Eşimle barisamiyorum

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım. yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider ( of ya.

Ayyy eşimin ilk zamanlardaki hali.....aynısını yap,konuşma ,yat,telle ilgilen ama surat asmadan bak gör nasıl değişiyor!

Bu arkadasi kim, esiniz ne is yapiyor, bu arkadasiyla nerde bulusuyor ne yapiyorlar birlikteyken. Esiniz neden durup dururken evden uzaklasip bu arkadasina takilmaya basladi. Herseyi onun sirtina yikmayin arkadas bahane bence evlilikte aranizda bir problem var bence.

Bir iş takip ediyorlar ama beni ihmal ediyor onun yüzünden. Benim gönlümü almak istemiyor birde. Çok duygusuz çok düz

sakinleş! ve hiçbirşey olmamış gibi yap yarın!seni en iyi ne sakinleştirir?mesela ben bulaşık yıkasam ohhhh bir ferahlık bir ferahlık sorma gitsin
Keşke ben de bulasik yıkayınca sakinlessem
Sinirliyken birsey yapasımmgelmez:))

sakinleş! ve hiçbirşey olmamış gibi yap yarın!seni en iyi ne sakinleştirir?mesela ben bulaşık yıkasam ohhhh bir ferahlık bir ferahlık sorma gitsin
Ben onunla oturup konuşmadan rahatlayamam. O da bir okadar istemiyor.

Ben olsam uyandırırdım ve kavga ederdim valla. Ne olcaksa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…