- 10 Ocak 2016
- 9
- 9
- 1
- 37
- Konu Sahibi biromurluk
-
evlilikte ayrı gayrı olmaz ama eşinin uslubuda çok yanlış güzellikle konuşmalı
eşim benden para istese bırak para vermeyi onun maaşına da el koyarım:) hayır yani kesin ailesine gönderecektir bir miktar parayı:) konu sahibi niye ban yemiş anlamadımIyi akşamlar kızlar.
Eşimle her ay maaşimdan üç yüz lira ona vermeni istiyor ben ise vermek istemiyorum. Şimdi size içeriğini anlatayım. Eşim 2600 maaş ve iki tam 2 yarım olmak uzere 4 adet ikramiye alıyor. Ben özel sektörde 1500 liraya çalışıyorum 3. Maaşını henüz almadım yeni başladım ise. Zaten daha 5 aylık evliyim. Evlendikten sonra başladım ise. Aylık bin lira kredimiz var.esimin maasindan kesiliyor yani onun maasindan 1600 lira para kalıyor . Evlendigimizden beri sadece bi kere ikramiye aldı. Benim maasimin 200 lirası yol ve yemeğe gidiyor.elimde kalan 1300 liranin ise 700 lirasını her ay biriktiyoruz.kaldı elimde 600.şimdiye kadar olan kısım başlangıç kismiydi asıl derdim şu ki : eşim evi geçindiremiyorum diye bu ay birikim yapmicaz 1000 liranin bana verceksin dedi . Ayrıca diğer aylarda benden 300 lira para istedi . Yani diğer tüm aylarda elimde sadece 300 lira para kalicak. Ben kabul etmedim ve vermeyeceğim dedim . O da vereceksin dedi. Ve bana çok kızdı ben erkeksem bu evi ben yönetcem dedi. Bu 300 lira ile ben hem makyaj hem kiyafet v.b tüm ihtiyaclarimi karşılamayı bekliyor.
Size bu durumda ben napayim? üniversite okurkende hiç rahat hayatimda 50 liralik kazak giymedim hala. uni bitince ise girip her istediğimi alırım dedim ama yine nasip olmayacak sanırım
Bide aklıma geldi şimdi bu durumu yaşayan is arkadaşım var. Maaş kartı Koca da.. dışarı çıkacağız mesela yanında hiç para olmuyor. En basiti işyeri ortak gideri için çok küçük 5 10 tl lik para toplanıyor. Kız mahçup oluyor biz oduyoruz..Düşünün aynı işi yapıyor aynı maaşı alıyoruz kızda para yok. Bide kocasının ailesi para istiyor sürekli adam hemen gönderiyor. E bu kızın cebinde para olmasın , yemek yapmaya is çıkışı Markete gidip kıyma alamasın, arkadaşlarıyla en ufak bişeye katılamasin, adam alissin o paradan aileye gondersin ama sözde okumuş çalışıyor. Eve katkıda bulunmak değil bu , abartidan yüzü gulmuyor artık kadinin
gunde 2 paket sıgara aylık 480 tl eder en ucuzundanZaten evlenirken benim bi isim bile yoktu çalışıp ç alışmayacagim belli bile değildi . Bu yüzden bende diyorum ki madem evi gecindiremeyecktin ne diye bu yola çıktın. Günde iki pakete yakın sigarayı var benim 300 lira ma göz dikecegine onu azaltsin değil mi. Parasinda da değilim cep bankaciliginin şifresini bile benden gizliyo o yüzden de aklım çok karışık sebep bulamıyorum gizlemesine
Iyi akşamlar kızlar.
Eşimle her ay maaşimdan üç yüz lira ona vermeni istiyor ben ise vermek istemiyorum. Şimdi size içeriğini anlatayım. Eşim 2600 maaş ve iki tam 2 yarım olmak uzere 4 adet ikramiye alıyor. Ben özel sektörde 1500 liraya çalışıyorum 3. Maaşını henüz almadım yeni başladım ise. Zaten daha 5 aylık evliyim. Evlendikten sonra başladım ise. Aylık bin lira kredimiz var.esimin maasindan kesiliyor yani onun maasindan 1600 lira para kalıyor . Evlendigimizden beri sadece bi kere ikramiye aldı. Benim maasimin 200 lirası yol ve yemeğe gidiyor.elimde kalan 1300 liranin ise 700 lirasını her ay biriktiyoruz.kaldı elimde 600.şimdiye kadar olan kısım başlangıç kismiydi asıl derdim şu ki : eşim evi geçindiremiyorum diye bu ay birikim yapmicaz 1000 liranin bana verceksin dedi . Ayrıca diğer aylarda benden 300 lira para istedi . Yani diğer tüm aylarda elimde sadece 300 lira para kalicak. Ben kabul etmedim ve vermeyeceğim dedim . O da vereceksin dedi. Ve bana çok kızdı ben erkeksem bu evi ben yönetcem dedi. Bu 300 lira ile ben hem makyaj hem kiyafet v.b tüm ihtiyaclarimi karşılamayı bekliyor.
Size bu durumda ben napayim? üniversite okurkende hiç rahat hayatimda 50 liralik kazak giymedim hala. uni bitince ise girip her istediğimi alırım dedim ama yine nasip olmayacak sanırım
ahahaha cutegunde 2 paket sıgara aylık 480 tl eder en ucuzundan
Bu demektır bı bakıma yakın zamanda eşiniz vefat eder zaten gunde 2 paket sigara ne demek sakın vermeyin paranızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?