Eşimle barışacağım ama babamı ikna edemiyorum

Bvallahi çıldırıcam
Sürekli sorun yaratab birine neden dönmek istiyorsunuz ?
Her mesajınızda kocam şöyle kötü öyle sorunlu diyorsunuz
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz yaaa bu kadar mı körsünüz ,?

valla ne deseniz haklisiniz. bende kendime inanamiyorum bazen. ama iyi taraflarida var ve aramizdaki problemler cok gereksiz incir cekirdegini doldurmayacak kadar sudan sebep problemler esim isterse eger bunlardan vazgecebilir. o da istiyorum diyor bende bir umut diyorum.

Malesef buraya yazılanlar yazıldığı gibi kalıyor değişen birşey olmuyor. Çünkü ben de dahil olmak üzere biz kadınlar yapacağımızı yine yapıyoruz. Umarım sen mutlu olursun. ATTRAENTE ATTRAENTE nin ablası gibi olmaz sonun.. Herşeyin hayırlısı...

Cok gecmis olsun uzuldum anneniz ve kardesiniz adina. sizede tabi, abla olarak bunlari yasamakta cok zordur eminim. bizdede kavgalar hic bitmedi evlendik evleneli problemlerimiz var. ailemde daha beterini yapacak diye gondermek istemiyorlar beni. daha dogrusu gidersen bunlari bunlari yasama ihtimalin var diyerek engellemeye calisiyorlar ama ciksam kapidan cikar giderim tabi elimi kolumu baglamiyorlar. umarim kardesiniz kendini toparlamistir. simdi nasil , ne kadar oldu ayrilali? pismanliklari varmi diyecegim ama dayak varmis isin icinde yoktur herhalde.

Pişmanlığı yok tabi, boşandıktan dört yıl sonra yeniden evlendi, bir kızı oldu, hayatını kurdu yeniden, oğlu babasında kalıyor. Çok olaylı kötü bir boşanmanın ardından oğlunun fazlaca psikolojisi bozuldu, tedavisi sürüyor. Gereksiz bir sürü eziyet çekildi, olan çocuğa oldu...

Meslegim var kendi ayaklarim üzerinde durabiliyorum. kendime ev tutup gitsemde ayni baba evine dönsemde ayni sonuc itibari ile yine üzüleceklerdi. yillarin verdigi birikimle bir anda kendimi baba evinde buldum. aslinda amacim esime ders vermekte degildi o an ki ruh halimle kendimi savurdum. kalsaydim duzelmeyecekti esim, geldim bu sefer ben aci cekiyorum.

Gitsenizde düzelmicek. ''Evlilik'' bu. Aslında ben daha kötü şeyler yaptı size diye hatırlıyordum eski konunuza dönünce sadece çok huysuz olduğunu gördüm ekstrem bi kötülüğü yokmuş.Evliliklerde gerçekten çocuk oyuncağına döndü.Ne desem bilemiyorum yani ama ''ömür boyu'' eşiniz aynı kalıcak.Bu ihtimali atlamazsanız karar verirken çok sevinirim.

İnanın çok iyi anlıyorum sizi yasadiklarimla ortusuyor. Sizin derin bi nefes almanız için ailenizin onay vermesi çok çok önemli. Ama konuşmasına ve özür dilemesine rağmen aileniz neden güvenmiyor takili kaldim. Diğer problemlerinize burda tanık olmadim. Acaba sorun artik samimi bulamayislarimi. Sonuçta siz onların canisiniz tekrar tekrar göze anlamıyorlar aynı şeyleri yaşamanızı...

İlk başta tuhaf tuhaf tipleri koca diye getiriyorsunuz, sonra ayrılınca anne baba üzülüyor ama dik duruyor kızına sahip çıkıyor. Sonra illa barışıcamda barışıcam. Allah akıl fikir versin ya. İnanın ben size değil ailenize üzüldüm.

