- 6 Ocak 2022
- 28
- 30
- 3
- Konu Sahibi British Blue
-
Esinize bunu böyle söylediniz mi hic?
Buraya yazdıklarıni soyle aileyi katmadan.. ayni bnm herifi anlatmışsın.. konuşurum bi düzelir sonra yine anasi babasi .. hele oraya gitmek duvarlar üstüme geliyor. Suratlarına bakmak görmek istemiyor.um..Herkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli
Ne sıkıcı demiGorumceyle gezmeye gitmek mi İğrenç
iyiki kardeşim yok.beni de istemeyeceklerdi demekGorumceyle gezmeye gitmek mi İğrenç
Bekar kiz kardesi arada alir gezerken onu da götürürsün de. O da evliyse , hele de cocuklari varsa. Herkes kendi gezmesinj kendi yapsin. Niye huzur bozulur ki Iyyiyiki kardeşim yok.beni de istemeyeceklerdi demek
Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum
Gorumceyle gezmeye gitmek mi İğrenç
Allah sabır versin sana. Muhtemelen sonu tartışmaya varacak Bi konu olacak ama içine atma konuş eşinle neyden rahatsızsan anlatHerkese merhaba bu ara çok bunaldım eşim şuan yoğun çalışıyor eve geliyor aynı rutin şeyler işte. Eskiden yine iyiydi işi o kadar yoğun değildi birlikte bir şeyler yapmaya daha çok vaktimiz olurdu. Aynı evdeyiz evet birbirimizi sürekli görüyoruz ama evde rutin olunca insan bir değişiklik, açılmak istiyor. Eşimle başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacım var hissediyorum ama o bir yere gideceğimiz zaman görümcemleri arıyor onlarıda çağırıyor, gezmeye gitsek dönüşte mutlaka kaynanamlara gidiyoruz 3-4 saatimiz orda geçiyor eve geliyoruz. Ya da kuzenlerine haber veriyor onlarda geliyor. Sanırım bu durumdan artık çok sıkılmaya başladım hatta patlama noktasına geldim tamam arada gidilir böyle şeyleri bende severim ama şuan hiç kaldıramıyorum. İstiyorum ki şöyle dışarı çıktığımızda doya doya bir vakit geçirelim tadını çıkartalım ne bileyim bir şeyler yarım kalıyor gibi hissediyorum hep. İlk başta pek sorun gibi gelmiyordu ama gitgide canım sıkılmaya başladı. Bir haftasonu ful çalışıyor diğer haftasonu çalışmıyor o zaman sadece bize ait olsun istiyorum artık. Zaten kaynanamla geçmişte çok sorun yaşadığımız için aramız yok. Oraya gittiğimde doğru dürüst kimseyle konuşmuyorum bile hep bir negatif enerji, kasvetli bir ortam var. Ayrıca biliyorum bana çalış diyeceksiniz en kısa zamanda işe gireceğim zaten kendimi oyalamayı bilende bir insanım yani boş vaktimde film, kitap, oyun ne ararsanız… zamanın nasıl geçtiğini bilmem bir bakarım akşam olmuş. Arkadaşlarımda var birbirimize gelir gideriz. Haftanın iki üç günü ya arkadaşlarım bendedir ya ben onlarda. Sorunum gerçekten eşimle başbaşa vakit geçirememek, ilgi. Bunu uygun bir dille eşime nasıl söyleyebilirim sizce ? Annesini kardeşlerini istemiyormuşum gibi algılamasını istemiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için çok değerli
Bu kafada olursan daha çok gezersin görümcenlerleSöylemedim geçmişte ailesiyle sorunlar yaşadık huzursuz olduk şimdi bunu söylediğimde kötüye yorup yanlış anlar mı acaba yine huzursuzluk başlar mı diye düşünüyorum
Hayir ben bu gorumceleri de anlamiyorum. Ben olayin o tarafında olsam, yani gorumce kişisi olsam, ben de kocamla basbasa ailemle olmak isterim. Neden erkek kardesim ve karisiyla gezeyim. O da igrencEvet inanın iğrenç gerçekten artık aynı o emoji gibi kusacağım bende burama kadar geldi hayır bir şey yaptığımızda yok boş boş geçiyor zaman. Kafa dengi de değiliz. Eşimle görümcem karşılıklı sülale dedikodusuna başlıyor bitmiyor o konuşmalar bende anca onları izliyorum. Belki abartıyorum gibi gelebilir ama çok doldum
İstiyor musunuz ki?
Devamli birilerini yaninizda istememeniz gayet normal bir şey ben olsam olduğu gibi söylerdim ama adam sizin sohbetinizi çok sevmiyor galiba insan niye devamli peşine birilerini taksin ki yoksa
Bir görümce olarak kırıldımGorumceyle gezmeye gitmek mi İğrenç
Erkek kardes ve karisiyla gezmeye gitmek mi? IgrencBir görümce olarak kırıldım
bir kere git uc kere gitme. esini gonder kendi gitsin. sen de evde islerini bitir. bazen ben temizlik yapacak olunca esimi cocuklarla beraber gonderiyorum, kafam rahatliyor :)Evet inanın iğrenç gerçekten artık aynı o emoji gibi kusacağım bende burama kadar geldi hayır bir şey yaptığımızda yok boş boş geçiyor zaman. Kafa dengi de değiliz. Eşimle görümcem karşılıklı sülale dedikodusuna başlıyor bitmiyor o konuşmalar bende anca onları izliyorum. Belki abartıyorum gibi gelebilir ama çok doldum
ben seviyorum gorumcemi biz takiliriz beraberBir görümce olarak kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?