Fazla simarttigimi herkes söylüyor maalesef2 ay mı, fazla şımartmışsın sanki, ya da senin etrafında barışmak için pervane olman onun hoşuna gidiyor, eğer öyle ise şımarıklık ve bencillik bence bu
onu düsündüm ama ben yine rutin ev isimi birakmayim diye düsünüyorum, bak dediklerim ona koydu, kendini saldi demesinHer gün elbiselerini ütülüyorum hazırlıyorum demissiniz. Mesela birkac gün hazırlamasanız bunu. Bir gariplik olduğunu anlayacak. Bu tavrından dolayı kızdığınızı belli etseniz. Evliligin iletisim kurarak devam edecegini. En kucuk tartısmada ayrılacagım lafını etmenin kolay olmadığını gösterseniz. Evlilikte iki taraf da birbirini kaybetmekten ve kırmaktan aynı derecede korkmalı bana kalirsa
Evt haklısın tabi ama çaresiz kalmıştım. Şu anda konuşmuyorum onunla, tartıştığımız gün konuşmuştum.umarım barışırsınız ama sanırım yanlış anlamadıysam eşinizin bilgisi olmadan eşininizin arkadasıyla konusyorsunuz. Eşinizin yerinde olsam ben bunu öğrendiğimde en cok buna kızarım. düşünüyorum eşim bende gizli arkadasımla konuşcak. CILDIRIRIM
Yapacak bir şey yok hayatın gerçekleri .. Ben zaten "ben böyleyim" ben olsam .. dedim . Herkes bir değil .yangına körükle gitmek bu olsa gerek
Senin burcun ne?Yalnız koclar egoludur aslan veya yay değilsin bence.Cünkü biraz pasif gördüm seni.Aslinda cok seviyor, zaten bu yüzden de cok öfkeli, sevmeseydi evlenmezdik bile. Haklisin üstüne gidilmesinden hoslanmaz, cok bunaltiyorsun der, biraz kendi haline birakip sakinlesmesini bekleyecegim.
Aslan burcuyumSenin burcun ne?Yalnız koclar egoludur aslan veya yay değilsin bence.Cünkü biraz pasif gördüm seni.
Aaaa neden gereksiz kıskançlık yaptın ki eşine güvenmiyor musunAslan burcuyum
Bu kadar güçsüz olma kimseyle dünyaya gelmedinÖyle yapiyorum, o benim onu kaybedeceğimden korktuğumu bildiği için de kullaniyor, sinirlendi ve beni en çok incitecek üzecek neyse onları kullandı. İnşallah öfkesi ağır gelmezonu gerçekten çok seviyorum ve kaybetmek de istemiyorum.
Bunun için boşanacaksa boşansın.Özür dilerim ama çok ezikçe davranıyorsunÖyle umuyorum, boşanacağını ve herşeyin bittiğini söyledi, salona kapattı kendini, ben her sabah kiyafetlerini ütüleyip hazırlıyorum onları giyiyor, bunda ümitleniyorum açıkçası, yada bundan bir anlam çıkartmamalımıyım? Eşyalarını toplayıp gitmedi ayrıca. Şu anda üstüne gitmekten çekiniyorum tekrar sinirlenecek diye
Güveniyorum aslında, bende bilmiyorum, biraz soğuk davranınca o gün, bende kıskançlık ettim boş yere, hemde üstüne gittim, geri çekilmem gerekirkenAaaa neden gereksiz kıskançlık yaptın ki eşine güvenmiyor musun
Aslında iradesiz değilim ama bunca zaman mutlu evliliğimiz vardı, ona yaptığım her şeyi silmiş, bunların hiç önemi yokmuş gibi davranışı beni üzüyor. Benim bir an alevlenmem ile güzel olan yuvamızı yıkmış olabilirmiyim diye üzülüyorumBunun için boşanacaksa boşansın.Özür dilerim ama çok ezikçe davranıyorsunHerkes kocasını seviyor hemen hemen.Ama bu kendini ezdirceğin anlama gelmez.Asıl o boşanalım dediği için haksız.Ütülediğin kıyafetleri giyiyor diye ümitleniyorsun resmen bu kadar mı iradesizsin.
Olur mu canım öyle şey kıskanabilirsin ne var bunda abartmış o da.Ben olsam senin yerine asıl ben konuşmam onlaAslında iradesiz değilim ama bunca zaman mutlu evliliğimiz vardı, ona yaptığım her şeyi silmiş, bunların hiç önemi yokmuş gibi davranışı beni üzüyor. Benim bir an alevlenmem ile güzel olan yuvamızı yıkmış olabilirmiyim diye üzülüyorum
Bende işte çok uzatmayı sevmiyorum, tartıştık, ben özür diledim, onun da uzatmasını istemem. Ama o feci inatçı, kırıldı ya bana, çektirecek illaki.Olur mu canım öyle şey kıskanabilirsin ne var bunda abartmış o da.Ben olsam senin yerine asıl ben konuşmam onla
İşte keşke öyle kolay olsa, öfkesi geçse bile inadı inat, alkol seviyor tabi, cumartesi geç çıkıyor işten belki ona bi rakı meze sofra hazırlayım, bi şansımı deneyimkoç burcunun öfkesi saman alewidir çabuk parlar kıyameti koparır ama sönmeside uzun sürmez nelerden hoşlanır işyeri uygun biyerse yenilebilir çiçek yolla weya ewde güzel bi ortam hazırla alkol kullanıyosa masa kur koç kadınıyım ben sinirli yapım wardır çabuk parlarım bütün gün tartısırım ama bi incelik weya süpriz yaptıgında yelkenler fora
Sen iyimisin ya ne var ki bunda? Ben sürekli sorarım eşime kime yazıyorsun nolmuş kim o diye o da telefonu bana uzatır çoğu zaman bu sebeple boşanacam bitti diyebiliyorsa bu olay bahanesi olmuş kusura bakma. Sçarm kıyafet hazırlanmasına. Sen köle olmuşsun kusura bakma. Mutlu etmezse eşimi mutlu etmem netim bu konuda hem konuşmuyor ayrı yatıyor hemde kıyafet hazırlanıyor yemek hazır ev temiz çamaşırlar temiz ütülü ben erkek olsam bende konuşmam bu şekilde aylarca konuşmasa yine etrafında pervane olursun sende o ışığı gördümEsim isten eve geldigindebiraz gergindi, bende ilk basta onu nselendirmek istemistim, cikalim, hava alalim gibi seyler söyledim. Sonrasinda birileriyle mesajlastigini fark edince bende kiskanclik ettim ve cok üstüne gittim. Birbirimizi biraz hirpaladik, sonrasinda ögrendim ki isyerinde bazi sikintilar yasiyormus. Ben bos yere kiskanclik edip esimi de kirdim, herseyi mahvettim gibi hissediyorum. Kac gündür konusmuyor, halen sinirli bana
sende iç sarhoş ol bi sürü şirinlik yaramazlık yap ona umarım düzelirsiniz canım gerekirse o istesede istemesede ilişkiye zorlaİşte keşke öyle kolay olsa, öfkesi geçse bile inadı inat, alkol seviyor tabi, cumartesi geç çıkıyor işten belki ona bi rakı meze sofra hazırlayım, bi şansımı deneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?