Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

Normalde böyle aşırı tepkisi olmazdı, bende çok üstüne gittim maalesef

Bence bu tür güvensizlikler sağlıklı bir ilişki değil. Karsimdaki insan sürekli kimle konuşuyorsun diye sorarsa ben de darlanırım, evlilik de olsa herkesin kendine özel alanı olmalı. Güvensiz bir ilişki yaşamaktansa hiç yasamayayi tercih ederim.

Daha 1,5 sene evlisin ve eşin boşanalım diyosa sizin evlilik pekte sağlıklı devam etmez . En ufak darlanmada boşanalım dedikçe çıkmaza girersin. Bunu koz olarak bile kullanabilir. ‘Bak boşarım seni’ şeklinde tehdit boyutuna geçer ilişkiniz. Güvensizlik kötü bişey bende hoşlanmam. Her sorunda boşar giderim demek bir o kadar kötü bir huy.

tamam ben de kıskançlığa çok gelemem bunalmış olabilir ama bu boşanalım da neyin nesi ?
En ufak sorunda boşanmakla mı tehdit edecek sizi.

Sizin vazgeçmeyeceğinizi o kadar net biliyor ki. Kaybetme korkusu yok.
Olsaydı boşanalım demezdi.
Etrafında pervane olacagınızın farkında.

Bence kıyafetını falan yıkamayın, ütülemeyin. Kendisi paşa cocugu mu ?
Hem konuşmasın hem her şeyi hazır olsun. Bu durumda konuşması için bir sebebi de kalmıyor çünkü hayatında şuan sizinle konuşmadığı için değişen hiçbir şey yok.
Bence gerçekten yapmayın.

Ayakta kalmanız için bir başkasına bağımlı olmak zorunda değilsiniz. Bağlı olduğunuzu hissettirirseniz daha çok koşarsınız eşinizin peşinden gibi geliyor.
Kimseyi hayatınızın merkezine koymamalısınız.
İnsanlar ne kayıplara dayanıyor unutmayın.

Boşanacağım senden diyen adamın yüzüne bakmazdım bırakın barışmaya çalışmayı. Boşanıyorsa kapı orada .

Haklısınız, ama yani tek bir kavga yüzünden öyle hemen boşanılabilir mi ki? Bizim aslında çok mutlu evliliğimiz var, normalde de çok gösterir sevgisini bana, bende ona. Üstüne gitmiyorum şu an, kendi sakinleşmesini bekliyorum.

bu kadar mutlu evliliğiniz var ise neden en ufak şeyde hepsini silip boşanalım diyor?
Bunu biraz düşünün ve biraz çekin kendinizi.

Çok üstüne düşünüyorsunuz, böyle hayat size çok yorucu olacak.
Bir yerden sonra insan koşmaktan yorulur.

Ben sadece mutlu düzenimize geri kavuşmak isterim,

Valla bu hafta gitcez dedi, ama izin gününü değiştirip kardeşinin yanına gitmiş. Yani mahkemeye fln gitmedik. Yine küs gerçi ama ben ona yemek fln koydum, biraz yemiş. Acaba naz mı yapiyor, biraz yalnız kalıp düşüncelerini mi toplamaya çalışıyor bilemedim. Eve geliyor, işte kiyafetleri ütülediklerimi giyiyor işe, boşanacağını sanmiyorum, ama işte hep o içimdeki küçük ses, ya giderse deyip duruyor..

Kardeşi nerede? Kalmaya mı gitti seni yalnız bırakıp? Onun boşanacağı yok ama bence sen düşün ben böyle bir ömür geçirebilir miyim boşanma lafını ağzından düşürmeyen benimle haftalarca küs kalan bir adamla diye. Karşına alıp ciddi ciddi konuşma zamanın geldi bence bu kadar uzatılmaz ki ben çoktan barışmışsınızdır sanıyordum

Kardeşi bizden 1 saat uzakta yaşiyor, ikizi, yok daha barışmadık , barışırsak konuşacağım zaten, şu anda hem suçlu hem güçlü olmak istemiyorum.

Kardeşi bizden 1 saat uzakta yaşiyor, ikizi, yok daha barışmadık , barışırsak konuşacağım zaten, şu anda hem suçlu hem güçlü olmak istemiyorum.

