Eşimle aramızdaki sorun

İşte düşündüğümü yazdınız çok teşekkür ederim ama diğer hanımlar arama diyor bende akıl almak için soruyorum bilmiyorum arada kaldım bende
Karar senin ben bunu da denemenden yanayım çünkü dönmüşsün eve ama böyle bir şey yaparsan çok zaman verme, gurur ne ya evlilikte sorun çözmek esas olmalı trip atmak değil. Bu şansı verdiğini ama onun kullanmadığını abisi de görsün, sonra bas git, şimdi sabrın var ama yıllar geçtikçe yıpranacaksın bu alttan almalardan, benim komşum bu yüzden boşanıyor 50 yaşında, hayatını bununla uğraşarak harcama

Evet haklısınız bunakşam konuşmayı deneyecem olmazsa ararım kendi abimi

Bu olmaz. Dün gece adım atmışsın o adım atarsa devam etmen gerekir. Bir git bir gel iyice ayarınız kaçar

Akşam eşimle konuşmayı deneyecem eğer yine yüzüme bakmazsa yarın kendi abimi ararım olmaz mı
Hayır bence hiç uğraşmayin ne münasebet. Size şiddet uygulamış onun sizinle konuşması lazım. Evde ona yok gibi davranın yüzüne bile bakmayın. Yemekse kendinize kadar yapın yiyin çekilin bir odaya. O sizinle konuşmaya çalışacak mı bakalım. Bir de yaptığı şeyin üstüne bu tavrınız için hesap sormaya kalkarsa işte o an hemen abinizi arayın. Eşinizde en ufak bir pişmanlık belirtisi yok

Teşekkür ederim bilgiler için

Rica ederim.

Sevimsiz bir konu biliyorum ancak darp raporu için illa bir iz/kanama olması gerekmiyor, çürükler 2 gün sonra morarır zaten. Doktorlar dokunduğu zaman siz hoplarsınız zaten, anlamaları gerçekten kolay işleri bu. Gitmekten çekinmeyin.

Kriz anında “bir de sen kafasına vur” gibi öneriler gelebilir buna katılmıyorum, sonuçta erkek olmanın getirdiği bir güç var. Ortamı sakinleştiriyormuş gibi yapıp abileri çağırmak bence en güzel çözüm.

Şimdilik bir gözlemleyin, evdeki kimlik vb belgelerin yerini hatırlayın ki kriz anında hızlı çıkabilesiniz. Alamazsınız da yenisini çıkartırsınız herşey dijital. E devlet şifrenizi eşiniz biliyorsa siz onu değiştirin.

Boşanma süreçlerinde “yok çocukları vermem/çocukları bırak öyle git” tarzı saçma tehditler geliyor, külliyen içleri boştur kanunlar sizden yana merak etmeyin.

Aileniz arkanızda bir zora düşseniz abi ordusu sizin elinizden tutar. Eşinizi dövmek anlamında söylemiyorum maddi manevi arkanızda olurlar. Yeter ki siz onlardan ve avukatınızdan habersiz işler yapmayın.

Son olarak dava süreci olursa iletişiminiz yazılı (sms mesaj mail vs) olsun. Telefon konuşmalarında sadece saati ve kişi bilgileri çıkar, içerik değil. Üstelik yazılı iletişimde istediğiniz zaman cevap verirsiniz çok daha az stres yaşarsınız.

Bu kadar yazdın dayak problemi nasıl çözülecek derseniz biz düzeleni pek görmedik burada. Aile terastine gidilip konuşulsa adım atılır da dayak atan burnu yukarıda takılıp gitmek istemiyor, atılan gidiyor. Bu durumda sonuç belli.

Ancak boşanmak hemen olacak birşey değil, süreci var. Şimdilik buna takılmayın sadece bilgi toplayın.

Son düzenleme:
Mükemmel evlilik kimsede yoktur bu hanımlar bu laftan anladığı acaba herkes mi böyle şiddet görüyor diye düşünüyorlar. Bilmiyorum ben mi duygusalım hadi fiziksel şiddetin morluğu geçti (ki asla hafife almıyorum kesinlikle ayrılma sebebidir) seninle birlikte olduktan sonra arkası dönüp yatan adam insanın kalbini çok kırar. Bu resmen kullanmak çok ağır bir şey.

Abisiyle mi konussaniz? Iki yetiskin kari koca olarak konusup sorununuzu cozemiyorsaniz ve 3.sahislar olmadan basinizin caresine bakamiyorsaniz hangi cesaretle cocuk yaptiniz?

Kendi soruma kendim cevap veriyim: herkeste gordugumuz o adini kullanmanin kaba olacagi cesaretle..

Evet herkes arkamda ama bende bu salağın peşindeyim hangi akılla bilmiyorum
Böyle giderse aramız iyice soğur eskisi gibi olamayız diye korkuyorum galiba

Bir kez el kaldıran adam bir daha kaldırır. Hiç aksi durum görmedim

Bir özür bile dilemeden hem de. Sabah küslüge kaldığı yerden devam ediyor buna rağmen konu sahibi akşam konusucam diyor. Evlilik trip atma yeri değil yapıcı olmak lazım diyenler var. Yahu adam dövmüş kadını hala yapıcı olmaktan bahsediyorlar

Ana şöyle bişey var ben konuşmazsam asssla ama asla yaklaşmaz bende bu şekilde uzun süre devam ederse evliliğimiz asla eskisi gibi olmayacak diye korkuyorum galiba

Evet herkes arkamda ama bende bu salağın peşindeyim hangi akılla bilmiyorum
Böyle giderse aramız iyice soğur eskisi gibi olamayız diye korkuyorum galiba

Çok affedersiniz ama aklınız yerinizde mi? Cidden normal zekaya sahip bir insanın yazacağı şeyler değil bunlar. Ezik misiniz akılsız mısınız? Yoksa sırtınıza değil kafanıza darbe aldınız da kafa travması mı yaşıyorsunuz??
Dayak yemişsiniz, özür dileyeceğine trip yapmaya devam ediyor. Sizin buna rağmen tek korkunuz kocişinizle aranızın soğuması mı?
Allah akıl fikir versin size!!

Ayrılmayacaksınız o belli de bari abinizi falan tekrar çağırmayın boşu boşuna ortalık karışacak onlarda bi daha arkanızda durmaz geri gidiyorsunuz diye. Daha da dayak yemek istemiyorsanız ve değer görmek istiyorsanız zahmet olacak ama biraz tepkili durun bu kadar mı muhtaçsınız. Aranız eskisi olsun derken tekrar beni dövsün mü istiyorsunuz iyiyken dövmüş sizi. Psikolojiniz iyi değil ..

Evet gerçekten iyi değil galiba onun için fikir almak istedim sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…