Eşimle aramız çok bozuk :(

lütfen söyleyin haksız mıyım ?abartıyor muyum sizcede

• evet

OY: 198 93,0%
  • hayır

OY: 15 7,0%

• Ankete Katılan
    213
Çoook abartmışsınız hayat geçmez böyle.. ki ben sizin zaten bu kadar tahammülsüz olduğunuzu düşünmüyorum kendilerinden haz etmediğiniz için kavga çıkarmışsınız en basit mevzuda gibi görünüyor.. ama bu şekilde başlarsanız daima haksız olan siz olursunuz

Ben olsam ses bile etmem büyük ihtimal resmimi almam bile ama ağııma da giderse alırım resmimi atarım çantama eksikliğini farkeden olursa da yaparım açıklamamı geçerim

Duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkürler

Sözlendim resimler kaynana nin konsolunda yerini aldi,evlendim diger hepsi yerini aldi fiskosta bile var. Onlada yetinmemis oturma odasına bizim nikah icin çektirdiğimiz vesikalık fotonun büyük halini koymuş ben ve eşimin
Sonra eşiminki , rüzgardan herhalde kırılmış yamuk yumuk bazende yatay bicimde duruyor. Yani bakan beni görür onunki yatay duruyor vesikalık
Kaynana hic oralı degil . Yeni cerceve bile almamış. Bizim dugun fotolarina almış bas koseye koymus ona almamış hatta
Ne yani kaynanam oğlunu sevmiyor mu?
Bosveeeer önemsiz seyler bunlar bence.
Ufak detaylar gereksiz yere yorma kafanı

Adam seninle sorun yaşadı diye abisiyle niye konuşmasın. Ayrıca benim resmimin kaynımın odasında ne işi var

Adam seninle sorun yaşadı diye abisiyle niye konuşmasın. Ayrıca benim resmimin kaynımın odasında ne işi var
Herşeyi anlatmadım tabi böyle düşünmeniz çok normal
Hain bir insan kendisi abisinide sömürdükçe sömürüyor mesela eşimin evinde oturuyorlar ama biz kiradayız
Ya da ikisinde işsiz kaldı eşim önce işe girdi bir hayırlı olsun demedi diyemedi
Ben tabimi herşeyi burda anlatmadım
Benim için bardağı taşıran damla bu oldu dedim

Yani benim esim kardesimle gorusmemi istemeyecek yok yardımıma karışacak.
Düşünemiyorum bile .
Farkında mısınız bilmiyorum ama naparsa yapsın adamın kardeşi bu.
Sizden once o vardı . Ne demek gorusmwsini istemiyorum

Benim fotoğrafim neden Kaynimın odasında duracak ya? Ne tuhafsıniz.

Aşırı abartmışsıniz. Eşinize sabırlar dilerim.

E dursun dememissin de çevirdiler diye ortalığı ayağa kaldırmışsın. Demek ki orda olması çok önemliymis.
Hayır tabiki orda durması değil davranışları hoşuma gitmedi
Çünkü ters çevirmek negatif bir durum
Art niyet var
Kaldırsa anlicam da ters çevirmek görmek istemiyorumun saygısızca yapılanı

Tamam da adam sizi görmek istemek zorunda mı?
Değil tabiki
Üslüp bu olmamalı. Ben görmek istemediğim birşeyi asmıyorum.
Asıpta ters çevirmek biraz laz işi oldu bence
Asıp ters çevirince görmek istememe özgürlüğüne kavuşamıyorsun maalesef
Ben kimseye bu resim burda kalacak ya da benim resmimi asın demedim. Kendileri yapmış

Eşinin her durumda ailesini savunacağı belli çünkü erkeklerin çoğunluğu eşini korumak yerine ailesini koruyor.

Keşke resminizi alıp çantaya atsaydınız akşam eve gelince de durumu anlatıp daha da mesafe koymak istediğinizi söyleseydiniz.

Kayniniz olayı küçümsemiş çünkü küçümsenecek bir olay psikolojik olarak pek iyi durumda değilsiniz sanirim

Aklıma görümcenin fotosunu çevirip deney yapmak bile gelmezdi. Hatta kendi fotoma bile dikkat etmezdim. Bence çok abartmışsınız ne var yani alıp çantaya atsaydınız. Herkes birbirini sevmek zorunda değil. Kaldı ki kaynımın odasında fotoğrafım olsun. Gider kendim alırım ne işi var orada diye.

O fotoğrafı bir ya da birçok kez orada görmüşsünüz. Kaldırsa "Benim fotoğrafım vardı kaldırmışsınız" diye olay çıkarırdınız. Amaç fotoğraf değil çünkü, kardeşlerin arasını açmak.

Bir sey söyleyeyim mi? Takmayın ne halleri varsa görsünler. Siz olayı gözünüzde fazla büyütmüşsünüz. KafanıZdada. Yapmayın böyle olan size olur. İnanın bana uğraştıkça siz zararlı çıkarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…