Kendinize hiç suç bulmayın kadın tibi görmüyor diye.Karın gibi görünmemekle hiç alakası yok..Karşınızdaki kişi ile alakalı.Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi aseksüel olabilir.
Kokuyu hissdeyrm bende ama ortama yayılacak kadr değil yani ya peçete koyuyorm yada günlük ped takıyorum bunları yapmazsa iç camasirim kötü olur mecbur kullaniyorum
Olabilir doktorda demişti ama kötü koktuğu icn koyuyormkoymayın belkide onlar yapıyordur kokuyu vajinanında hava alması gerek iç çamaşırınız kotu olursa olsun değiştirin günlük hatta 2 kez bile olsa değiştirin
Ter kokusuna benzer soganimsi eksi bir kokuysa sebebi kilo o acidan sormustum.Hayır kilolu değilim bence beni kadın olarak görmüyor kendine yakistirmiyor heralde
Yok temizligine dikkt ediyorum yine aynı şekildeBoş yere antibiyotik kullana kullana bu sefer mantar olacaksınız. Madem sonuçlarınız temiz doktor size niye antibiyotik yazıyor ki? Fazla antibiyotik kullanımı mantar yapar.
Kötü kokudan herkes rahatsız olur bu arada. Muhakkak bir çözümü vardır. Ama speyleri falan çok sağlıklı bulmuyorum ben.
Sık sık duş alsanız geçmiyor mu?
5 yıl oldu ama işte başlarda öyle değildi sonradan yaklasmamaya başladı nolduysa
Onada antbiyotik yazdı ama kullanmadiTer kokusuna benzer soganimsi eksi bir kokuysa sebebi kilo o acidan sormustum.
Ama tum ilaclara, antibiyotiklere ragmen duzelmediyse yapabileceginiz seyler var
Intim jel ve vajina florasini duzenleyen probiyotiklerden kullanmak
Yogurt tuketmek
Ananas tuketmek
Vajinal dus asla ama asla yapmamak
Sabun vb kozmetik urunleri vajinaya surmemek
Bir sure acili, eksili, sarimsakli soganli yemeklerden uzak durmak
Ve ayrica dediginiz koku balik kokusu ise bunu doktora bu sekilde ozellikle soylemek
Bir de ozellikle cinsel iliski sonrasi koku varsa sebebi siz degil esinizde olabilir.
Evlendikten kaç sene sonra böyle oldu ve siz kokuyu alıyor musun
5 yıl oldu 2 3 sene içinde oldu bunlarKaç yıldır evlisiniz, ne kadar süredir böyle?
Onada antbiyotik yazdı ama kullanmadi
5 yıl oldu 2 3 sene içinde oldu bunlar
Yok hiç bı şekilde doktora gitmez o kullanmazda ilaç falan ama hep suçlu benim bosanmak için bahane arıyor başka açıklaması yokYani siz tedavi oluyorsunuz, ama paşa reddediyor ve ona gore siz kokuyorsunuz oyle mi?
Doktora kendisini de goturun, eşli tedavinin onemini kafasina vura vura anlatsin.
Evet konuştuğu biri var çünküEşiniz bahane arıyor net.
Evet konuştuğu biri var çünkü
Ben geçen sene çamaşırımda resmen soğan kokusu aldım, ardından hemen doktora. Fitiller, vajina probiyotikleri ile geçti. Tövbeler olsun yani tuvalete girmek istemiyordum kokuyu almayayım diye. Her gün ph intim jel kullanırım, çamaşırım pamukludur, çamaşırıma değil ama kıyafetin iç kısmına lavanta damlatırım, vücudum kremlidir, kıl tüy meselesi zaten yok ama işte olunca oluyor. Bunlara rağmen resmen soğan doğranmış kesme tahtası gibi koktu ya. Gıda olarak da biraz perhiz yapılıp, probiyotikle mutlaka dengelenmeli tedavi, o kısmı atlıyor olabilirsiniz.Ağır bı koku balık kokusu gibi mi desem yoksa DHA farklı bişey mi tam olarak adlandiramiyorum
Eşim cinsel ilişkiside yok sadece telefonda konusuyor galiba o kadını istiyor DHA önce böyle bişe dememistiEsinizin muhtemelen baskasiyla cinsel birlikteligi var ve kendisi o kisinin florasini size tasidigi icin sizin floranizin dengesi bozuluyor.
Haliyle koku olusuyor.
Birakin sevismesin, sagliginiz icin daha iyi anladigim kadariyla.
Olsa soyler miydi?Eşim cinsel ilişkiside yok sadece telefonda konusuyor galiba o kadını istiyor DHA önce böyle bişe dememisti
Evet konuştuğu biri var çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?