zihniyetten dolayi ben iletisimi keserdim o adamla.Görmek istemedim dese daha makul olurdu, en azından akla uygun olurdu.

resmî almakla iyi yapmışsın.koskocaman adamın odasında ne işi var resminin koyulması saçma zaten . ama eşinle sürekli tartışıp eevini hzuursuz etmekte hatalisin .

Kardeşiyle bie fotoğraf için mi gorusmucek? Çok saçma. Haklılık payınız var bana gore ama olaylara fazla anlam yüklemeyin dedim

Kardeşiyle bie fotoğraf için mi gorusmucek? Çok saçma. Haklılık payınız var bana gore ama olaylara fazla anlam yüklemeyin dedim
Tabiki bir
Sadece bu olay değil tabiki bu bardağı taşıran Son damla

Sizi sevmek zorunda değilki kimse. Alsaydınız resmi ve konuyu kapatsaydınız keşke.

Cogu kisi abarttigini soylemis ama bence basina gelen kisi ne alaka diye dusunebilir. Fotografi kaldirsalar anlarim ozellikle ters cevrilmesi negatif duygu ile yapilan bir sey bence. Yabanci erkekler gorunce senin rahatsiz olacagini dusunseler komple kaldirirlar. Ya da kaynin her soyunup giyinmede ters duz mu ceviriyor. Fotograf orda dursa ne olurmus onu anlamadim. Dedigim gibi bence kasitli. Tabiki seni sevmek zorunda degil ama saygi gostermek zorunda. Resmen kucuk cocuklar gibi senin sinirini bozmaya calismis kac yasinda ya birde...

Cok ince dusundugunuz icin mii..cok komiksiniz..ince dusunmeseniz nolurmus acaba..esinize ozur borclusunuz

olay oldugunda zaten herkese tepkinizi göstermişsiniz söylenecek sözleri de iletmişsiniz.
daha ne kaldı .
daha nekadar büyütebilirsiniz bir konuyu .
siz de saygısız ve dişli bir insansınız.
bir ipte iki cambaz oynamaz düşen taraf olmayın

Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama olaydaki kilit cümle bu bence. Eşiniz kardeşine maddi yardımda bulunmasın diye araları bozulsun istiyorsunuz sadece. Bir fotoğraf olayı bu kadar büyütülemez çünkü.

Siz eşinizin kardeşini sevmiyorsunuz, anlaşamıyorsunuz diye mesafeli kalmak isteyebilirsiniz de onların görüşmesi sizi ilgilendirmez. Yapmaya çalıştığınız şey iki kardeşin arasını bozmak. 37 yaşındaki adama yardım etmek zorunda değilsiniz tabii ki ama yönteminiz hoş değil.

Ayrıca benim fotoğrafımın eşimin erkek kardeşinin odasında ne işi var, ne alaka yani... Asıl saçmalık bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…