• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle aramızdaki sorun.

Ben öyle kocayı bir döverim varya imanı şaşar arkanda ailen varmış dağ gibi çocuğun ne kreşini bekliyorsun yaşın dinçliğin geçiyor seninde hakkın hayatını yaşamak. Ne kadar çabuk o kadar iyi

Bugün yine geldi bana öküz kafa dedi. Bende kayışlar koptu aldım kıyafetlerini yere döktüm al git anana diye. Sen neden bana bunları söylüyorsun dedim sinirden bir iki tane de patlattım. Bana bakmıyor duvara bakıyor diye sanki eşek başı konuşuyor. Konuştum konuştum sadece tamam dedi gitti 🤣
Ağlanacak halime gülüyorum

iyi bir baba falan değil eşiniz.
insan çocuğunu sevse annesine iyi davranır.

Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Tepkinizi muhakkak verin alışmasın bu duruma kendine çeki düzen versin derim ben

Psikolojik şiddete maruz kalıyorsunuz bilmem farkında mısınız? İleride bunlar size kendine özgüven eksikliği ve anksiyete olarak döner. Kusura bakmayın ama kocanız tam bir ergen. Hatta ergen bile değil ilkokul 3. sınıf seviyesinde. Biz bu lafları ilkokulda arkadaşlara söylerdik. Sen sus, gülme vs. Kendi kafası çok çalışıyor olsaydı size böyle davranmazdı. Evliliğe devam edip etmemek size kalmış.

Anasiyla evlenseymis madem😐 nefret edilesi boyle erkekler.

Merhaba hanımlar 2 yıllık evliyim 3 aylık birde kızım var. Eşim kızına karşı ilgili bir baba. Evde de bana çok yardımcı oluyor sağolsun. Gelir işten kıza ben bakarım sen uyu gibi yardımcı olur. Ama bana karşı konuşma tarzı canımı sıkıyor. Sen sus çok konuştun. Sanamı sorucam. Sen bugün yine çok konuştun. Annem olsaydı iki dk sofrayı hazırlamıştı beni benden alıyor bu lafı zaten... böyle oturup iki laf ediyim beni azarlıyor. Ona karşı çok soğudum galiba. Hep bir memnuniyetsiz. Bana böyle söylediği zaman dayanamıyorum ağlıyorum. Başkalarının yanında da bozar beni. Ortamda herkes gülüyorsa ben güldüm zaman sen gülme der. Bana fikir verirmisiniz ? Ne yapsam da benimle böyle konuşmayı kesse
Saygılı ol “ diyerek başlayabilirsiniz.

Kavga ederek cozebileceginiz bir mesele degil, ki zaten ise yaramamis.

Aynalama yontemi iyidir ama yapabilir misiniz?

ben asla yapamam sanirim.

Ben yerinizde olsam ikimiz de sakinken, ciddi bir sekilde uyaririm. Ama blof olarak degil, ciddi bir sekilde bu sekilde devam etmek istemedigimi, bu tarz bir evliligi kendime yakistirmadigimi soylerim.

Ama bu dedigim gibi gercekten boyle yasamak istemiyorsaniz ve bu isteginiz dogrultusunda bosanmayi da tercih edecekseniz yapmalisiniz. Ben cidden evin icindeki huzura cok onem veririm. Ailesiymis, suymus buymus onemli degil, tolere edilir, ama evde cekirdek aile iken huzur bulunmuyorsa iste o cok kotu. O yuzden ben aynalama yapmam, neticede o da seviyeyi iyice dusuruyor bence. Neden kendi seviyemi de onun seviyesine dusureyim ki.

İyi bir baba olabilir;ama iyi bir eş olduğunu sanmıyorum. Bir insan karısını neden aşağılar, küçük düşürür, azarlar? Saygısı yok, sizi kaale almıyor, adamdan saymıyor, fikirlerinizi önemsemiyor. Siz de ona af buyurun tabiri caizse it gibi davranın.
Aslında iyi bir baba da değil, çocuklar annelerinin aşağılanıp mutsuz olduğunu anlayacak kadar akıllı ve sezgileri kuvvetliler. Kötü eş, dönen çim sulama musluğu gibi herkese zarar..

Bugün yine geldi bana öküz kafa dedi. Bende kayışlar koptu aldım kıyafetlerini yere döktüm al git anana diye. Sen neden bana bunları söylüyorsun dedim sinirden bir iki tane de patlattım. Bana bakmıyor duvara bakıyor diye sanki eşek başı konuşuyor. Konuştum konuştum sadece tamam dedi gitti 🤣
Ağlanacak halime gülüyorum
Resmen çocuğun şımarıklık yaparak anneyi delirtip tepki almaya çalışması bu. Siz istemiyorum dediniz diye de inadına yapıyor.Rahatsız olmaya hakkınız yok onun gözünde. Boşayın bence, eğitmek zorunda değilsiniz, ki annesi olmadığınız için de kalıcı bir işe yaramaz.

Back
X