- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi British Blue
-
Sizin yazdiklarinizdan çıkardım. Haftada iki üç arkadaslarla buluşma, kitap okuma vs. Vs. Ki yapın zaten güzel şeyler bunlar ama onun da bir ailesi var. Dönüşte onlara uğramak istemesi falan çok da abartılacak bir sey değil haftadabir gün izni olan adam için. Ki aynı evdesiniz siz. Onları o kadar da görmüyor. Eşinizi bilmem ama böyle bir konu hakkinda yapilacak konuşma bende ters teperdi.Her gün istediğimi yaptığımı kim söyledi. Vakit geçirmek istiyorsa kendisi gidip geçirebilir o halde. Her planımıza onlarıda dahil edeceğine kendisi bunun ayarını istese yapabilir. Ben kaç aydır kendi ailemle vakit geçiremiyorum mesela ben o zaman öleyim… neden hep onun keyfi etrafında dönmek zorundayım benimde bir ailem var ona bakarsanız
neden sıkıcı olsun ki. yani herkesi aynı kefeye koymak bence doğru değil. benim de görümcem var ki ben görümce bile demek istemiyorum. eşimin kardeşi benim de kardeşimdir. çokta severim. herkes aynı olacak diye bir şey yok.Ne sıkıcı demi
Ben sizinle vakit geçirmek istemediğini düşünmüyorum. Alıştığı düzen ve ortam ve devam ettiriyor. Belkide kaygılanıyor çağırmazsam ayıp olur. Sizin yapmanız gerekenler eleştirmeden överek yaklaşmak. Eşiniz genel olarak iyiyse yapabilirsinz. Benim eşim evlendikten ilk 3 4 ay sürekli kardeşindeydik. Dışardan yemek yiceğimizde bile birlikte yerdik neler neler. Eleştirdikçe tepki gösterdi abartma dedi. Bende tam tersi övgü ve iyi davranmaya başladım. İsteklermi dişilikle söyledm. Bitanem burası çok güzel dedim. Gelmek istemezse hemen başkalarıyla plan yapıp süslenip gittim.. hayırdır birlikte gideriz ne gerek var şimdi dedi :) salağa yattım senlede gideriz canım dedim :)Ne dediniz nasıl çözdünüz lütfen anlatır mısınız
Evet ya nedir bu bütün görümceler öcüdür hikayesi? Resmi olarak henüz görümce olamadım ama benim biraderin sevgilileri de beni sever, arar , sorar...Ondan ayrılıp benden ayrılmayanı bile var , bırakmam seni diyo sdfgcdfdsneden sıkıcı olsun ki. yani herkesi aynı kefeye koymak bence doğru değil. benim de görümcem var ki ben görümce bile demek istemiyorum. eşimin kardeşi benim de kardeşimdir. çokta severim. herkes aynı olacak diye bir şey yok.
işte bir kere adları çıkmış o yüzdenEvet ya nedir bu bütün görümceler öcüdür hikayesi? Resmi olarak henüz görümce olamadım ama benim biraderin sevgilileri de beni sever, arar , sorar...Ondan ayrılıp benden ayrılmayanı bile var lan sdfgcdfdsgörüşüyoruz hala
Tatlım bak benim kardeşimle ilgili yazdiklarimda klâsik görümce artniyeti aradığın için hafif laf sokarak cevap verdin ama hiç önemli değil, madem anlamadın açık açık yazayım...Bu adam zaten 40 yaşında , zaten keyfi yerinde, malı mülkü gani, işi gücü yerinde, eğitimli , donanımlı , dünyayı iki kere gezmiş bitirmiş, bir kadına ulaşmak veya adam yerine konmak için nikaha ihtiyacı olmayan bir adam. O yüzden evlenirse çocuk için evlenir , bunu biz de biliyoruz o da biliyor, sevgilileri de biliyor...Biz ailesi olarak kimi getirse öpüp başımıza koyarız, el üstünde tutarız, kardesim de geleni her anlamda rahat ettirir adım gibi eminim...ama....ama sırf biz torun yeğen istiyoruz , ele güne karşı oğlumuz evlendi demek istiyoruz diye ite kaka evlenmis olsaydı şimdiye 40 kere bosanirdi çünkü gelen garibana da AYNEN senin yaşadıklarını yaşatirdi....O yüzden aileyi değil eşini sorgula, çocuk yapmadan önce de uzun uzun düşün derim. Mutluluklar dilerim...
Evet ya nedir bu bütün görümceler öcüdür hikayesi? Resmi olarak henüz görümce olamadım ama benim biraderin sevgilileri de beni sever, arar , sorar...Ondan ayrılıp benden ayrılmayanı bile var , bırakmam seni diyo sdfgcdfdsgörüşüyoruz hala bebişimle
Görümceyle gezmenin nesi iğrençGorumceyle gezmeye gitmek mi İğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?