Öyle yapiyorum, o benim onu kaybedeceğimden korktuğumu bildiği için de kullaniyor, sinirlendi ve beni en çok incitecek üzecek neyse onları kullandı. İnşallah öfkesi ağır gelmezAllah yüzünü güldürsün üzüldüm şimdi.Ama eşinin inadına kızdım. Ben evliliğimin ilk ayları ne kıskançlıklar yaptım allah biliyor birgün ayrılma lafı geçmedi. Derdi varsa ya paylaşacak ya da yansıtmayacak ya da ortayı bulacak böyle kaprisli insanlardan nefret ediyorum. Koç burcu da facia maalesef. Sen iyi ol normal davran boşver
Affına sığınıyorum sen çakala bak hele kızın bir de en hassas noktasıyla oyna. Boşver ya bu adam bir halt yapamaz şuan resmen seni kul köle etti diye zevkten dört köşedir. Sinirlendim yaÖyle yapiyorum, o benim onu kaybedeceğimden korktuğumu bildiği için de kullaniyor, sinirlendi ve beni en çok incitecek üzecek neyse onları kullandı. İnşallah öfkesi ağır gelmezonu gerçekten çok seviyorum ve kaybetmek de istemiyorum.
biliyormusun, yakinimdakiler hep onu cok fazla simarttigimi söylüyor, bebek gibi bakiyorum esime, hastalandiginda vs, bir kere elini kirmisti, yemegini yedirip onu giydirirdim, yikardim bile, gecen yil calistigi isinden cok mutsuzdu, cik isten daha iyi bir is bulana kadar benim maasim yeter demistim, ona her kararinda destek ciktim. Bunlar bir kavgada hemen unutulup silinir mi, ben buna üzülüyorum, tatsiz olaylari da uzatmayi hic sevmiyorum, evimizde huzur ve mutluluk olsun isterim, hayat cok kisa cünkü, bugün variz yarin yokuz. Ben iyi biliyorum, annemi, teyzemi anneanemi gömdüm, olsalar da sunu söyleseydim diye sonra pismanlik fayda etmez. Biz mutlu mutlu geciniyorken her seyi bozdum diye kendime de kiziyorum. Tek ümitlendigim iste evden gitmemis olmasi..Affına sığınıyorum sen çakala bak hele kızın bir de en hassas noktasıyla oyna. Boşver ya bu adam bir halt yapamaz şuan resmen seni kul köle etti diye zevkten dört köşedir. Sinirlendim ya
Evet, gereksiz yere fevri davranip ve suclayici konustum, sonra sinirlenince sinyalleri dogru algilayip geri cekilmedim, daha da üstüne gittim.. Evde durmasi bir umut dediniz, bende böyle umuyorum. Bir sekilde onu yumusatmayi denemem gerek ama fazla üstüne de gitmekten cekiniyorumGereksiz fevri çıkışmışsınız stresli bir halde yapmadığı bir suç yüzünden suçlanıp ayrıca bir polemiğe girmek her insanda "uğraşmam" moduna sokuyor hele ki koç erkeği kadar baskın lider vasıplı rahatına düşkün bir inatçıysa aman aman. Hala evde duruyor olmasıda bir umut değiştiğinizi böyle şeyleri bir daha yapmayacağınızı kanıtlarsanız ve birazcıkda kadınsılığınızı konuşturursanız yumuşatabilirsiniz
Bu kadar net yanı konu sahibi oku da kendini ezik görmekten vazgeçKendine bu kadar yüklenmeye gerek yok. Her kıskançlık yaptığımızda boşayacaklarsa evli insan kalmaz piyasada. Bu kadar da suçlama kendini tamam sen kıskançlık yapmışsın o da güzel güzel oturup konuşabilirdi ama kavga etmeyi tercih etti. Bu durumda huzursuzluğu tercih eden sen değilsin o. Erkekler uzatmayı çok seviyor kafa dinliyor aklınca. İçinde kurt varsa al telefonunu uyuyunca bak. Konuşmalarını okumaktan özeline o şekilde girmekten bahsetmiyorum whatsappa gir bir kadınla konuşma var mı ona bak. Bundan sonrası için diyorum. Baktın eşin biriyle mi mesajlaşıyor? Ona sarılıyor gibi gir yanağına bir öpücük kondur yandan yandan da telefonunu kes. Beyoncenin askerleriyiz. Öyle imkanın olmazsa uyuyunca bak işte eğer yanında bakmana kızıyorsa.
