Ayyy eşimin ilk zamanlardaki hali.....aynısını yap,konuşma ,yat,telle ilgilen ama surat asmadan bak gör nasıl değişiyor!Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım.yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider ( of ya.
cnm her zaman yap bu yöntemi bu günlük yada bu tartışmada değil...her zaman!Uyuyor şu an. Umru olmazki.
Bir iş yapmaya çalışıyorlar ama bütün boş zamanlar ona ayrılıyor.Arkadaşı neden aranızda bu kadar problem yarattı ki?
Bugün bana uyumak zor. Bu sinirle. Puffcnm her zaman yap bu yöntemi bu günlük yada bu tartışmada değil...her zaman!
Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım.yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider ( of ya.
sakinleş! ve hiçbirşey olmamış gibi yap yarın!seni en iyi ne sakinleştirir?mesela ben bulaşık yıkasam ohhhh bir ferahlık bir ferahlık sorma gitsinBugün bana uyumak zor. Bu sinirle. Puff
Bir iş takip ediyorlar ama beni ihmal ediyor onun yüzünden. Benim gönlümü almak istemiyor birde. Çok duygusuz çok düzBu arkadasi kim, esiniz ne is yapiyor, bu arkadasiyla nerde bulusuyor ne yapiyorlar birlikteyken. Esiniz neden durup dururken evden uzaklasip bu arkadasina takilmaya basladi. Herseyi onun sirtina yikmayin arkadas bahane bence evlilikte aranizda bir problem var bence.
Keşke ben de bulasik yıkayınca sakinlessemsakinleş! ve hiçbirşey olmamış gibi yap yarın!seni en iyi ne sakinleştirir?mesela ben bulaşık yıkasam ohhhh bir ferahlık bir ferahlık sorma gitsin
Ben onunla oturup konuşmadan rahatlayamam. O da bir okadar istemiyor.sakinleş! ve hiçbirşey olmamış gibi yap yarın!seni en iyi ne sakinleştirir?mesela ben bulaşık yıkasam ohhhh bir ferahlık bir ferahlık sorma gitsin
Ayyy yok beni tanıyan olsa mutfaktan anlar sinirlimiyim o gün diyeKeşke ben de bulasik yıkayınca sakinlessem
Sinirliyken birsey yapasımmgelmez:))
GüZelmiş baya:)))Ayyy yok beni tanıyan olsa mutfaktan anlar sinirlimiyim o gün diye....parlatırım herşeyi
tmm işte bende öyleyddim, çözümü vardır, konuşmadan sakinleşmenin,odayı değiş,müzik aç,ne bileyim telde oyun oyna,ağla ama ona sarma o dakika!Ben onunla oturup konuşmadan rahatlayamam. O da bir okadar istemiyor.
yöntem işe yaradımı cnm! sen ondan bahset?Ben olsam uyandırırdım ve kavga ederdim valla. Ne olcaksa olsun.
Yok ayrıldıkyöntem işe yaradımı cnm! sen ondan bahset?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?