eşimle aramızdaki iletişimsizlik

Postmodernik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
966
621
303
Merhaba hanımlar
Daha öncede konu açmıştım bu aralar psikolojik olarak pek iyi değildim eşimle ayrı şehirlerdeyiz ama bu şimdilik mecburiyetten gibi bir şey sorun o mudur bilmiyorum bir 10 gün önce eşim benim bulunduğum şehre geldi birlikte tatile çıktık çok eğlendik ve güzel vakit geçirdik tatil dönüşü ben ailemin yanına o kendi ailesinin yanına döndü ve 2 gündür eskisi gibi samimi değil bana şöyle ki aramıyor bile ben arıyorum kısa kesiyor mecburen kapatıyorum mesaj atmıyor ben arıyorum ayrıldığımız ilk gün böyle değildi son iki gündür böyle siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı bir yıllık evliyiz sizce eşim neden böyle davranıyor tecrübeli hanımlar bana bi akıl verin ben bunu eşime söyleyince abartıyor oluyorum ben öyle beni sürekli arasın demiyorum da yani

Ailesiyle vakit geçiriyor,sanki biraz abartmışsınız.
Sevgililik döneminde değilsiniz,artık biraz daha anlayışlı olma vakti.

Abartıyor muyum ki ben gün içerisinde en azından bir defa arasın istiyorum ama oda yok yani
Aranmak istemekte haklısınız tabi ki,
Ama aramayınca da üzülmeyin ya da trip yaparak bezdirmeyin,eğlencesi burnunda gelmesin.
Daha doğrusu ben bu şekilde yaklaşıyorum eşime,özellikle eğlencedeyken ya da ailesiyle beraberken.
Bana daha neşe ve özlemle dönüyor.
Eğlensin,özlem gidersin,zaten kötü bir şey olursa Allah korusun haberi olur.

Belki size yansıtmak istemediği bir sıkıntısı vardır.
Bilmiyorum ki sonuçta ben eşiyim bana söylemeli varsa da bu ara ev için baya borcumuz var ama ben sorunca konuyu değiştirir sadece israf etme birşey almak istediğim zamanda ben burda kuruş hesabı yapıyorum der ama anlatmaz deteylerı

Ama aramayınca da üzülmeyin ya da trip yaparak bezdirmeyin,eğlencesi burnunda gelmesin.
Daha doğrusu ben bu şekilde yaklaşıyorum eşime,özellikle eğlencedeyken ya da ailesiyle beraberken.
Bende onu aramazsam ailesini gördü beni unuttu diye düşünmesinden çekiniyorum boşuna telaşlanıyorum yani

Bende onu aramazsam ailesini gördü beni unuttu diye düşünmesinden çekiniyorum boşuna telaşlanıyorum yani
Bence boşa,hatta siz ne kadar onu desteklerseniz o kadar işine de gelecektir.
Eşim ne zaman arkadaşlarla dışarı çıkacağını söylese ilk işim afiyet olsun,tadını çıkar demek oluyor,eve bir gelişi var ki sormayın eğlence bitiminde :D

Bence boşa,hatta siz ne kadar onu desteklerseniz o kadar işine de gelecektir.
Eşim ne zaman arkadaşlarla dışarı çıkacağını söylese ilk işim afiyet olsun,tadını çıkar demek oluyor,eve bir gelişi var ki sormayın eğlence bitiminde :KK70:
Haklısınız ben boşuna kafamda kurup acabalarla günümü mahvediyorum bende mesaj atmayayım bekleyeyim o arasın mesaj atsın

Haklısınız ben boşuna kafamda kurup acabalarla günümü mahvediyorum bende mesaj atmayayım bekleyeyim o arasın mesaj atsın
Kötü bir şey mi yapıyor?
Şüphelendiğiniz bir durum mu var,öyleyse ben canına okuyorum o ayrı da ,şüphe vs yoksa rahat bırakmak ve en önemlisi rahat olmak en iyisi diye düşünüyorum.

Hiç aramaması kim ne derse desin tuhaf bence. Biri eşini gün içinde hiç arayıp sormuyorsa ya sevmiyordur ya da kafasını meşgul eden daha önemli bir şey vardır. Bunu bilir bunu söylerim. Üstelik yeni evlisiniz.
Biz de eşimle sevgili veya nişanlıyken saatlerce konuşan bir çift değildik. Ama yine de insan an geliyor sesini duymak istiyor. 4 yıllık evliyiz hala aynıyız.

Eşi tatile gitmemişki oraya ailesiyle keyif yapsın. Mecburi iş için bir ayrılıkmış.
Kaldı ki insan eşiyle tatilde olsa da konuşmak ister. Bahanesiz..

Hiç aramaması kim ne derse desin tuhaf bence. Biri eşini gün içinde hiç arayıp sormuyorsa ya sevmiyordur ya da kafasını meşgul eden daha önemli bir şey vardır. Bunu bilir bunu söylerim. Üstelik yeni evlisiniz.
Biz de eşimle sevgili veya nişanlıyken saatlerce konuşan bir çift değildik. Ama yine de insan an geliyor sesini duymak istiyor. 4 yıllık evliyiz hala aynıyız.

Eşi tatile gitmemişki oraya ailesiyle keyif yapsın. Mecburi iş için bir ayrılıkmış.
Kaldı ki insan eşiyle tatilde olsa da konuşmak ister. Bahanesiz..
Gün içerisinde bende aramadıysam gece ya arar ya da mesaj atar ama 2 3 dakika sürer nasılsın ne yaptın vs ama ben bunu kafama takıyorum şuna bana söylemesede bu ev için borç işini kafasına takıyor biliyorum ama bu konuda ona yardımcı olacak olan yine benim

Üzülmeyin diyedir.
Ama ailesi bize hiç yardım etmediler maddi manevi yine ikimiz çözeceğizher şeyi ben istiyorum bana söylesin tek başına yüklenmesin ailesi anca kendi dertleriyle ilgili aksine eşime kendi dertlerini anlatıp daha da moralini bozarlar ama eşime unu söylesem kabul etmez ailesini savunur halbu ki ben onun ailesiyim artık

Bilmiyorum ki sonuçta ben eşiyim bana söylemeli varsa da bu ara ev için baya borcumuz var ama ben sorunca konuyu değiştirir sadece israf etme birşey almak istediğim zamanda ben burda kuruş hesabı yapıyorum der ama anlatmaz deteylerı
Kuruşu hesaplarken tatile çıkıp bide üstüne nasıl eğlenebiliyorsunuz gerçekten merak ettiğim için soruyorum ?

Back
X