Eşimle barisamiyorum

Canım kusura bakma ama adamın üstüne fazla düşmüş ve fazla pohpohlamışsın.O barışma kadar sessizliğini koru.Her kavgada da ayağına giden sen olma haksızsan amenna ama haklıysan ayak diret.
Ben hep açıklama istiyorum. Belki o haklı bu yüzden. Ama ben şimdi okadar mutsuzum ki. Kendisi de gerginfi ama horluyo valla.

Ben hep açıklama istiyorum. Belki o haklı bu yüzden. Ama ben şimdi okadar mutsuzum ki. Kendisi de gerginfi ama horluyo valla.
Erkeklerin çoğu böyle bizim gibi hassas değiller canını sıkma çık bi balkona temiz hava al yazık bak sana bişey olsa kimse tınlamaz BOŞVERRR

Walla bana eşin haklı gibi geldi
Ada'm iş peşinde koşuyorsa, sende bi yandan bana wakit ayırmıyorsun diye söyleniyorsan
Ne konuşsun Ada'm senle
İşi sallayıp senle mi ilgilensin
Anlayış göstermemişsin Ada'm da darılmış yatmış
Beni anlamayan biriyle bende olsam konuşmam.
Bence sen biraz anlamaya çalış belki herşey düzelir o Zaman

Okadar kötü hissediyorum ki kızlar. KonuşSa gönlümü alsa istiyorum. Ben konuşmuyorum şimdi ama içim içimi yiyor. Of allahım yardım et.

Arkadaslar eşim kendi isini yapiyor. öğlen eve geldi. Tam sohbet ediyorduk ki arkadaşı aradı. Çıktı gitti. Buraya kadar problem yok ama bu arkadaşı 6-7 aydır hep hayatımızda. Bundan rahatsizim bende. yinemi dedim yine tartışma başladı. Artık tahammülü kalmadığını sona yaklastigimizi vs.söyledi. olay büyüdü ve neredeyse ayrılık kararı alıyorduk.
Sonra eve geldi. Hiç konuşmadık. Halbuki ben konuşup halletmekten yanayım. Konuşmamak için gitti yattı. Ben sinirden uyuyamiyorum. Hiç gönül almaz. Yapısı böyle ama ben böyle kaldım. :KK43: yarın yine aynı olacaktır. Konuşmadan işe gider :KK43:( of ya.

erkek cinsi için "konuşup halletmek" diye bi çözümü yok. Oturup konuşsanız adamı istemiyorum diyeceksiniz. O arkadaşı sizin kabullenme şansınız yok. iş yine çözümsüzlük

Walla bana eşin haklı gibi geldi
Ada'm iş peşinde koşuyorsa, sende bi yandan bana wakit ayırmıyorsun diye söyleniyorsan
Ne konuşsun Ada'm senle
İşi sallayıp senle mi ilgilensin
Anlayış göstermemişsin Ada'm da darılmış yatmış
Beni anlamayan biriyle bende olsam konuşmam.
Bence sen biraz anlamaya çalış belki herşey düzelir o Zaman
Artık Bunları çok konuştuk dedi. Seninle aşamayüz dedi. Ne dicemi bilmyrm şu an. Çok Üzgün ve kirginim. Bütün gün yemek bile yiyeceğim. Neden böyle oldum ben bilmemki

Kocan sana tahammülünün kalmadığını söylemiş demek ki sende çok sık Boğaz ediyorsun Ada'mı.
Konuya yazdığın kadar fikir yürütüyorum.
Belki gergin bu ara işler kötü sıkıntılı ?
Bunları anlatıyor mu ? Konuşuyormusunuz?

Kocan sana tahammülünün kalmadığını söylemiş demek ki sende çok sık Boğaz ediyorsun Ada'mı.
Konuya yazdığın kadar fikir yürütüyorum.
Belki gergin bu ara işler kötü sıkıntılı ?
Bunları anlatıyor mu ? Konuşuyormusunuz?
Yok sıkıntılı değil. Ben sıkiyorum kendisini galiba. Ama tek konu yüzünden. Bunun haricinde pek merak etmem müdahele etmem

Artık Bunları çok konuştuk dedi. Seninle aşamayüz dedi. Ne dicemi bilmyrm şu an. Çok Üzgün ve kirginim. Bütün gün yemek bile yiyeceğim. Neden böyle oldum ben bilmemki
Neyleri ama ? Neleri aşamayız dedi ? Senin dawranışlarınımı?
Pek bi örnek wermediğinden soruyorum:
Hata sende olabilir mi ? Çok bunaltıyor olabilir misin
Anlayışsız insana bende tahammül edemem benim işim başımdan Aşkınsa beni anlayacak trip atmayacak mesela.

Neyleri ama ? Neleri aşamayız dedi ? Senin dawranışlarınımı?
Pek bi örnek wermediğinden soruyorum:
Hata sende olabilir mi ? Çok bunaltıyor olabilir misin
Anlayışsız insana bende tahammül edemem benim işim başımdan Aşkınsa beni anlayacak trip atmayacak mesela.
Ben tek bir arkadaşı yüzünden tartıştım. Çok sikmamaya çalışıyorum ama yanimdayken her gün ariyo. Bende tepki veriyorum. Her defasında tmm yapmıcam bidaha diyorum. Basaramiyorum :((

Ben tek bir arkadaşı yüzünden tartıştım. Çok sikmamaya çalışıyorum ama yanimdayken her gün ariyo. Bende tepki veriyorum. Her defasında tmm yapmıcam bidaha diyorum. Basaramiyorum :KK43:(
O zaman sende artık karışma bırak görüşsün.
Bu kadar kavgaya ne gerek war.
Bilmiyorum ben çok karışmam herşeyine istediğin yere git bana sormana bile gerek yok derim.
Mesela ararım müsait değilse bidaha aramam ki o zaten teli açık bırakır duyayim diye bende eskiden senin gibiydim bu tel açık bırakma huyu ordan kaldı o açık bırakır ben dinlemem kapatırım.
Hele ben aradığımda teli meşgule bile werse kıyameti koparırdım düşün Kavgalar kıyametler ama artık bıraktım o huyumu ama onda etkisi kalmış teli açar nerde olursa olsun.
Bi arkadaşı wardı görüşmesini istemezdim ama hiç dinlemezdi sonunda dediğime geldi kendi konuşmuyor
Bende artık karışmıyorum.
Böyle iyiyiz.
Sende şikayetçiymişsin zaten bu huyundan Boşwer önemseme Ada'm belli ki seni dinlemiyor görüşmek istiyor çocuk değil ki bu arkadaşınla oynama diyelim

Back
X