eşimle aramızdaki iletişimsizlik

Benim eşim beni arar genelde günde en az 2 kez ama ne oluyorsa aikesinin yanına gidince hiç aramazdı ben de haliyle neden diye sorardım ben aradığımda sesi soğuk veya mesafeli gelirdi bu huyuna gıcık olurdum hatta beraber gittigimizde bile mesafeli oturudu sonra çözdüm durumu ailesi beni istemediği için artık dolduruyolardı sanırım o da doldurusa geliyordu.Artık gitse de aramıyorum sormuyorum kendisi arar sorar kafaya takmıyorum.İnanın ki düzeldi hatta bana kızıyor neden beni aramıyorsun diye :)
Benim eşimde aynı ailesinin yanına gitti gideli böyle kınuşuncada soğuk onlar beni sever mi bilmiyorum ama mesafeliyim ben onlara onlarda bana pek sevdiklerini sanmam nötrdür

Ya insanın.başına herşey gelebilir kötü haber tez duyulur mu diyo çok mu yoğun anlamadım ki çocuğu olsa çocuğunu da mi aramayacak garip bişey hiç arama yok o merak etsin
İşte adam aramıyor ben sabahtan beri o kadar düşünüyorum onu onda yok yani bende atamayacağım bu gece

Bizde hiç sıkıntı olmadan atlatırız inş

İnşallah atlatırsınız. :) Biraz sabretmen lazım sadece. Kadınlar daha duygusal, erkekler değil. Bu yüzden de çabuk alışıyorlar değişikliklere bence, o yüzden sabretmek ve aklını bu rahatsız olunan yere çekmemek önemli (eşek - karpuz misali) diye düşünüyorum.

Merhaba hanımlar
Daha öncede konu açmıştım bu aralar psikolojik olarak pek iyi değildim eşimle ayrı şehirlerdeyiz ama bu şimdilik mecburiyetten gibi bir şey sorun o mudur bilmiyorum bir 10 gün önce eşim benim bulunduğum şehre geldi birlikte tatile çıktık çok eğlendik ve güzel vakit geçirdik tatil dönüşü ben ailemin yanına o kendi ailesinin yanına döndü ve 2 gündür eskisi gibi samimi değil bana şöyle ki aramıyor bile ben arıyorum kısa kesiyor mecburen kapatıyorum mesaj atmıyor ben arıyorum ayrıldığımız ilk gün böyle değildi son iki gündür böyle siz hiç böyle sorunlar yaşadınız mı bir yıllık evliyiz sizce eşim neden böyle davranıyor tecrübeli hanımlar bana bi akıl verin ben bunu eşime söyleyince abartıyor oluyorum ben öyle beni sürekli arasın demiyorum da yani
Yazları genelde eşimden ayrı geçiririm. Günde bir iki defa mesaj ya da arama olur bir iki dk.

Back
X