Esim huysuz bir insan ve malesef büyüklere saygi konusunda cok eksik. Herseye muhalefet bir yapisi var insanlarla iletisimi kötü. is sorumluluguda yok. kabul ediyorum cekilir gibi degil aslinda ama sevgim hala bitmedi. nasil oluyor anlamiyorum kendimi bu kadar kötü hissettiren bir insani hala sevmek neyin nesi bilemiyorum. yapi olarak cok zit karakterlere sahibiz. iyi taraflarida var tabi ama isine gelirse iyi.
en kötüsü is sorumsuzlugu bence digerlerini gec sen yanında olduktan sonra senin ailene saygısızlık yaparsan mesela birlikte gitmezsin ama digerleriyle anlasamaması seni baglamaz tam tersi yanlız kalıcagı icin bi dayanagı seni görür

Döneceğiniz evden çıkmayın.
Sonra anne baba perişan oluyor.
Belli ki döneceksiniz, çileniz dolmamış henüz.

İnanın çok iyi anlıyorum sizi yasadiklarimla ortusuyor. Sizin derin bi nefes almanız için ailenizin onay vermesi çok çok önemli. Ama konuşmasına ve özür dilemesine rağmen aileniz neden güvenmiyor takili kaldim. Diğer problemlerinize burda tanık olmadim. Acaba sorun artik samimi bulamayislarimi. Sonuçta siz onların canisiniz tekrar tekrar göze anlamıyorlar aynı şeyleri yaşamanızı...

güvenemiyorlar canim. guvensek bugun birakiriz seni evine diyorlar ama benim ilerde daha cok uzulmeyecegime emin olmak istiyorlar ama olamiyorlar iste. esim cunku evlendigimizden beri cesitli seylerle hem benim hemde ailemin guvenini sarsti. aslina bakarsan ortada oyle coook buyuk sorun yok. kumar yok, namussuzluk yok, dayak yok, ama sorumsuzluk var saygisizlik var. bunlarda tabi yeterli oluyor evliligi bitirmeye ama insan uzuluyor iki gozum iki cesme. cunku bu yasadiklarimi hakedecek hic birsey yapmadim. oyleki esimin ailesi bile nasil bir kiz yetistirmissiniz ellerinizden opulecek insanlarsiniz siz demislerdi aileme. ben oyle cok deger verdim hem esime hem ailesine ama esim bir evli erkegin yapmasi gerekenleri yapmadi malesef. siz neler yasadiniz ne durumdasiniz?

İlk başta tuhaf tuhaf tipleri koca diye getiriyorsunuz, sonra ayrılınca anne baba üzülüyor ama dik duruyor kızına sahip çıkıyor. Sonra illa barışıcamda barışıcam. Allah akıl fikir versin ya. İnanın ben size değil ailenize üzüldüm.
valla haklisiniz bende kendime kiziyorum niye onca insan arasindan esimi sectim diye ama askin gozu kor olsun cahilligin vermis oldugu o heyecanla akilsizca bir secim yaptim ama kavun degilki koklayasin bazen iyi bildigin bile kotu cikiyor ayni evin icine girmeyince anlamak zor

valla haklisiniz bende kendime kiziyorum niye onca insan arasindan esimi sectim diye ama askin gozu kor olsun cahilligin vermis oldugu o heyecanla akilsizca bir secim yaptim ama kavun degilki koklayasin bazen iyi bildigin bile kotu cikiyor ayni evin icine girmeyince anlamak zor

Tamam hatadir olur. Boyle birine geri donme cabasi cahillik bile degil artik baska birsey. Allah ailenize sabir versin, sayenizde buyuk imtihanlardan geciyorlar yardim etsin.

