- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
Duygularıma tercüman olduğunuz için teşekkürlerCogu kisi abarttigini soylemis ama bence basina gelen kisi ne alaka diye dusunebilir. Fotografi kaldirsalar anlarim ozellikle ters cevrilmesi negatif duygu ile yapilan bir sey bence. Yabanci erkekler gorunce senin rahatsiz olacagini dusunseler komple kaldirirlar. Ya da kaynin her soyunup giyinmede ters duz mu ceviriyor. Fotograf orda dursa ne olurmus onu anlamadim. Dedigim gibi bence kasitli. Tabiki seni sevmek zorunda degil ama saygi gostermek zorunda. Resmen kucuk cocuklar gibi senin sinirini bozmaya calismis kac yasinda ya birde...
Adam seninle sorun yaşadı diye abisiyle niye konuşmasın. Ayrıca benim resmimin kaynımın odasında ne işi varEşiminden ailesiyle özellikle Erkek kardeşiyle sorun yaşıyoruz ve bu yüzdende eşimle sürekli tartışıyoruz. Ben antidepresan kullanmaya başladım ama tek sebep onlar değil tabi doğum sonrası buhranlı zamanlar geçirdim toparlanamadım birde üstüne eşimin ailesiyle yaşadığım şeyler girince iyice sinirlerim bozuldu.
Eşimin küçük kardeşi (kendisinden 2 yaş küçük 37 yaşında ) çok ukala ve sürekli laf çarpıp duruyordu .kendisinden negatif enerji alıyordum ve bunu eşimle paylaştığımda pek oralı olmadı
Neyse derken derken şöyle bir olay geçti başımızdan ve benim için iplerin kopmasına sebep oldu.
Eşimin orta büyüklükte bir resmi kaynımın kaldığı odada asılıydı benimde vesikalık bir resmimi gitmişler çerçevenin yanına iliştirmişler . Bir gün farkettim ki benim resmin ters dönmüş bunu eşime anlattım. Kendisi namaz kıldıkları için ters çevirdiklerini ya da yanlışlıkla düşmüşdür koyarkende o şekilde konmuştur şeklinde saçma sapan bir yorum yaptı.
Bende bir sonraki gidişimizde çalışma masasında ablalarının olduğu bir resmi ters çevirdim .(Amacım acaba ordaki resimlerle ilgilenmiyorlar mı da farketmediler yoksa bilinçli yapılan bir şey mi bunu öğrenmekti.)derken zaman geçti ve sonraki gidişlerimizde gördüm ki o resim düzeltilmiş ama benim resmim hala ters kalmıştı. Bende şaka yollu kayınvalideme aa benim resmimi ters çevirmişsiniz görmek istemiyor musunuz ?dedim . ben bu resmi burdan alırım dedimve aldım .yok mok derken kaynım resmi kendisinin çevirdiğini odada soyunup dökünüyorum şeklinde açıklama yaptı ve bende ipler koptu bunlar olurkende eşim tek bir kelime edip beni savunmadı
Akşam eve gidip kaynımın söylediklerini söyleyince ben duymadım dedi ve aramızda şiddetli bir tartışma yaşandı.3 gün filan bu olay yüzünden tartıştık olayı fazla abarttığımı filan söyledi. O olayı küçümsedikçe ben daha da fazla sinirlendim.
Derken araya ablaları filan girdi yok efendim balkonda siğara içmeye giden erkekler oluyormuşta o yüzden çevirmişler
Güya ben çok mutasıpmışımda görülmekten rahatsız olurmuşum
Bende onlara bu şekilde olmaz alır albüme kaldırırsın resim ters çevrilmez dedim.
o gün bugundur kendisiyle görüşmesini istemiyorum.eve gelmesini istemiyorum. konuşmasını istemiyorum.eşim durumu aşırı abartığımı söylüyor.
Kaynım nişanladı,işsiz kaldı filan .Eşimin hiçbirşekilde onlara yardım etmesini istemiyorum ve sürekli bu kişiler yüzünden tartışıyoruz. Eşiminde sinirleri bozuldu artık dişlerini sıkıp bağırıp çağıyor en ufak bir olaya bile .
Sürekli kafamda düşünüp kurup duruyorum .
Şimdi sizlere soruyorum haksız mıyım?
Herşeyi anlatmadım tabi böyle düşünmeniz çok normalAdam seninle sorun yaşadı diye abisiyle niye konuşmasın. Ayrıca benim resmimin kaynımın odasında ne işi var
Ya ben dursun demiyorum ki asmasınlar arkadaşımBenim fotoğrafim neden Kaynimın odasında duracak ya? Ne tuhafsıniz.
Aşırı abartmışsıniz. Eşinize sabırlar dilerim.
E dursun dememissin de çevirdiler diye ortalığı ayağa kaldırmışsın. Demek ki orda olması çok önemliymis.Ya ben dursun demiyorum ki asmasınlar arkadaşım
Asıpta ters çevirmek nedir
Hayır tabiki orda durması değil davranışları hoşuma gitmediE dursun dememissin de çevirdiler diye ortalığı ayağa kaldırmışsın. Demek ki orda olması çok önemliymis.
Hayır tabiki orda durması değil davranışları hoşuma gitmedi
Çünkü ters çevirmek negatif bir durum
Art niyet var
Kaldırsa anlicam da ters çevirmek görmek istemiyorumun saygısızca yapılanı
Değil tabikiTamam da adam sizi görmek istemek zorunda mı?
Değil tabiki
Üslüp bu olmamalı. Ben görmek istemediğim birşeyi asmıyorum.
Asıpta ters çevirmek biraz laz işi oldu bence
Asıp ters çevirince görmek istememe özgürlüğüne kavuşamıyorsun maalesef
Ben kimseye bu resim burda kalacak ya da benim resmimi asın demedim. Kendileri yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?