Sen hiç hiç merak etme üzerine gitme onun takındığı gibi tavır takın. Bu erkekler de bi garip al karşına konuş özür dile desem iyice g.tleri kalkıyor. Babasına anasına sövmemişsin nedir bu sadrazamın sol şeyi havaları anlamadım. Sinirlendim şimdi.
Ay valla güldürdün beni Allah razi olsun, sadrazamin sol seyi :), biraz evet uzatmayi seven biri, 2 yil önce kavga etmistik 2 ay sürmüstü barismamiz.. o zaman da hep gitcem gitcem derdi ama gitmemisti. Bende iste ümitleniyorum, gitmez bu sefrde diye ama hep icimde o ses, ya giderse diye.Kendine bu kadar yüklenmeye gerek yok. Her kıskançlık yaptığımızda boşayacaklarsa evli insan kalmaz piyasada. Bu kadar da suçlama kendini tamam sen kıskançlık yapmışsın o da güzel güzel oturup konuşabilirdi ama kavga etmeyi tercih etti. Bu durumda huzursuzluğu tercih eden sen değilsin o. Erkekler uzatmayı çok seviyor kafa dinliyor aklınca. İçinde kurt varsa al telefonunu uyuyunca bak. Konuşmalarını okumaktan özeline o şekilde girmekten bahsetmiyorum whatsappa gir bir kadınla konuşma var mı ona bak. Bundan sonrası için diyorum. Baktın eşin biriyle mi mesajlaşıyor? Ona sarılıyor gibi gir yanağına bir öpücük kondur yandan yandan da telefonunu kes. Beyoncenin askerleriyiz. Öyle imkanın olmazsa uyuyunca bak işte eğer yanında bakmana kızıyorsa.
Sen hiç hiç merak etme üzerine gitme onun takındığı gibi tavır takın. Bu erkekler de bi garip al karşına konuş özür dile desem iyice g.tleri kalkıyor. Babasına anasına sövmemişsin nedir bu sadrazamın sol şeyi havaları anlamadım. Sinirlendim şimdi.
Benim eşim de koç erkeği.Hiç uzatmaz dayanamaz hele boşanacam hiç diyemez.Evet inatçı oluyorlar ama sevince çok seviyorlar.Bence hiç uğraşma koçlar peşinde koşulmasından hoşlanmıyorlar bırak burnu sürtsünEşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
Ay valla güldürdün beni Allah razi olsun, sadrazamin sol seyi :), biraz evet uzatmayi seven biri, 2 yil önce kavga etmistik 2 ay sürmüstü barismamiz.. o zaman da hep gitcem gitcem derdi ama gitmemisti. Bende iste ümitleniyorum, gitmez bu sefrde diye ama hep icimde o ses, ya giderse diye.
Evet yani haftaya mahkemeye gitcez, soyadimi geri ver demisti. Yani tabi düsününce zaten, haftaya gitcez niye, madem kararli, isinden izin alir ertesi gün gider? ve evet esyalari duruyor, hatta ben camasirlari yikadim, yine alip kendi dolabina koydu, salona bile götürmedi. Ama insallah düzeldigimizde ben evet, onunla konusacagim. Yakinimdakiler de diyor, senin dügmelerini ögrenmis hangilerine basacagini seni ezmek icin, simdi öyle yapiyor.Gitmez gitmez kovsan gitmez merak etmegidip mahkemeye dilekçe versin hani gitti mi? Evden ayrılsın ayrıldı mı? Yok. Korkutmak için böyle yapıyor ama aklını kullan. Barıştığınız zaman çok ciddi bir konuşma yap anneni ve tüm yakınlarını kaybetmiş olmanı zayıf noktan gibi görüyor anladığım kadarıyla sen de bunun tam tersini göster ona. Ben annemi babamı kaybetmişim ayakta durmuşum önüme bakmışım daha kötü ne yaşayabilirim ki de. Evet seni seviyorum evet benim eşimsin ama sen “boşanırım” dedikçe ben asla kendimi tamamen sana ait hissetmeyecem ve bir ayağım hep kapının dışında olacak belli ki de. Bunun seni korkuttuğunu değil ondan uzaklaştırdığını iyice bir kafasına sok ki böyle gelmesin. Mahkeme orada eğer anlaşamadığımızı düşünürsen bir gün git dilekçeni ver ama bir daha boşanırım dersen sen istemesen bile ben seni boşarım bu çocuk oyuncağı değil sen kim köpek de. Sen kim köpek deme istersen ama onsuz da güçlü bir şekilde hayatına devam edebileceğini bilsin.
