Eşimle aramızdaki sorun

Konu sahibesi bu hayatı böyle yaşaya yaşaya kendini öyle alıştırmış ki, artık kendisine yapılan zulmü bile normalleştirir hale gelmiş.
Umarım buradaki yorumların yardımıyla aklınız başınıza gelir.
Kendine ne kadar değer verirsen karşındaki de o kadar verir.
Abileriniz arkanızda. Sevgi ve saygı görmüşsünüz demek ki. Buna göre de kendinize davranın.
Bir erkek için gururunuzu ayaklar altına almayın.
Gururunuzdan ödün vere vere zaten kendinizi ne duruma soktuğunuzun farkında bile değilsiniz.
Yetişkin bir kadınsınız, akli selim hareket edin. Seviyorum demekle olmuyor, kendinizi bile o kadar sevmiyorken.
Sevgi bu DEĞIL zaten. Hayat niye birleştirilir, bunun üzerine düşünün. Kedi köpek gibi geçinmek için, dövülmek için, gururunuzu kırsın diye mi evlendiniz?!
Sizi seven insan, size el kaldırmaz ve bir eşya gibi cinsellik için kullanmaz.
Benim bile zoruma gitti burada.
Siz hala nasıl sevgiden bahsedebiliyorsunuz?!

Son düzenleme:
Çünkü seni sevmiyor. Üzgünüm ama öyle. Özrü o dilememis ki abi gelmiş gitmiş. Adam mutsuz, istemiyor... Ne pişman olmuş. Ne geldiniz diye sevinmiş...

Donecektin niye gittin boşuna herkese duyurdun olanı biteni. Hem kndini haklı görüp hemde adama kur yapıyorsun o öküz de işini görüp sırtını dönüp yatiyo.

Abin o sinirle gidip kocana bişey yapsa nasıl yaşayacaktın. Yani hem gidip hemde dönünce kusluge dayanamıyorum demeniz saçma yaşadığınız normal bı tartışma degilki.

Asbei son durum nedir, seni merak ettim. Umarım iyisindir.
Şuanlık sadece abisiyle konuşabildim çünkü eşimin annesi yoğun bakımda yüksek riskli bi kalp ameliyatına girecek ondan dolayı herkes stresli şuan beklemedeyim kaynım gelecek akşam bi sorun çıkmazsa oturup konuşacaz bakalım

Abiler araya girdiği için tavırlı ama neden ilişki yaşıyor öyleyse .ya hiç ilişki olmicakti yada uzatmicak. Alttan aldığınız için havalara girmiş beyfendi. Sizde ustune düşmeyin zamana bırakın derim.

Asbei konu sahibi naptiniz acaba, butun konunuz okudum acikcasi neye karar verdiginizi merak ediyorum..

Bir kadın kendini nasıl bu kadar düşürebilir aklım almıyor. Gidip adamla seviştin mi bir de? Abin götürmüş abisi özür dilemiş abin geri git demiş kocan nerde? Abiler sevişse daha mantıklı bir hareket olurdu en azından olayın içindeler. Pes doğrusu.

Ne diye abisini karistiriyosun al karsina konus madem ben yokmusum gibi davranicaktin ne diye ben yokken yoluna devam etmedinde abini gonderdin diye sor . Hem suclu hem guclu bidaha gitme diye numara yapiyo

Hiç mi gururunuz yok anlamıyorum cidden migdem kaldırmıyor bu konuları inşallah şakadır hem dayak yiyip hem ilişkiye girmek bir de diyor ki arkasını dönüp uyudu sanki tek sorun bu şaka gibisiniz yeminle ya.

Konu sahibi dalgamı geçiyor? Kocanız dövmüş ve onunla ilişkiye girmem istediniz! Paşada trip atyıor Hey Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…