Eşimle barisamiyorum

Kısa Kısa yazıyorsunuz cevapları gelişmeleri de yazın
Barıştınız mı dayanamayıp yoksa :)
Evet barıştık cnm. O da bir adım attı bende.
Ama ben normal değilim. Mesajlarını okudum gizlice :(
Bu arkadaşı yazmış ki gulay duydumu (gulay benim) esimde cevaplamis yok bişi diye.
Ya ben napıyım şimdi allah aşkına

Bu arkadaşı yazmış ki gulay duydumu (gulay benim) esimde cevaplamis yok bişi diye.

gülay duydu mu nedir ya? demekki bişeyler çeviriyorlar. senin yerinde olsam eşimi oturturum karşıma. mesajı okuduğumu söyler, neyi duymamam gerekiyormuş diye sorarım. telefonunu eline verir arkadaşını aratır hoparlöre aldırırım, gülay yanımda yok konuşacaksın şimdi derim. yoksa boşanırım çeker giderim evden derim. ve dediğimi yapmazsa yaparım da. duydu mu ne demekmiş demekki duymamanı istediği bişeyler var.

Evet barıştık cnm. O da bir adım attı bende.
Ama ben normal değilim. Mesajlarını okudum gizlice :KK43:
O ne demekmiş Gülay duydu mu
Neyse hemen kötüye yormayalım arkadaşının bir derdi falan mı var acaba çok mahrem
Sizin mi duymanızı istemiyo
Sessizce takip edin olmazsa

gülay duydu mu nedir ya? demekki bişeyler çeviriyorlar. senin yerinde olsam eşimi oturturum karşıma. mesajı okuduğumu söyler, neyi duymamam gerekiyormuş diye sorarım. telefonunu eline verir arkadaşını aratır hoparlöre aldırırım, gülay yanımda yok konuşacaksın şimdi derim. yoksa boşanırım çeker giderim evden derim. ve dediğimi yapmazsa yaparım da. duydu mu ne demekmiş demekki duymamanı istediği bişeyler var.
Mesajlari okumayacaktim söz vermiştim. Nasıl okudum dicem :(

O ne demekmiş Gülay duydu mu
Neyse hemen kötüye yormayalım arkadaşının bir derdi falan mı var acaba çok mahrem
Sizin mi duymanızı istemiyo
Sessizce takip edin olmazsa
Artık mesajlarda bişey yok. 1 aydir. Ama o neydi aklımdan çıkmıyor. Birde söz vermiştim bidaha bakmicam diye. Nasıl derim şimdi gördüm diye :((

Mesajlari okumayacaktim söz vermiştim. Nasıl okudum dicem :KK43:

Ama senden sakladığı biseyler var bence bu senin mesajlara bakma suçundan daha ağır... en azından benim senden gizlim saklim yok en azından ben senin arkandan is cevirmiyorum der siyrilirsin.. hem bence eşler birbirinden mesaj telefon saklamamali. Bakma diye sözler verdirmekte ne öyle.

Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım. :KK43: yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider :KK43:( of ya.
Anlasılam bu aksam herkes kavga etmiş eşiyle. Biz de kotu tartıstık. Haksız olan o ama yate cıkmayı basardı aklınca. Oncedem olsa ben de senın gıbı dusunur, hemen konusayım ,nıye bu kadar gamsız dıye kemdımı yer bıtırırdum. Gercı suan uyuyan o burda sabahlayan yıne ben ama sanırım bişey degıstı, yarın ya da ısterse sittin sene konusmasın, umrumda değil. Sen de dert etme. Degene yapılır da değmeyene değmez

Evet cnm. Daha iyiyiz şükür. Annesi evine gidince ben duruldum. Sanırım ondan.

D denizim0 birlikte çok zor olur gerçekten biz bayram ziyaretinde 1 hafta kalacağız onu bile düşünüyorum nasıl geçecek diye, Allah herkesin yuvasına huzur versin ve hepimizi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın inşallah

Back
X