Eşimle aramızdaki sorun.

Handleme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
108
66
18
31
Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse

Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
O ne yapıyorsa siz de ona aynısını yapın. Başlarına gelmeden empati yapmaz ayılar.

Sana böyle bişey söyledigi zaman elinle bi tane yapıştır hak ediyor 😂😂😂😂

İyi bir baba olabilir;ama iyi bir eş olduğunu sanmıyorum. Bir insan karısını neden aşağılar, küçük düşürür, azarlar? Saygısı yok, sizi kaale almıyor, adamdan saymıyor, fikirlerinizi önemsemiyor. Siz de ona af buyurun tabiri caizse it gibi davranın.

İyi bir baba olabilir;ama iyi bir eş olduğunu sanmıyorum. Bir insan karısını neden aşağılar, küçük düşürür, azarlar? Saygısı yok, sizi kaale almıyor, adamdan saymıyor, fikirlerinizi önemsemiyor. Siz de ona af buyurun tabiri caizse it gibi davranın.
Birde gün içinde bir olay yaşıyor. Arıyor annesiyle paylaşıyor. Annesi bana diyor böyle böyle bişey olmuştu naptınız diye benim haberim yok. Eşime diyorum gün inde iyi veya kötü başına ne geliyorsa benimlede paylaş ki bende sana yardımcı olayım niye annenden duyuyorum diyorum. Çok şükür yine boş konuştun der

Aynısını onayapın bakın bakalım kaç dk dayanıyor? Ama siz buna her gün dayanıyorsınuz neden?

Yapabiliceğin şey aynısını onada yapmak etkiye tepki.. 🙄🙄ok simir bozucu
Heleki sana değil annesine anlatması dahada sinir bozucuu.. allah sabır versin..

Önceden bundan dolayı çok kavga ederdim. Tamam der yine devam ediyordu. Ama artık bıktım ciddi anlamda
Anladım. O zaman konuşunca düzelmiyor demek ki tavrınızla düzeltecekseniz ama bu tavır net ve uzun süreli olacak. O tarz davranışlar segilefiğinde onu yok sayın cevap vermeyin dediğini yapmayın kafanıza göre hareket edin .ama ezdim sanmasın o şekilde değil dik durup senin sözlerini önemsemiyorum mesajı verin . Hatta onu beğenmediğinizi ima edin bakışlarınızla tavrınızla. Bakın nasıl duvara toslamış gibi olacak

Anladım. O zaman konuşunca düzelmiyor demek ki tavrınızla düzeltecekseniz ama bu tavır net ve uzun süreli olacak. O tarz davranışlar segilefiğinde onu yok sayın cevap vermeyin dediğini yapmayın kafanıza göre hareket edin .ama ezdim sanmasın o şekilde değil dik durup senin sözlerini önemsemiyorum mesajı verin . Hatta onu beğenmediğinizi ima edin bakışlarınızla tavrınızla. Bakın nasıl duvara toslamış gibi olacak
Evet çok mantıklı dediğinizi yapacağım. Ama birşey dikkatimi çekti. Babasıda annesine aynı bu şekilde davranıyor. Senin kafan basmaz anlamazsın sen vs..

İlgili bir baba olması onu iyi bir baba yapmıyor. Çocuğunun annesine kötü davranan bir baba kötü bir babadır. Eşiniz iyi bir baba değil o yüzden oraya bir dikkat çekelim...
Gerisi zaten nerden tutarsan elinde kalır şekilde. Size saygısı yok. Onun size saygısı yoksa kimsenin, ilerde çocuğunuzun bile saygısı olmayacağından kuşkunuz olmasın. Hatta şuan bunu yaşıyorsunuz ya sizin kendinize bile saygınız yok eşiniz olacak ayı sayesinde...

Back
X