Eşimle barışacağım ama babamı ikna edemiyorum

babani ezip gecme cok pisman olacaksin..
ve simdiden buraya konu actigini gorur gibiyim..ikinci sans verdim simdi baba evine donmek istiyorum ama babam kabul etmiyor diye..
yapma..bide hamile kalirsan isler iyice sarpasarar..

Genel olarak ilgisizlik.evliligi benimseyememesi saygisizlik.aldatma yalanlar hakaret.detaylari okadar uzun okadar can yakiciki...aileme yasattigim uzuntuler icin ve bana bunlari yasatmasina izin verdigim icin kendimden nefret ediyorum...hala ikna etmeye calisiyor ama benim zerre guvenim yok cok cabaladim değişmez. .bir sure iki tarafta anlayisli duzgun davranmaya calisiyor ama enufak bir tetiklemede daha buyuk olaylar olabiliyor..

Canim cok üzüldum inan yasadiklarina. keske bir sihirli degnegim olsada söyle akilsizlari degistirsem. cok iyi bilirim bunlari yasamanin ne demek oldugunu. insan birilerine anlattikca bile kötü oluyor, yasarken neler cekiyorsun. Cocugunuz varmiydi?

babani ezip gecme cok pisman olacaksin..
ve simdiden buraya konu actigini gorur gibiyim..ikinci sans verdim simdi baba evine donmek istiyorum ama babam kabul etmiyor diye..
yapma..bide hamile kalirsan isler iyice sarpasarar..

bende bundan korkuyorum ya. ama babam her sekilde kabul eder beni biliyorum lakin benim ona bu üzüntüleri yasatmaya tekrar tekrar hakkim yok bunuda biliyorum.

bende bundan korkuyorum ya. ama babam her sekilde kabul eder beni biliyorum lakin benim ona bu üzüntüleri yasatmaya tekrar tekrar hakkim yok bunuda biliyorum.

bi eski konuna bakip esinin ne gibi sorunlari var ona bakim..merak ettim.ona gore yorum yapim

simdi baktim eski konuna..
canim kimse degismez :KK43: sadece degismis gibi yapar sonra hop eski haline doner..
6 yildir degismeyen adamin 2. sans verildiginde degisecegini dusunmen :KK51: bilmiyorum ben kimsenin degisecegine inanmiyorum.
ailenin rizasi yoksa bence ezip gecme onlari.
ayri kaldiginiz asamada bile sen dahil aileni yeterince uzmus,daha neyin aski bu?
bence sendeki ozlemden baska bisey degil.
belki de babanin karsi cikmasi da seni liseli asik moduna sokmus olabilir..
ama bence inceldigi yerden kopmasi en mantiklisi.

Canim cok üzüldum inan yasadiklarina. keske bir sihirli degnegim olsada söyle akilsizlari degistirsem. cok iyi bilirim bunlari yasamanin ne demek oldugunu. insan birilerine anlattikca bile kötü oluyor, yasarken neler cekiyorsun. Cocugunuz varmiydi?

Evet 4 yaşında kızım var..Kolay değil yuva yıkmak ama tek kişinin çabası ile olmuyor..İnsan sorguluyor herşeyi neden beceremedik diye ama huylu huyundan vazgeçmezse olmuyor..Şimdi hergün kaçkere arıyor böyle bitmesin diye ama zamanında benim çırpınışlarımı gözüne gözüne sokmalarımı dinlememişti.Yumurta kapıya gelince affet demeler karşısında geçmiş olsun demekten başka birşey de göremiyorum.Her seferinde değişir diye inandım inanmak istedim..Belki alışkanlıklardan vazgeçmek koydu yine koyuyor ama yine aynı şeyleri yaşayıp başa sarmak inan daha da çok yıkıyor.Ailem dersen ayrı üzülüyor hep dedikleri şey şu kaç kere fırsat verdin değişmiyor ya ömür boyu kabullenip susacak devam edeceksin ya da biz yanındayız..Onlar benden de çok üzülüyor eminim..Affedemiyorum haketmediğim halde yaşadıklarımı..

eski konunuzu okudum. bu yaşta aşktan gözünüzün kör olmasını anlayamıyorum. biraz mantıklı olsanız ailenizin haklı olduğunu anlardınız. artık düzgün bi hayat kurmalısınız bu yaştan sonra çocukta yok neden eziyet çekmeye devam etmek istiyorsunuz?

sizi gerçekten anlayamadım. hala nasıl bir sevgi bu? nasıl bitmezzz?

Önceki konuları hiç bilmiyorum Nedenlerini Niçinlerini ... ama eşin kendisini babana karşı affetirmeli.. Hatalarını telafi etmek için.. Çabalasın en azından.. Hak edip-etmediğine karar verirsiniz o zaman..

Ben şeye guluyorum bu diziler başlıyor ve biz izle meye başladıktan sonra kendi halinde yaşayan insanları sanki rahatsız etmiş gibi oluyoruz gibime geliyor. Çünkü bi entrikadir gidiyor sonra :KK70::KK73::rolleyes:

Herşey kabullenebilir bir yere kadar fakat aldatma ve şiddet varsa nasıl devam edebilinir anlamıyorum.Sen tamamen duygusal bakıyorsun olaya değişir gibi geliyor ama saydıkgın özelliklere sahip erkek kolay kolay değişemez biraz zaman geçsin kafanı topla davranışlarını gözlemle sende hak verirsin eminim babana.

Back
X