Eşimle Baş Edemiyorum :)

+10000

Eşiniz haklı. Siz bencilsiniz. Çay içmeye geliyolar diye surat asın, kardeşiniz iki hafta kalsın. Adamın morali bozulunca da "e sen hizmet etmiyosun kiee" ne alaka? Bence kendinize çeki düzen verin. Adil olun. Sizin kayınvalidenizi reddetme hakkınız varsa -ki var çok doğal- eşiniz de reddedebilir. Eşiniz sonuna kadar haklı. Ben sizi haksız buldum

Evlilikte dominant taraf olmaya çalışmayın, yıpratıyorsunuz. Siz biraz empati yapıp eşiniizin yerine kendinizi koyun. Nasıl olurdu? Adamın kardeşleri 2 saat oturmaya gelmiş emrivakilerden hoşlanmam demişsiniz. Sizin eşinize yaptığınız ne oluyor? haftalık kalacak yani. Eşinizin böyle olduğuna şükredin bence. Adam yerden göğe kadar haklı. Çünkü bencillik bu yaptığınız. Ve bence aileleri ayırmaktan ziyade sizde biraz değer verin eşininizn ailesine. O zaman sorun ortadan kalkar. Çünkü suçu sizde buldum k.b

eşine point.senın evın olduğu kadar onunda evi..çay içip gıtmişler ben bırını ağırladığım zaman mutlu oluyorum başta ne kadar istemesemde pişman oluyorum üstüne istemediğim için misafiri..eşinin kardeşleri onlar.hem evdeyken hem gttıkten sonra surat surat surat.

Görümcenize 2 saat katlanamazken kardeşiniz 2 haftalığına geliyormuş bence gayet normal eşinizin tavrı
Az bile söylemiş eşi ben olsam söyke kardeşine sadece 2 saatliğine gelsin gitsin benim kardeşime surat yaptığın gibi aynısını yapacağımı da bil bende tahammülüm 2 saat katlanabilirim derdim

adamlar iki saat çaya gelecekler diye sizden izin almak zorundalar ama kardeşin 2 hafta sende kalacak, sen eşinden izin almak zorunda değilsin. öyle mi?

asıl eşin seninle başedemiyor belli ki.

haksızsın.

Hem suçlu hem güçlü millet de ne şans var yaa birde kıymetini bilseler
Tatlım şans döner bir yerde. Hem bu kadar empati yoksunu olmak da şans değil büyük bir eksiklik aslında. Şimdi eşinle problem olur, ilerde çocuğunla, çok sonra çocuğunun eşiyle derken hayat böyle geçer. Sonra da ben niye mutsuzum olur!!!

Haklısın canım hiçbir şey dört dörtlük olmuyor belki olanlar vardır en iyisi herşeyin en iyi tarafından bakmak hayatı kolaylaştırma olabilir

Kesinlikle sonuna kadar haksız sınız !
Eşiniz iyi bile sabırlı, bizimkiler olsa daha fazlası da olur. Tebrik ediyoruz hep birlikte kendisini.

Haklısın canım hiçbir şey dört dörtlük olmuyor belki olanlar vardır en iyisi herşeyin en iyi tarafından bakmak hayatı kolaylaştırma olabilir
Aynen. eşte hata arayıp suçlamak çok kolay. Ben de çok yaparım. Ama aslında insan kendini tanımaya, kendi duygularını tanımlayıp verdiği tepkilerin sebebini bulmaya yoğunlaşsa daha iyi. bu tabii ki zor oluyor. Ama yapmak gerek...

Şöyle bir gerçek var ki evin misafirini kadın ağırlıyor. Ne yencek, içilecek, ev temiz mi pis mi, bunlar hep kadının düşünmesi gereken şeyler. Erkek ne kadar yapsa da, yardım etse de yük kadında.

Dolayısıyla her kim olursa olsun eve gelecek misafir davet edilmeden önce haberdar olmak hakkınız bence de. Sonradan daveti iptal etmekten ben de hoşlanmam.

Ancak evinize 2 haftalık yatılı misafir çağırmadan önce eşinize de haber vermeniz uygun olurdu.

Eşinizin misilleme yaptığını düşünmüyorum, sizin hatrınıza fedakarlık yapmaktan vazgeçmiş. Nasıl ki kayın ailenizin kimi isteklerini istemediğiniz için reddediyormuşsunuz, eşiniz hatrına da olsa yapmıyormuşsunuz(ki en doğal hakkınız). Artık eşiniz de sizin hatrınıza yapmayı bırakmış, çünkü hak etmediğinizi düşünüyor.

Büyük resmi görmüyorsunuz bence. Eşiniz genel anlamda haklı. Siz çifte standart uygulamak istiyorsunuz.

Eşiniz o kadar haklı ki ! Bencil buldum sizi kusura bakmayın. Emrivaki yapmamasını söylemişsiniz zaten, ayrıca geldiklerinde surat asmanıza gerek yoktu bence, eşinizin kardeşleri sizin de kardeşinizdir,ayrıca eşinizin savunmasındaki cümleleri çok haklı buldum, evlilikte eşler birbirinin hatırı için bile birbirlerinin ailelerine iyi davranmalılar bence, bakın yaptığınız hareketler yine dönüp dolaşıp sizin evliliğinizi olumsuz etkiliyor günün sonunda

Eşiniz haklı sen 2 saat sonra gidecek olanlar için surat yap küs konuşma kardeşin 2 hafta siZde kalsın. İş sadece hizmet etmekte değil ki kendi evinde rahat edemeyecek bencilce olmuş

Aslında yorumların içinde en iyi yapılan Arkadaşımızın bu yorumu olmuş anlatmak istediklerimizin hepxice içinde kısa öz net yazmış iyikide yazmış ellerinize sağlık çok beğendim yorumunuzu

eşinizi istediğiniz kıvama getiremediğiniz için mi '' eşimle baş edemiyorum '' diye konu açtınız.. sizin ailenize gelince herşey istediğiniz gibi olsun, karşı tarafa gelince yine sizin istediğiniz gibi olsun... eşiniz son derece haklı... ve söylediği herşeyde çok matıklı bence.. bu kadar bencil olmayın... aayyy şu eve kardeş gelirken bile imzadan onaydan geçiyor yaa ayar oluyorum valla... kardeş bu kardeş.. beraber büyüdüğümüz kişiler... abartmayın..

Sizin söylediğiniz biçimde davransalar hiçbir dert konu bulunmazdı buraya yazmaya nedense 1 taraf hep yaralı bırakılıyor öbür taraf çifte hizmet fedakârlik vs buda karşı tarafın mağdur olmasına iletişim kopuklukğuna soğukluğa bazen nefrete kine sebebiyet veriyor verenlerde hayatlarını gamsız kedersiz yaşıyorlar

Sen onun kardesini 2 saat idare edememissin esinden senin kardesini 2 hafta idare etmesini bekliyorsun.
Ne gözel dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…