Eşimle ayrı şehirlerdeyiz

Tsntsn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
48
28
3
Selam kızlar ben istanbulda yaşıyorum ve üniversite hastanesinde çalışıyorum eşimde doğuda çalışıyor oda devlet memuru ve işi inanılmaz rahat kira derdi yok yaşam kalitesi ve ekonomik olarak yaşadığı yer gayet iyi 4 ay önce evlendik ve uzağız eş durumu tayini nedeniyle.Ben üniversite hastanesinde çalıştığımdan dolayı ben geçiş yapamıyorum ancak hamilelik ile geçebilirim onun İstanbula gelmesini de istemiyorum bu kargaşaya bu pahalılığa ömür boyu mahkum olmak istemiyoruz ama işin içindende bir türlü çıkamıyoruz ayda bir görüşüyoruz ancak nasıl. Olacak bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı aranızda siz olsanız İstanbula çeker miydiniz eşinizi yoksa hamileligimi beklerdiniz

Son düzenleme:
Vay canına doğu istanbula tercih ediliyor
Şu allahın işine bak
Bir ara bir suç işleyeni sürmeyle tehdit edilirdi sürülürdü
Size gelince bekleyin derim gerçekten istanbul çekilir kahır değil memurlar için
İstanbulu hiç tadı kalmamış gerçekten işe gitmek için saatlerce yol gidiyorsun zaten yabancılardan gecilemez olmuş artık ama eşimin yanına gittiğim zaman doğu o kadar güzel geliyor ki sakin huzurlu kargaşa yok istanbulun kargasasi beni inanılmaz yoruyor

İstanbulu hiç tadı kalmamış gerçekten işe gitmek için saatlerce yol gidiyorsun zaten yabancılardan gecilemez olmuş artık ama eşimin yanına gittiğim zaman doğu o kadar güzel geliyor ki sakin huzurlu kargaşa yok istanbulun kargasasi beni inanılmaz yoruyor
İstanbuldaki yabancılar bile yeter tercih etmemek için
ARabistanbul

Doğu dediğiniz yer neresi tam olarak? Çok merak ettim. Ben olsam eşimin yanina giderim, İstanbul çekilmez.

Bekle ve bu süre zarfında Kpss için hazırlan. İstanbul iyi fikir değil.
Banada öyle geliyor ben burda aşırı yoruluyorum hergun 150 hasta geliyor resmen benim olduğum bölüme eşim günde 1 2 hasta tek alıyor farka bakar mısınız ordaki rahat çalışma ortamı burdaki yogunluk

İstanbul’a kıyasla Van gerçekten çok iyi bir tercih. Hem tüm imkanlar mevcut hem de İstanbul gibi keşmekeşlik söz konusu değil. Birçok memur arkadaş evliliğin ilk yıllarını uzakta geçiriyor, hatta çakılı kadro sebebiyle çocuklarını bile birkaç yıl tek başına büyütüyorlar. Ben sizin yerinizde olsam beklerim. Van’dan nasılsa İstanbul’a sürekli uçak var. 15 günde bir siz vana , 15 günde bir de eşiniz İstanbul’a gelirse biraz maddi olarak zorlasa da görüşme sıklğınız artar.

İstanbul’a kıyasla Van gerçekten çok iyi bir tercih. Hem tüm imkanlar mevcut hem de İstanbul gibi keşmekeşlik söz konusu değil. Birçok memur arkadaş evliliğin ilk yıllarını uzakta geçiriyor, hatta çakılı kadro sebebiyle çocuklarını bile birkaç yıl tek başına büyütüyorlar. Ben sizin yerinizde olsam beklerim. Van’dan nasılsa İstanbul’a sürekli uçak var. 15 günde bir siz vana , 15 günde bir de eşiniz İstanbul’a gelirse biraz maddi olarak zorlasa da görüşme sıklğınız artar.
Çok haklısınız bizde öyle yapıyoruz ayda bir yada iki kez görüşüyoruz bazen diyorum o gelsin herkes nasıl yaşıyorsa bizde yaşarız diyorum ama sonra vazgeçiyorum en iyi tercih beklemek olacak gerçekten

Çok haklısınız bizde öyle yapıyoruz ayda bir yada iki kez görüşüyoruz bazen diyorum o gelsin herkes nasıl yaşıyorsa bizde yaşarız diyorum ama sonra vazgeçiyorum en iyi tercih beklemek olacak gerçekten
İstanbul’a eviniz yoksa çift memur maaşıyla geçinmek gerçekten zor. Daha doğrusu maaşınız sadece size yetiyor, hiçbir yatırım yapamıyorsunuz. Ev almak zaten başlı başına bir rüya. Hakkınızda hayırlısı olsun

İstanbul’a eviniz yoksa çift memur maaşıyla geçinmek gerçekten zor. Daha doğrusu maaşınız sadece size yetiyor, hiçbir yatırım yapamıyorsunuz. Ev almak zaten başlı başına bir rüya. Hakkınızda hayırlısı olsun
İstanbulda ev almak hikaye istanbulda en düşük kira 20 bine yaklaşmış resmen Allah herkesin yardımcısı olsun

Back
X