Eşimle Baş Edemiyorum :)

eski konunuzu da okudumda o adam sizden uzaklassa sevgisi bitse hatta boşasa yeridir.bu kadar egoist kaprisli hatırsız bir insan olmaz

eşin yerden göğe haklı bence adil olamamışsın
yaptığı tavırda tam yapılması gereken tavır mesajı gayet güzel vermiş
eşini kutluyorum
Yüzaltmış kişi beğenmiş ilk yorumu bu arkadaşımızın demek ki konu sahibi herşey meydanda sen bariz haksızsın

sizi ancak böyle bir eş idare edebilir aferin adama

iki konunuzu da okudum çileden çıkarmışsınız eşinizi

ne kadar yorgun bıkkın sıkkın bi insansınız

Dusunsene kardesim evime gelmek icin beni arayacak "abla aksam musaitseniz size gelicem" dicek.
Bende dicem ki "ben bilmem esim bilir ona sor bi".

Aha dayiya sor gibi oldu :)
Eşimle yada ben müsaitsek hiçte sormam kardeşimde gelemeyecekse istediği vakit gelsin

Son düzenleme:
Valla bence burda konu açması gereken kişi eşin sen değilsin ki haksızlık yapan taraf sensin kocan haklı misilleme yapmış olsa da haklı eve gelip kalacak misafir hemde 2 hafta sormuyosun hemde çaya gelecek kardeşleri için tavır yapıyorsun bı hem cinsin olarak şunu söylemeliyim hem suçlusun hem güçlü ... Şahsi fikrim kusura bakma..

Esin hakli..
Yerden goge kadar..
Yorgun olabilirsin evet fakat senin ailen,, benim ailem kavrami yanlis.
Ayrim yapma.

Hayatımda gördüğüm en haklı erkek :) Bütün konularda haksızsınız vallahi ne diyeyim. Boşuna kırmayın eşinizi, adam kibar kibar kendini açıklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…