- 28 Mart 2020
- 4.100
- 16.736
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yine geldi bana öküz kafa dedi. Bende kayışlar koptu aldım kıyafetlerini yere döktüm al git anana diye. Sen neden bana bunları söylüyorsun dedim sinirden bir iki tane de patlattım. Bana bakmıyor duvara bakıyor diye sanki eşek başı konuşuyor. Konuştum konuştum sadece tamam dedi gitti
Ağlanacak halime gülüyorum
Tepkinizi muhakkak verin alışmasın bu duruma kendine çeki düzen versin derim benMerhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Hahaha kesin çözüm :)Eki Görüntüle 3041604
Şununla ağzının ortasına indirin bir tane
Saygılı ol “ diyerek başlayabilirsiniz.Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Aslında iyi bir baba da değil, çocuklar annelerinin aşağılanıp mutsuz olduğunu anlayacak kadar akıllı ve sezgileri kuvvetliler. Kötü eş, dönen çim sulama musluğu gibi herkese zarar..İyi bir baba olabilir;ama iyi bir eş olduğunu sanmıyorum. Bir insan karısını neden aşağılar, küçük düşürür, azarlar? Saygısı yok, sizi kaale almıyor, adamdan saymıyor, fikirlerinizi önemsemiyor. Siz de ona af buyurun tabiri caizse it gibi davranın.
Resmen çocuğun şımarıklık yaparak anneyi delirtip tepki almaya çalışması bu. Siz istemiyorum dediniz diye de inadına yapıyor.Rahatsız olmaya hakkınız yok onun gözünde. Boşayın bence, eğitmek zorunda değilsiniz, ki annesi olmadığınız için de kalıcı bir işe yaramaz.Bugün yine geldi bana öküz kafa dedi. Bende kayışlar koptu aldım kıyafetlerini yere döktüm al git anana diye. Sen neden bana bunları söylüyorsun dedim sinirden bir iki tane de patlattım. Bana bakmıyor duvara bakıyor diye sanki eşek başı konuşuyor. Konuştum konuştum sadece tamam dedi gitti
Ağlanacak halime gülüyorum