Esimle bagim iyice koptu

Denizzzz159

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
208
-6
13
32
Arkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Varsa yoksa telefon televisyon bilgisayar
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Yataga bile gelmiyor uyumaya dahi.

Demek ki bir bağınız yokmuş, 5 aylik evlilikte bunlar normal değil, ne demek vuruyor, küfür ediyor o adamla ayni yatakta yatsanız ne olacak . Ömür geçer mi bu hanzoyla

Yoo baginiz falan kopmamis. Sizde guvensiz bag denen bag var hala ona karsi. Onda bag kopmus

Cok dusundum ama evleneli daha 5 ay oldu tekrsr bi duzen baba evine git of biiyorum seviyorum nasil biseyse sevgimde bitmiyor
Eşinizinki bitmiş ama, bilesiniz.
Gerçi onun her insanı duygusu bitmiş belki hiç varolmadı, bilemiyorum ama isterse biliminsanı olsun, şiddet gösteren bir canlıyı bırakın sevmeyi, nefes almaması için dua ederim...

Arkadaslar esimle bagimiz iyice koptu daha5aylik evliyiz ne yapmaliyim benimle hic ilgilenmiyor benimle konusmiyor evde yokmusum gibi davraniyor.
Saliyor kufur ediyor vuruyor basa cikamiyorum artik ne yapmaliyim fikir verin kafayi yicem ya.
Size mi küfür edip vuruyor tam anlatamamış sınız

5 ayda nasıl bu hale geldiniz?
Sebepleri bilmek sonuçlar açısından önemlidir..
Lakin size şiddet uygulayan birinden boşanmanız en akılcı yoldur, sebebe bakılmadan...

Vuruyor diyosun niye akıl verelim ki
Vurarak koçan sana akıl vermiş yol göstermiş işte
Ayrılmaniz gerektigi sinyalleri

Size mi küfür edip vuruyor tam anlatamamış sınız
Evet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyiz

Evet kavga ettgmiz evlendigimizden 3 keremi ne vurdu ve agzindan kfr hakaret asalaama eksik olmuyor surek calsiyiorum borcum vae bilmem ne bazen diyorum ben mi hata yapiyorum ama herkes calisiyo calisiyo diye oylemi davranmasi lazim daha bes aylik evliyiz
Siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız şu dönemde zor ama acilinden iş bulup ailenizin yanına dönmeye bakın

hadi siz seviyorsunuz da , bu adam sizle neden evlenmis olabilir ?? yazdıklarınıza bakacak olursak zerre sevmiyor sizi hatta nefret ediyor evde istemiyor ...daha beş aylık karısına bukadar adice davranan adamın yanında boşuna sığıntı gibi durmayın .

Vuruyor mu doğru mu anladım ? Vuran söven insanla yuvan mı var ki kurtaracaksın?

Back
X