Eşimle bana yaklasmiyor

Kendinize hiç suç bulmayın kadın tibi görmüyor diye.Karın gibi görünmemekle hiç alakası yok..Karşınızdaki kişi ile alakalı.Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi aseksüel olabilir.

Kokuyu hissdeyrm bende ama ortama yayılacak kadr değil yani ya peçete koyuyorm yada günlük ped takıyorum bunları yapmazsa iç camasirim kötü olur mecbur kullaniyorum

koymayın belkide onlar yapıyordur kokuyu vajinanında hava alması gerek iç çamaşırınız kotu olursa olsun değiştirin günlük hatta 2 kez bile olsa değiştirin

Öyle diyorum hani sonuçta erkeksin o sıra nasıl o kokuya odakliyniyosun diyorum o koku içi. Sana yaklaşmak istemiyorum diyo yani mesela iliski sırasında ne öper ne başka bişey DHA bide güler bana sanki karşında çocuk varmisda sakalasiyomus gibi

Boş yere antibiyotik kullana kullana bu sefer mantar olacaksınız. Madem sonuçlarınız temiz doktor size niye antibiyotik yazıyor ki? Fazla antibiyotik kullanımı mantar yapar.
Kötü kokudan herkes rahatsız olur bu arada. Muhakkak bir çözümü vardır. Ama speyleri falan çok sağlıklı bulmuyorum ben.
Sık sık duş alsanız geçmiyor mu?

koymayın belkide onlar yapıyordur kokuyu vajinanında hava alması gerek iç çamaşırınız kotu olursa olsun değiştirin günlük hatta 2 kez bile olsa değiştirin
Olabilir doktorda demişti ama kötü koktuğu icn koyuyorm

Hayır kilolu değilim bence beni kadın olarak görmüyor kendine yakistirmiyor heralde
Ter kokusuna benzer soganimsi eksi bir kokuysa sebebi kilo o acidan sormustum.

Ama tum ilaclara, antibiyotiklere ragmen duzelmediyse yapabileceginiz seyler var

Intim jel ve vajina florasini duzenleyen probiyotiklerden kullanmak
Yogurt tuketmek
Ananas tuketmek
Vajinal dus asla ama asla yapmamak
Sabun vb kozmetik urunleri vajinaya surmemek
Bir sure acili, eksili, sarimsakli soganli yemeklerden uzak durmak
Gunluk ped asla kullanilmamali

Ve ayrica dediginiz koku balik kokusu ise bunu doktora bu sekilde ozellikle soylemek

Bir de ozellikle cinsel iliski sonrasi koku varsa sebebi siz degil esinizde olabilir.

Yok temizligine dikkt ediyorum yine aynı şekilde

Onada antbiyotik yazdı ama kullanmadi

5 yıl oldu 2 3 sene içinde oldu bunlar

Eşiniz bahane arıyor net. Yerinizde olsam son defa dr gider bütün testleri yapardım sonuç temiz çıkarsa bir daha da dr gitmez boşuna da ilaç falan kullanmadım. Yoksa sürekli ilaç kullanarak zarar görürsünüz. Esnizimde umrumda olmaz.

Yani siz tedavi oluyorsunuz, ama paşa reddediyor ve ona gore siz kokuyorsunuz oyle mi?

Doktora kendisini de goturun, eşli tedavinin onemini kafasina vura vura anlatsin.
Yok hiç bı şekilde doktora gitmez o kullanmazda ilaç falan ama hep suçlu benim bosanmak için bahane arıyor başka açıklaması yok

Evet konuştuğu biri var çünkü

Esinizin muhtemelen baskasiyla cinsel birlikteligi var ve kendisi o kisinin florasini size tasidigi icin sizin floranizin dengesi bozuluyor.

Haliyle koku olusuyor.

Birakin sevismesin, sagliginiz icin daha iyi anladigim kadariyla.

Ağır bı koku balık kokusu gibi mi desem yoksa DHA farklı bişey mi tam olarak adlandiramiyorum
Ben geçen sene çamaşırımda resmen soğan kokusu aldım, ardından hemen doktora. Fitiller, vajina probiyotikleri ile geçti. Tövbeler olsun yani tuvalete girmek istemiyordum kokuyu almayayım diye. Her gün ph intim jel kullanırım, çamaşırım pamukludur, çamaşırıma değil ama kıyafetin iç kısmına lavanta damlatırım, vücudum kremlidir, kıl tüy meselesi zaten yok ama işte olunca oluyor. Bunlara rağmen resmen soğan doğranmış kesme tahtası gibi koktu ya. Gıda olarak da biraz perhiz yapılıp, probiyotikle mutlaka dengelenmeli tedavi, o kısmı atlıyor olabilirsiniz.

Esinizin muhtemelen baskasiyla cinsel birlikteligi var ve kendisi o kisinin florasini size tasidigi icin sizin floranizin dengesi bozuluyor.

Haliyle koku olusuyor.

Birakin sevismesin, sagliginiz icin daha iyi anladigim kadariyla.
Eşim cinsel ilişkiside yok sadece telefonda konusuyor galiba o kadını istiyor DHA önce böyle bişe dememisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…