Doktora gittim ne özel kaldi ne devlet mantar falan yok test yaptılar temiz çıktı yani neden kokar bende anlamıyorum fitil kullandigim anda biraz geciyo bitince ilaçlar tekrar basliyorVajinal mantar vs falan mı var?
Vajinal deodorantlar var kullanabilirsiniz.İç çamasırına sıkabilirsiniz bunu direk.İyi aksamlar herkese beni bi derdim var eşimle başlarda bana yaklsiyordu hic bir sorun yoktu ama sonra yaklasmamaya başladı cinsel hayatımız yok gibi ben isteyince geliyor sadece 1 yada 2 ayda bir neymiş vajinamdan kötü koku geliyormuş ve o yüzden yanıma yaklasmak istemiyormuş bana karşı yaklasamiyormuş boşanma derecesindeyiz bunları öne sürüyor çok doktora gittim koku gitsin diye fitil kullandim ama yine geçmedi açıkçası ne yapmaliyum çok üzülüyorum sanki benden igreniyor
Gidiyorum yine fitil antibiyotik yazdı onlar kullanıyorum ama elimden bişey gelmiyor ne yapabilirimBen bu durumda adama suç bulmam. Tekrar dr'a gidin. Bir hâl çaresine bakın.
Dr ne dedi koku içinVajinal deodorantlar var kullanabilirsiniz.İç çamasırına sıkabilirsiniz bunu direk.
Hani ilişkiye girince daha kötü kokuyor şimdi bı duş jeli kullaniyorum doktor yazdı ama onunlada geçeceğini sanmiyorumVajinal deodorantlar var kullanabilirsiniz.İç çamasırına sıkabilirsiniz bunu direk.
Hiç bişey demiyorlar herşey temiz çıkıyor ama koku nasıl oluşuyor anlamiyorumDr ne dedi koku için
bence eşiniz bir bahane bulmuş onun arkasına sığınıyor onu bahane ediyor bence o erkekliğini sorgulasın
Sen doktora olayı şeffaflığı ile anlat eşim böyle diyor de. Bir de çamaşırınızı sık değiştirmenizi öneririmHiç bişey demiyorlar herşey temiz çıkıyor ama koku nasıl oluşuyor anlamiyorum
Vajinanın kendine has bir kokusu var güzel olduğu söylenemez zaten ama olağan dışı bir koku ise bahsettiğiniz bir çözüm bulmak gerekir elbetteHiç bişey demiyorlar herşey temiz çıkıyor ama koku nasıl oluşuyor anlamiyorum
Ama bir sorun yoksa nereye kadar fitil ve antibiyotik kullanacaksınız ki. Vajinal hijyene Biraz daha dikkat edin isterseniz. Mesela pamuklu iç çamaşırı kullanın sık değiştirin iç çamaşırınızı, her gün duş alın gibi gibi. Ama bahanede olabilir bilemedimDoktora gittim ne özel kaldi ne devlet mantar falan yok test yaptılar temiz çıktı yani neden kokar bende anlamıyorum fitil kullandigim anda biraz geciyo bitince ilaçlar tekrar basliyor
Vajinanın kendine has bir kokusu var güzel olduğu söylenemez zaten ama olağan dışı bir koku ise bahsettiğiniz bir çözüm bulmak gerekir elbette
Vajinanın kendine has bir kokusu var güzel olduğu söylenemez zaten ama olağan dışı bir koku ise bahsettiğiniz bir çözüm bulmak gerekir elbette
Ama bir sorun yoksa nereye kadar fitil ve antibiyotik kullanacaksınız ki. Vajinal hijyene Biraz daha dikkat edin isterseniz. Mesela pamuklu iç çamaşırı kullanın sık değiştirin iç çamaşırınızı, her gün duş alın gibi gibi. Ama bahanede olabilir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?