Suçlu değilsin neden kendini suçlu moduna sokuyorsun? Kimle konuşuyorsun diye sormuşsun altı üstü. Uzatsın telefonu bak desin ya da ne olduğunu söylesin kavgaya dönüştüren kendisi. İşlerinde sıkıntı varmış da bilmem ne. İyi de sen müneccim misin? İşinde sıkıntı olduğunu nereden bileceksin? Söyleseydi seninle paylaşsaydı sıkıntısını. 2 naz çekemeyen adam neyine güvenip evlendi. Evlenmeseydi o zaman. Durduk yere kıskanmış da olabilirsin olabilir yani hangimizin olmuyor, tepkisi bu mu olmalı? Bir kere sen %100 haksız bile olsan boşayacam diyerek o suçlu durumuna düşer. Bence bu tartışmadaki kusurlu taraf eşin, boşanmayı da ciddi ciddi düşüncek biri varsa sensin.

İşin gücün var her türlü yoluna bakarsın seni tehdit edip elinde oyuncak yapacak bir adamla neden huzursuz bir hayat yaşayasın. Çok mutluyuz normalde diyorsun ama bu adama bir çeki düzen vermez kulağını çekmezsen böyle devam eder her tartışmada boşanalım diyip günlerce konuşmamaya. O konuşmadığı zamanlarda da kimlerle konuşur ALLAH bilir artık. Bu şekilde kabul etme bu adamı sen suçlu değilsin benim sinirimi zıplatma. Gidecek mi? Cehennemin dibine kadar yolu var

kırdığınız, üzdüğünüz bir insandan şimdiye dek hiç özür dilediniz mi? Gayet net ve cesur bir davranıştır. Trip atmak, ya ben naz yapayım o gelsin barışsın, kaçan kovalanır gibi ergence düşünce modellerini evlenecek kadar olgunlaşmış insanlara yakıştırmıyorum ben. Özür dilemeniz gerektiğini de ilk mesajınızdaki üzerine gittim, haksızdım, hatalıyım minvalindeki sözlerinize istinaden düşündüm yanlış anlaşılmasın. Bir insan hatalı olduğunu kabul ediyor ve karşısındaki insanı üzdüğünü düşünüyosa özür dilemeli. Bence konuşmak istediğinizi söyleyip adamakıllı karşılıklı konuşun ve ona değer verdiğinizi ve kırdığınız için üzgün olduğunuzu söyleyin. Bugün siz özür dilersiniz yarın başka konuda da o. Ne var bunda yahu.

Ben ondan özür diledim, hata yaptığımı ve çok pişman ve üzgün olduğumu söyledim..

Ben ondan özür diledim, hata yaptığımı ve çok pişman ve üzgün olduğumu söyledim..

tamam siz size düşeni zaten yapmışsınız. İnsanlar hata yapabilir. Önemli olan hatanızı anlayıp af dilemek. Ben dönüşü olmayan, affedilmeyecek büyük bir hata yaptığınızı zaten düşünmüyorum. Eşinize zaman verin. Evlilik böyle bir konu yüzünden bitmez normalde zaten. Özür dilemenize rağmen hala trip atıyosa da, ya içinde başka şeyler biriktirmiş ya da yeterince olgun bir yapıda değil henüz diye düşünüyorum. Daha ciddi kavgalarınız da olcak elbet.

Inşallah dediğiniz gibi başka şeyler biriktirmiştir yada fevri karar vermemek için zaman aliyordur.. Ben günlük rutin neyse onu yapiyorum, bir umyt da bekliyorum işte..

Youtube de Hayatta her şey var 30 eylül 2020 inci yeşilyurt bölümünün 41:35 ten itibaren izle. Bi kadın senin sorununu söylüyor oradaki uzman da cevap veriyor. Bi aç izle hemen her kavgada boşanıyorum diyen adam

Youtube de Hayatta her şey var 30 eylül 2020 inci yeşilyurt bölümünün 41:35 ten itibaren izle. Bi kadın senin sorununu söylüyor oradaki uzman da cevap veriyor. Bi aç izle hemen her kavgada boşanıyorum diyen adam
Evet, bende sevgimle ve fedakarlığımla şımartmışım eşimi. O da şimdi bunu kullanıyor. İnşallah bir an önce kendine gelir de, bende onunla konuşacağım.

Aynen konuş neden bu kadar söylüyorum biliyormusun ben de yeni evlendiğimde eşim ufak tefek tartışmalarımızda böyle yaptı. 1 yaptı sesimi çıkarmadım 2 çıkarmadım 3. Yaptı pılımı pırtımı topladım terkettim evi öyle lafta olmaz ben boşuyorum seni diye. O gün bugündür bitti yüksek tartışmada bile ağzına alamıyor o kelimeyi. Kulağını çekmek lazım.

Inşallah bizde de düzelir ve bir daha böyle olmaz

Ona bu sabah msj attım, uzunca, bana zamanı gelince konuşuruz dedi.. Ayrılacak değil mi.. Yani düşündüm taşındım boşanalım diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…