- 30 Haziran 2022
- 2.603
- 4.149
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Van a doğunun parisi diyorlar ,hiç gitmedim bilmiyorum ama . Sabredin yada hamile kalırsanız hemen eşinizin yanına gidin .İstanbul maddi manevi zor
Hamilelik düşünüyorum Allah kısmet ederse tabi bakalım zaman ne gosterecekhamilelik hemen mi istiyorsunuz?
yıllarca hamile kalmam diyorsanız zor olur
yok hemen hamile kalmak isterim diyorsanız tabiki bekleyin
bir polis arkadşım eşi 3 yıl ayrı kaldı eşinden,sonra birleştiler,sabrettiler.
Kesinlikle sabredicez bakalimVan a doğunun parisi diyorlar ,hiç gitmedim bilmiyorum ama . Sabredin yada hamile kalırsanız hemen eşinizin yanına gidin .İstanbul maddi manevi zor
Aaa Van muhteşem bir sehirdir ama bı ağrıya atansaydi görürdüm seni ppkkhfd
Ayda bir görüşerek hamile kalmak biraz zor. Allah bilir gene de tabiiSelam kızlar ben istanbulda yaşıyorum ve üniversite hastanesinde çalışıyorum eşimde doğuda çalışıyor oda devlet memuru ve işi inanılmaz rahat kira derdi yok yaşam kalitesi ve ekonomik olarak yaşadığı yer gayet iyi 4 ay önce evlendik ve uzağız eş durumu tayini nedeniyle.Ben üniversite hastanesinde çalıştığımdan dolayı ben geçiş yapamıyorum ancak hamilelik ile geçebilirim onun İstanbula gelmesini de istemiyorum bu kargaşaya bu pahalılığa ömür boyu mahkum olmak istemiyoruz ama işin içindende bir türlü çıkamıyoruz ayda bir görüşüyoruz ancak nasıl. Olacak bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı aranızda siz olsanız İstanbula çeker miydiniz eşinizi yoksa hamileligimi beklerdiniz
Haha bana da öyle geliyorAyda bir görüşerek hamile kalmak biraz zor. Allah bilir gene de tabii![]()
Ben gitme taraftarıyım. Şuan biraz zorluk çekiyoruz ama inşallah kavuşacağız elbet12 yıl önce, ailem İstanbul’da yaşadığı için görev süremi tamamlar tamamlamaz koşa koşa Doğu’dan buraya gelmiştim. Hayatımda aldığım en yanlış kararlardan biridir. İlk beş yıl fena değildi ama sonrasında her şey, özellikle de ekonomik olarak, çok kötüye gitti. Umarım benim düştüğüm bu hataya düşmezsiniz.
Ayda 1 görüşürken nasıl hamile kalacaksınız?Selam kızlar ben istanbulda yaşıyorum ve üniversite hastanesinde çalışıyorum eşimde doğuda çalışıyor oda devlet memuru ve işi inanılmaz rahat kira derdi yok yaşam kalitesi ve ekonomik olarak yaşadığı yer gayet iyi 4 ay önce evlendik ve uzağız eş durumu tayini nedeniyle.Ben üniversite hastanesinde çalıştığımdan dolayı ben geçiş yapamıyorum ancak hamilelik ile geçebilirim onun İstanbula gelmesini de istemiyorum bu kargaşaya bu pahalılığa ömür boyu mahkum olmak istemiyoruz ama işin içindende bir türlü çıkamıyoruz ayda bir görüşüyoruz ancak nasıl. Olacak bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı aranızda siz olsanız İstanbula çeker miydiniz eşinizi yoksa hamileligimi beklerdiniz
Valla oyle 4 yıllık yeri 8 yıldır yapan arkadaslarımız var. Kimisi ankaralı kimisi izmirli kimi istanbul.Vay canına doğu istanbula tercih ediliyor
Şu allahın işine bak
Bir ara bir suç işleyeni sürmeyle tehdit edilirdi sürülürdü
Size gelince bekleyin derim gerçekten istanbul çekilir kahır değil memurlar için
O kadar haklısınız ki eşimde diyor gerekirse istifa edip tekrar kpss ye hazırlan eşim çok yüksek puanla atandı matematiği falan çok iyi seni çalıştırırım atanirsin diyor ha İstanbula gel desem gelir ama ben burayı asla istemiyorum ordaki refah seviyesini ve rahatı gördükten sonraŞu şartlarda gerekirse istifa edip özelde Van'da çalışmayı tercih ederdim. Çünkü kira vs aradaki maaş farkı oraya gidecek zaten. Bence ücretsiz izin hakkınız varsa eşinizin yanına gidin. Hem evliliğin tadını çıkarın hem de kpss ye hazirlanirsiniz. Herşey para değil. Bazen vazgecislerin daha çok getirisi oluyor. Abimin iş alanı dardı. İşi birakti kpss ye çalışmak için. Biz çok kaygilandik tekrar nasıl iş bulacak diye. Atanması da o kadar zordu ki gereksiz bir macera gibi gördük. Ama atandı ve çok rahat etti. Şimdi kari koca diyelim 50 bin alıyorsunuz. 15 i en az kiraya gidecek. Bir kısmı da çalıştığınız için ekstra yemek temizlik gibi şeylere gidecek. Yani sizin maasinizdan 5 bin civarı anca size kalacak. Van'da tek maaş olmak bu anlamda daha karlı. Hem kpss ile tekrar atanirsaniz da çok uzun dönem ayrı kalmamış olacaksınız. Part time mesleğinizi de yapabilirsiniz hatta. Kpss ye her türlü çalışırım derseniz full time da çalışabilirsiniz. Orda kira derdi falan yoksa siz gidin bir sekilde.
Bende vana gittim ve harikaydı gerçekten bayıldım diyebilirimAaayy eşiniz Vandaymış ben oraya bayılmıştım tek kelimeyle süperdi hatta kendim pişman olmuştum neden Van yazmadım diye. Mesela Edremit tatil beldesi gibiydi muhteşemdi hiç durmayın gidin
Kalamazsam size sorarım artıkAyda 1 görüşürken nasıl hamile kalacaksınız?