AmaBir iş yapmaya çalışıyorlar ama bütün boş zamanlar ona ayrılıyor.
Peki neden boşanacakmış kiBir iş yapmaya çalışıyorlar ama bütün boş zamanlar ona ayrılıyor.
Allah iyiliğini versin,iyi halt ettin?şimdi kavga edecek kimsede yokYok ayrıldıkama pişman değilim yani neden sabahı sabahı edeyim iki günlük dünyada
Çok denedim onu. Olmadı. Çıkıp gittiğini biliyorumBen olsam uyandırırdım ve kavga ederdim valla. Ne olcaksa olsun.
Çok müdahele ediyormuş umAma
Peki neden boşanacakmış ki
Canım kusura bakma ama adamın üstüne fazla düşmüş ve fazla pohpohlamışsın.O barışma kadar sessizliğini koru.Her kavgada da ayağına giden sen olma haksızsan amenna ama haklıysan ayak diret.Çok müdahele ediyormuş um
Öyle dedi
Ben hep açıklama istiyorum. Belki o haklı bu yüzden. Ama ben şimdi okadar mutsuzum ki. Kendisi de gerginfi ama horluyo valla.Canım kusura bakma ama adamın üstüne fazla düşmüş ve fazla pohpohlamışsın.O barışma kadar sessizliğini koru.Her kavgada da ayağına giden sen olma haksızsan amenna ama haklıysan ayak diret.
Fazla değer veriyorsun cnm,sevgi sadece güzel sözler yada okşamak değil,bu tür tavırlar net; aşırı değer vermenden kaynaklanıyor bence!Ben hep açıklama istiyorum. Belki o haklı bu yüzden. Ama ben şimdi okadar mutsuzum ki. Kendisi de gerginfi ama horluyo valla.
Erkeklerin çoğu böyle bizim gibi hassas değiller canını sıkma çık bi balkona temiz hava al yazık bak sana bişey olsa kimse tınlamaz BOŞVERRRBen hep açıklama istiyorum. Belki o haklı bu yüzden. Ama ben şimdi okadar mutsuzum ki. Kendisi de gerginfi ama horluyo valla.
Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım.yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider ( of ya.
Artık Bunları çok konuştuk dedi. Seninle aşamayüz dedi. Ne dicemi bilmyrm şu an. Çok Üzgün ve kirginim. Bütün gün yemek bile yiyeceğim. Neden böyle oldum ben bilmemkiWalla bana eşin haklı gibi geldi
Ada'm iş peşinde koşuyorsa, sende bi yandan bana wakit ayırmıyorsun diye söyleniyorsan
Ne konuşsun Ada'm senle
İşi sallayıp senle mi ilgilensin
Anlayış göstermemişsin Ada'm da darılmış yatmış
Beni anlamayan biriyle bende olsam konuşmam.
Bence sen biraz anlamaya çalış belki herşey düzelir o Zaman
Yok sıkıntılı değil. Ben sıkiyorum kendisini galiba. Ama tek konu yüzünden. Bunun haricinde pek merak etmem müdahele etmemKocan sana tahammülünün kalmadığını söylemiş demek ki sende çok sık Boğaz ediyorsun Ada'mı.
Konuya yazdığın kadar fikir yürütüyorum.
Belki gergin bu ara işler kötü sıkıntılı ?
Bunları anlatıyor mu ? Konuşuyormusunuz?
Neyleri ama ? Neleri aşamayız dedi ? Senin dawranışlarınımı?Artık Bunları çok konuştuk dedi. Seninle aşamayüz dedi. Ne dicemi bilmyrm şu an. Çok Üzgün ve kirginim. Bütün gün yemek bile yiyeceğim. Neden böyle oldum ben bilmemki
Erkeklerin hepsi böyle. Tartışmadan sonra senin için içini yer beyefendiler döner totolarını fosur fosur uyur. Onlar gibi olmak lazım da beceremiyoruz.Ben onunla oturup konuşmadan rahatlayamam. O da bir okadar istemiyor.
Ben tek bir arkadaşı yüzünden tartıştım. Çok sikmamaya çalışıyorum ama yanimdayken her gün ariyo. Bende tepki veriyorum. Her defasında tmm yapmıcam bidaha diyorum. BasaramiyorumNeyleri ama ? Neleri aşamayız dedi ? Senin dawranışlarınımı?
Pek bi örnek wermediğinden soruyorum:
Hata sende olabilir mi ? Çok bunaltıyor olabilir misin
Anlayışsız insana bende tahammül edemem benim işim başımdan Aşkınsa beni anlayacak trip atmayacak mesela.
O zaman sende artık karışma bırak görüşsün.Ben tek bir arkadaşı yüzünden tartıştım. Çok sikmamaya çalışıyorum ama yanimdayken her gün ariyo. Bende tepki veriyorum. Her defasında tmm yapmıcam bidaha diyorum. Basaramiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?