Eşimle barışmak istiyorum, ne yapmalıyım, onu kaybetmek istemiyorum

İMZALAMADIĞINIZ sürece anlaşmalı olmuyor sakın imza atmayın istemiyorsanız çekişmeli bile yapabilirsiniz
ben imzalamadim zaten. isleme koydum coktan diyor... aysonu mahkeme olacak dedi, ama bakiyorum edevletten, UYAP tan, herhangi bir sey de gözükmüyor. Yani yalan söyledigini düsünüyorum..

Bende diğer arkadaşlar gibi bi kıskançlık mevzusundan nasıl bu aşamaya geldiğini anlayamadım. Siz onu tirnaklamis olsaniz bile. Ki o zaman sarhosmussunuz.
Bu kadar büyütecek bi olay mi bu gerçekten?

Bu kadar basit bir olay nasıl boşanma raddesine geldi anlayabilmiş değilim. Bir ihtimal tamamen blöf olabilir. Ama ne gerek var bu olayı bu kadar dallanıp budaklandırmaya? Açıkçası şu aklıma geliyor; sizinle ilgili önceden de kafasına yatmayan bir takım hususlar vardı. Bu sadece tetikleyici oldu. Sizin ona olan ilgi ve ihtimamınız onu önceleri frenliyor olabilir mıydı? Önceki evliliğinizin onu rahatsız etmiş olabileceği düşüncesi sizde hic oluşmuş muydu önceden?
Asla önceki evliligimi dert etmedi, hatta bana cok da saygisi vardi, yasadigim zorluklari, ve üstesinden nasil geldigimi, hep derdi ki daha önce cikmaliydik birbirimizin karsisina diye..

ben imzalamadim zaten. isleme koydum coktan diyor... aysonu mahkeme olacak dedi, ama bakiyorum edevletten, UYAP tan, herhangi bir sey de gözükmüyor. Yani yalan söyledigini düsünüyorum..
siz imzalamadan boyle birsey olmaz.tek tarafli imzayla nikah olmadigi gibi bosanma da olmaz.mantikli seyler yazsin bari.

Bende diğer arkadaşlar gibi bi kıskançlık mevzusundan nasıl bu aşamaya geldiğini anlayamadım. Siz onu tirnaklamis olsaniz bile. Ki o zaman sarhosmussunuz.
Bu kadar büyütecek bi olay mi bu gerçekten?
Anlam veremiyorum bende .. o gece diyor gözlerindeki kin ve öfkeyi gördüm.. ya nasil bunu diyebilir ki. ben söyledigim sözleri bile hatirlamayacak kadar sarhostum.
ben ona tekrar dedim, üstesinden gelemeyecegimiz bir sey yok diye, icimden gelmiyor diyor. ama öte yandan, nasil birbirimize olan sevgimizi unutabilirim diye sordugumda, unutamazsin, zaten bende unutamam diyor..

Anlam veremiyorum bende .. o gece diyor gözlerindeki kin ve öfkeyi gördüm.. ya nasil bunu diyebilir ki. ben söyledigim sözleri bile hatirlamayacak kadar sarhostum.
ben ona tekrar dedim, üstesinden gelemeyecegimiz bir sey yok diye, icimden gelmiyor diyor. ama öte yandan, nasil birbirimize olan sevgimizi unutabilirim diye sordugumda, unutamazsin, zaten bende unutamam diyor..
Enteresan bir düşünce. Pek nazlı birisi sanirim.
Ya da size olan sevgisi kalmamış. bu olay da üstüne tuz biber olmuş. Yoksa şu mevzudan kimsenin boşanacağını sanmıyorum.

Size olan sevgisinden eminiz bu durumda. Yalnız şu var; her noktada karşılıklı kıskançlık olabilir. Dozunda kalmak şartıyla sevgi ve aşkı pekiştirir. Bana çok anlamsız geldi, sizin gözlerinizde gördüğü kin ve öfke, buna bağlı olarak işi bu noktaya getirmesi?

Ben bile sabah yazdığınız yazıları okuyacak kadar sizin hakkınızda fikir sahibi bir kimse olarak, sizin eşinizi çok çok sevdiginizi ve de kaybetmekten müthiş cekindiginizi görebiliyorum. Eşiniz sizin nasıl ona karşı kin duyduğunuzu düşünebilir anlamış değilim. Kıskançlıkta, kavgada herkes öfkelenir ve geçicidir. Bu nasıl boşanma nedeni olabiliyor ki? Bunu siz kendinize nasıl açıklıyorsunuz? Bir de neden alttan aldınız bu olayı? Ben seni çok seviyorum, ondan yaptım kusura bakma hayatım deyip geçeceğiniz bir olaydı. Sürekli kaybetme korkusu, onun da kendisini sürekli kaybedilecek değerde bir kimse olduğu izlenimi çok doğru degil. Iliskinin dengesi kalmaz bu sekilde.

Size olan sevgisinden eminiz bu durumda. Yalnız şu var; her noktada karşılıklı kıskançlık olabilir. Dozunda kalmak şartıyla sevgi ve aşkı pekiştirir. Bana çok anlamsız geldi, sizin gözlerinizde gördüğü kin ve öfke, buna bağlı olarak işi bu noktaya getirmesi?