Aslinda cok seviyor, zaten bu yüzden de cok öfkeli, sevmeseydi evlenmezdik bile. Haklisin üstüne gidilmesinden hoslanmaz, cok bunaltiyorsun der, biraz kendi haline birakip sakinlesmesini bekleyecegim.Benim eşim de koç erkeği.Hiç uzatmaz dayanamaz hele boşanacam hiç diyemez.Evet inatçı oluyorlar ama sevince çok seviyorlar.Bence hiç uğraşma koçlar peşinde koşulmasından hoşlanmıyorlar bırak burnu sürtsün
Ya gercekten Allah senden razi olsun beni o kadar güldürdün ve neselendirdin ki, zaten ütüledigim kiyafetleri her sabah giyip ise gidio, hani diyorum ben olsam ve bitirmis olsam inadina giymezdim, evet izin gününde gitcek herhalde, izin günümüz persembe, de kendi gidebilir yani. Bu 2. evliligim. Eski esim ayriliyorum dediginde ertesi gün toplanip gitmisti. Sonra Bosanma dilekcesini hazirlayip bana imza icin getirmisti.Ya haftaya mahkemeye gitcekti kesin gider he. Benim arkadaşlarım boşanmaya karar verdi erkek olan hemen her şeyini topladı yüzünü görmeye tahammülüm yok diye. Boşanmalar böyle olmuyor. Gerçekten niyeti olan ertesi gün giderdi mahkemeye. Hele donlarını yıkama bak nasıl geliyor çamaşırları yıkamadın mı diye.
Hadi bakalım kolay gelsin sana güzel olur her şey merak etme
Ya gercekten Allah senden razi olsun beni o kadar güldürdün ve neselendirdin ki, zaten ütüledigim kiyafetleri her sabah giyip ise gidio, hani diyorum ben olsam ve bitirmis olsam inadina giymezdim, evet izin gününde gitcek herhalde, izin günümüz persembe, de kendi gidebilir yani. Bu 2. evliligim. Eski esim ayriliyorum dediginde ertesi gün toplanip gitmisti. Sonra Bosanma dilekcesini hazirlayip bana imza icin getirmisti.
Barisiriz insallah, dediklerinizi unutmayacagim ama. Her sey düzene geri girsin onunla konusacagim. Hepinize ayri tesekkür ederim. Dertlesmek beni biraz daha iyi hissettirdi.
Haber edeceğim, inşallah yakın zamandaALLAH senden de razı olsun sevindim valla biraz olsun iyi olmana. Bize iyi haberlerini de ver inşallahh öptümm
işyerinde sıkıntılar yaşadığını nerden öğrendiniz, mesajlaşmalar farkettiyseniz belki de kıskançlık etmeniz gereken bir durum olabilir gerçekten, ama işle ilgiliymişte siz abartmışssınız şeklinde imaj yaratılıp üste çıkmış olabilir mi , ben pimpirikliyim bu konularda çok , gerçekleri bilmek çok zor , ve de sonuçlarına razı olmak tabi :/
Evet ben harbiden yangina degil körük, bildigin alevle gittim..yangına körükle gitmek bu olsa gerek
2 ay mı, fazla şımartmışsın sanki, ya da senin etrafında barışmak için pervane olman onun hoşuna gidiyor, eğer öyle ise şımarıklık ve bencillik bence buAy valla güldürdün beni Allah razi olsun, sadrazamin sol seyi :), biraz evet uzatmayi seven biri, 2 yil önce kavga etmistik 2 ay sürmüstü barismamiz.. o zaman da hep gitcem gitcem derdi ama gitmemisti. Bende iste ümitleniyorum, gitmez bu sefrde diye ama hep icimde o ses, ya giderse diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?