Tamam hatadir olur. Boyle birine geri donme cabasi cahillik bile degil artik baska birsey. Allah ailenize sabir versin, sayenizde buyuk imtihanlardan geciyorlar yardim etsin.

evet bugune kadar hic benden yana sorun yasamadilar ama bu evliligimden dolayi insanlarin huzuru kacti kabul ediyorum. esime karsi hislerim devam ediyor, yoksa neden donmek ister bir insan. gecirdigimiz iyi gunleri dusundukce gozlerimden akan yaslara engel olamiyorum. empati yapmak zor olabilir eger evliyseniz ve esiniz iyi bir insansa. benim yasadiklarimi ancak benim durumumdan gecenler anlar ama soylediklerinizdede haksiz degilsiniz.

Bir önceki konumda yaşadıklarımı anlatmıştım. Eşim çok hatalı ancak ben seviyorum eşimi ve barışmak istiyorum. Babam başta olmak üzere yakınlarım barışmamı istemiyor eşimden dolayo geleceğimle ilgili çok büyük kaygıları var. Fakat hayat benim hayatım, bende her ne kadar eşimin adam olup olmadığını bilmediğim halde yaşayıp görmek istiyorum aksi takdirde ömür boyu belki pişman olacağım. Diğer türlü pişman olmakta var tabii ancak ben dediğim gibi eşimi seviyorum ve denemeye değer diye düşünüyorum.
Babam asla ikna olmayacak ve barışsam dahi eşimle görüşmek istemiyor. Ben bu durumda arada kalıyorum ve çok zorlanacağımıda biliyorım bu konuda. Belki eşimle iyi giderse zamanla o da yumuşar. Böyle bir durum yaşayan varmı?

Babanızı böyle düşündüren ne eşinizin tavrı nasıl ki barışmanızı istemiyor?

evet bugune kadar hic benden yana sorun yasamadilar ama bu evliligimden dolayi insanlarin huzuru kacti kabul ediyorum. esime karsi hislerim devam ediyor, yoksa neden donmek ister bir insan. gecirdigimiz iyi gunleri dusundukce gozlerimden akan yaslara engel olamiyorum. empati yapmak zor olabilir eger evliyseniz ve esiniz iyi bir insansa. benim yasadiklarimi ancak benim durumumdan gecenler anlar ama soylediklerinizdede haksiz degilsiniz.

Bisey diyimmi siz bence esinize geri donun hatta aileniz izin vermezse kacin. Cidden bak. Olan olduktan sonra yine cikip hislerim hislerim diye dolasabilecek misiniz cok merak ediyorum.

Babanızı böyle düşündüren ne eşinizin tavrı nasıl ki barışmanızı istemiyor?

esimin saygisizligi sorumsuzlugu. bana yeterince iyi davranmadigi icin esime kizginlar. bugune kadarda karsilarina alip konusmadilar hic. biraz dik kafali oldugundan soyleyecekleri ne kadar etkili olurdu bilemiyorum.

sevgim hala bitmedi. tek problemim bu galiba. manyak ama hala seviyorum. anlamasi guc degilmi? bende kendimi anlayamiyorum bazen.

ayrilik surecinin duygusalligindan oturu sevdigini saniyosun, hepsi bu..
esin masum, sen masum, ailen asiklari ayiran zalim(!)

ikna etsende barışcaksın, ikna etmesende. Seviyorum 2nci bi şans vermessem aklım kalır diyosan bu şartlarda boşanmak zaten sana mutsuzluk getirir. eski konunu okudum, umarım değerde mutlu olursun

Neydi peki sizin evden ayrilmanizi saglayan durum? Hem ilkinde hemde ikincisinde.

Genel olarak ilgisizlik.evliligi benimseyememesi saygisizlik.aldatma yalanlar hakaret.detaylari okadar uzun okadar can yakiciki...aileme yasattigim uzuntuler icin ve bana bunlari yasatmasina izin verdigim icin kendimden nefret ediyorum...hala ikna etmeye calisiyor ama benim zerre guvenim yok cok cabaladim değişmez. .bir sure iki tarafta anlayisli duzgun davranmaya calisiyor ama enufak bir tetiklemede daha buyuk olaylar olabiliyor..

Back
X