Ben bile sabah yazdığınız yazıları okuyacak kadar sizin hakkınızda fikir sahibi bir kimse olarak, sizin eşinizi çok çok sevdiginizi ve de kaybetmekten müthiş cekindiginizi görebiliyorum. Eşiniz sizin nasıl ona karşı kin duyduğunuzu düşünebilir anlamış değilim. Kıskançlıkta, kavgada herkes öfkelenir ve geçicidir. Bu nasıl boşanma nedeni olabiliyor ki? Bunu siz kendinize nasıl açıklıyorsunuz? Bir de neden alttan aldınız bu olayı? Ben seni çok seviyorum, ondan yaptım kusura bakma hayatım deyip geçeceğiniz bir olaydı. Sürekli kaybetme korkusu, onun da kendisini sürekli kaybedilecek değerde bir kimse olduğu izlenimi çok doğru degil. Iliskinin dengesi kalmaz bu sekilde.
Ben zaten cok defa özür diledim esimden, nasil bu gururundan inadindan vaz gecirebilirim bilemiyorum artik,

Eşimle toplam 4 yıldır beraberiz, bunun 1 buçuk yılı evliyiz. Yaklaşık bir hafta önce bayağı büyük bir kavga ettik, ki ben olayları biraz büyütüp yangına körükle gittim diyebilirim. Eşim her şeyi bitirdiğini ve boşanacağını söyledi. Evden toplanıp gitmedi, ayrı yatiyor ama, yinede mesela ona sabahları hazırladığım kiyafetleri giyip gidiyor işe. Öfkesi biraz uzun sürüyor, biliyorum, o bir Koç erkeği ve inadı inattır, ama biz çok severek evlendik, evimizi yuvamızı yoktan var ettik, her bir eşyamızı birlikte beğenerek aldık. Barışmak için nasıl bir yol izlemeliyim, onu kaybetmek istemiyorum.
Hayalinizde havuç sattığınızı hayal edin.

Ben zaten cok defa özür diledim esimden, nasil bu gururundan inadindan vaz gecirebilirim bilemiyorum artik,
Bizler dışarıdan yabancılarız. Siz ilişkinizi en iyi değerlendirecek kimsesiniz. Ancak ben burada ne gurur ne inat yapılabilecek bir husus göremedim. Size sevgisi olan bir kimsenin, sırf siz onu kıskandınız ve kavga ettiniz diye boşanması akıl karı değil. Ya sevgisi kalmamış, ya sizin atladığınız başka hususlar var

iste calistigi hotelde oda ayarlamis fln, zaten bugün gidiyormus. dün aksam onu dedi. tmm dedim demek yarin bos eve gelcem dedim, o da dio ki bos degil evde esya var ya iste , ne yapayim esyayi ben ya dedim,zaten seviyorum mu diycen dediginde bende artik, ne diycem dedim, gelmem bile avukatimi göndercem dedim.
Valla burnumu sürttürmek istese keske sadece, en azindan sonunda düzelecegini bilirdim. Ama umutlanip sonra daha cok kirilmak istemiyorum. Kirildim kirilacagim kadar zaten..
Erkeklerin yapısal olarak işte boşanırım giderim Bi daha gelmem falan filan gibi korkutucu yapıları oluyor malesef siz de sevdiğinizi ayrılmak istemediğinizi belli ettikçe iyice üstüne gitmiş bence biraz kenarda bekleyin ve izleyin ne derse tamm diyin bakalım ne olacak

Erkeklerin yapısal olarak işte boşanırım giderim Bi daha gelmem falan filan gibi korkutucu yapıları oluyor malesef siz de sevdiğinizi ayrılmak istemediğinizi belli ettikçe iyice üstüne gitmiş bence biraz kenarda bekleyin ve izleyin ne derse tamm diyin bakalım ne olacak
Ben umudumu yitirmek istemiyorum. Dilekceyi isleme koymadigini inaniyorum, cünkü tek basina sadece kendi imzasiyla anlasmali bosanma davasi acamaz. Insallah yanilmam, insallah bir gün barisiriz.

Ben umudumu yitirmek istemiyorum. Dilekceyi isleme koymadigini inaniyorum, cünkü tek basina sadece kendi imzasiyla anlasmali bosanma davasi acamaz. Insallah yanilmam, insallah bir gün barisiriz
Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah ama seni ufak bişey üzünden bu kadar süründüren birine daha ne kadar katlabilirsin ki benim tahammül edemeyeceğim bişey eğer düzelme ihtimali varsa elimden geleni yaparım ki sende yapmışsın ama hala devam ediyorsa kendi haline bırakırım onun tercihi bu yönde olmuş sürekli acaba beni boşar mı ya da benden ayrılır mı düşüncesiyle ne kadar yaşayabilirsin ki yaşarsan bile sen olmazsın eşin nasıl isterse öyle davranırsın onun istediği gibi olursun bu bana göre evlilik olmaz zaten yine de inşaAllah herşey güzel olur hayatında

