Eşimle aramızdaki sorun

Arkadaşlar napsam bundan sonra hiç yüz vermeden devam mı etsem yoksa alıp karşıma konuşsam mı

Olmuş bitmiş tamam. Artık bundan sonrasına bakacaksınız. Kesinlikle yanaşmayın. yemek yemiyorsa yemesin. Evin içinde o yokmuş gibi yaşayın

Sizin eşiniz tam anlamıyla yüzsüz küs olduğun kadınla seks yapıyorsun günlerdir yüzüne bakmıyorsun ama seks maşallah
Şuan takıldığım(bakın arada duygusallık yok)
Çocuk bu yüzsüzlüğü yapsa kapının önündedir

saygısız adam

Ben yanaşmasam o hiç yanaşmaz pekş nereye kadar
Bu sizin sorununuz olmasın. Evlilik tek başına yürümez. Siz çok alışmışsınız eşinizi böyle. İnadı kırılmazsa sizi de çocuğu da kaybeder. Böyle bir adamı kaybetmekten korkmayın bence

Bu sizin sorununuz olmasın. Evlilik tek başına yürümez. Siz çok alışmışsınız eşinizi böyle. İnadı kırılmazsa sizi de çocuğu da kaybeder. Böyle bir adamı kaybetmekten korkmayın bence
Haklısınız o zmn devam ettireyim

Bazi ufak tefek atışmalar sevişmeyle sonlanir da dayak yiyip abisi ozur diledi diye geri donuyorsunuz daha dogru durust oturulup konuşulmadan da sevişmezsin ya. Bu ne biçim şey şaştim size gercekten. Sevişince hersey oluyor mu?

Dayak giren evlilikten hayir gelecegini ve saglikli iletisim kurulacagini ben dusunmuyorum zaten o ayri.

Size dayak atan adam sizinle barışsın diye yatarsanız işi bitince döner totosunu uyur. Bir sonraki sefere de daha şevkle döver. Bravo iyi akıl etmişsiniz.

Şans isteyen eşiniz değil siz gibisiniz sanki

Şöyle bişey yapsam nasıl olur sadece fikir almak istiyorum sizden diyorum ki abisini arayayım böyle devam ederse alıp çocukları gideceğimi psikolojik şiddet gördüğümü falan anlatayım konuşsun eşer eşimin aklı başına gelir konulmaya başlarsa bu defa ben konuşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…