Hakkında hayırlısı olsun inşaAllah ama seni ufak bişey üzünden bu kadar süründüren birine daha ne kadar katlabilirsin ki benim tahammül edemeyeceğim bişey eğer düzelme ihtimali varsa elimden geleni yaparım ki sende yapmışsın ama hala devam ediyorsa kendi haline bırakırım onun tercihi bu yönde olmuş sürekli acaba beni boşar mı ya da benden ayrılır mı düşüncesiyle ne kadar yaşayabilirsin ki yaşarsan bile sen olmazsın eşin nasıl isterse öyle davranırsın onun istediği gibi olursun bu bana göre evlilik olmaz zaten yine de inşaAllah herşey güzel olur hayatında
Aslinda düzelmeyecek bir sey yok.. Ama inanmiyorum dedi, ayni zamanda da birbirimize olan sevgiyi de unutamayacagini da söylüyor. Bir yandan yalan söyledigini biliyorum dilekce ile ilgili. Isleme koymus olamaz, sordum ona mahkeme günü belli mi diye, bana tebligat henüz gelmedi dedim. o da henüz bilmiyorum diye yanitladi.
Sanirim delirecegim. Bir yandan halen insallah blöf yapiyordur diye umudum var, diger yandan da gercekten yuvamiz yikildi korkusu var.

Aslinda düzelmeyecek bir sey yok.. Ama inanmiyorum dedi, ayni zamanda da birbirimize olan sevgiyi de unutamayacagini da söylüyor. Bir yandan yalan söyledigini biliyorum dilekce ile ilgili. Isleme koymus olamaz, sordum ona mahkeme günü belli mi diye, bana tebligat henüz gelmedi dedim. o da henüz bilmiyorum diye yanitladi.
Sanirim delirecegim. Bir yandan halen insallah blöf yapiyordur diye umudum var, diger yandan da gercekten yuvamiz yikildi korkusu var.
Biraz akışına bıraksan sende rahatlayacaksın elinden geleni yaptıysan bundan sonrası eşinin tercihi dua et hayırlısı olsun

Biraz akışına bıraksan sende rahatlayacaksın elinden geleni yaptıysan bundan sonrası eşinin tercihi dua et hayırlısı olsun
Her gün dua ediyorum zaten, her gece dua ediyorum, Allahım hayırlısıyla eşimin dönmesini nasip etsin.
Ortada henüz dava olmaması bana hala bir umut

Nasil bir kurtarma feryadi var yazdiklarinizda.Insallah dilediginiz gibi olur hersey.Hep bir umit hep bir umit cok iyi bilirim boyle gecen gunleri.Gercekten kendi haline birak ve hayatina odaklan.sen cirpindikca dibe batacaksin.elinden tutsun istiyorsun ama tutmuyor.ben de akilli davranamadim kendi surecimde ama onemli olan akillica davranmak bile degil onemli olan ne kadar bir arada kalmayi isteyip gecinmeye gonlunuzun olmasi.

Şu aşamada yapacağın hiçbir şey yok mesaj da atma dedik ama dayanamamışsın yine belli ki. Adamın boşamayacağı varsa sa böyle böyle boşanacaksınız inada bindircek sen üzerinde gittikçe. Yapma etme daha ne diycez bilmiyorum. Buraya her gelen yazma daha kendi haline bırak dedi ben defalarca kez dedim gerçekten daha kötü olacak bu gidişle. Davayı tek başına anlaşmalı açamaz çekişmeli acabilir. Gittiği gibi mahkemeye düşer yani hakkınızda bir dava olsa uyaptan görebilirsiniz.

Sen böyle üsteledikçe de kendini bir bok sanıyor bulunmaz hint kumaşı havalarında. Gerçekten boşanmak istiyor da olabilir ama yalam söylüyor beni kaybettim fln. Kaçıncı aile mahkemesi saat kaçta duruşmamız ben de gidip imzamı atayım hangi aile mahkemesine düştüyse diye sorsaydın. O sana tebligat gelcek zaten fln derse anla ki blöf yapıyor. Öyle sorsaydın bi bok yapmadığını bilirdin

Sen böyle üsteledikçe de kendini bir bok sanıyor bulunmaz hint kumaşı havalarında. Gerçekten boşanmak istiyor da olabilir ama yalam söylüyor beni kaybettim fln. Kaçıncı aile mahkemesi saat kaçta duruşmamız ben de gidip imzamı atayım hangi aile mahkemesine düştüyse diye sorsaydın. O sana tebligat gelcek zaten fln derse anla ki blöf yapıyor. Öyle sorsaydın bi bok yapmadığını bilirdin
Zaten yapmadigini biliyorum. anlasmali bosanma icin yazmis dilekce ama hangi mahkemeye vs hitap yok. altinda kendi imzasi var sadece, bana getirmedi, imzam yok. Iste dedim ona, mahkeme ne zaman, belli mi, bana daha henüz tebligati gelmedi dedim. ona da henüz bilmiyorum dedi.

Back
X