• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başım dertte ne yapsam olmuyor bunaldım artık.

İşin çok zor, gelmeyin diyemezsin, temizliği öğretemezsin..
Seninkisi ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin türünden :a015:

Bu yüzdenmi ölmek istiyorsun arkadasim??:teselli:

Yapma allahini seviyorsan, bunlar dedigin esinin ailesi, piste olsalar pakta olsalar nasil geliyorlar evimi pis kokutuyorlar, yiyorlar iciyorlar diyebiliyorsun??benneyaptımki

Haftada birgün onlarla bulusmak neden bu kadar zoruna gidiyor anlamadim, tabiki mecbur degilsin fakat her allahin günü kaynanasini görmek gitmek gelmek zorunda olanlar ne yapsin??:delphin:

Cocuk onunda cocugu tabiki götürecek ninesine dedesine ne var bunda? Yabanciya götürmüyorya:kahve:

Ama en cok neye üzüldüm biliyormusun, esin sen evde yokken kardesini eve getirebiliyor bence cok aci bir durum...düsünsene sende kardesini aileni böyle birseye maruz kalmasini istermisin...benneyaptımki

Belki hamileliginden dolayi asiri sinirli ve tepkili olabilirsin fakat yinede esinin ailesinin haftada bir defa ogullarinin evlerine gelmek istemesi cok büyük bir kabahat degil bence...:kahve:

canım benim ya hamileliğindne ötürü aşırı alıngan sinirli olmuş olma olasılığın varmı.. yıllardır içlerindeymişsin sabretmişsin şimdi hemen kendini itme bunalıma.. güzle yönlerindne bakmaya çalış bak ne güzle bi bebğin varmış 2. si olacak.. buluşmalarıda okadar olumsuz görmeye çalışma tadını çıkarmaya çalış.. yavaş yavaş senden temizlik titizlik öğreneceklerdir tatlım..

zor canım zor durumun
evlenenince seni daha iyi anlıyorum şimdi
kocan biraz seni anlasa
yanında olsa bazı şeyler daha güzel olacak aslında.
sana sabır diliyorum canım.

canım keşke baştan alıştırmasaydın.baştan tavır koymayınca işte böyle arkası geliyor her şeyin.sonradan tavır koymakta zor oluyor malesef eşinle konuşup bir çözüm orta yol bulun bence.

bencee hamilelikten dolayı hassassın. pis diye dert yandığın insanlar evlenmeden önce de pis değillermiydi. madem bu kadar dert olacaktı baştan niye görmedin. sanırım seni rahatsız eden onların varlıkları titiz olsalar bu seferde bu kadar su harcanırmı diye başlık açardın gibi geliyor. madem rahatsızsın kocana söyle ben titizim haftada 1 eve temizlikçi alalım de.
milletin başında ne dertler var. öncelikle allah çocuklarından ailenden ayırmasın, eşin sana hep sadık kalsın, sağlığınız hiç bozulmasın varsın ayda bir banyo yapın ne olacak dert buysa ... ölmek istiyorum diye nice dertler yazılıyor burada...

hamileliginden dolayi sana pis kokuyorlar olmasinlar ????
ama yinede bukadar pis felan diye konusmani yanlis buldum
ayda bir camasir yikiyorlarsa buda senin sorunun olmamali sonucta kendileri bilirler
herkes sen ben gibi temiz degildir
bence daha cok pazar ziyareti seni kasiyor
esinle konus ve hal yolla anlatmaya calis derdini
allah kolaylik versin

Off,nedir bu kayınvalidelerden,erkek tarafından gelinlerin çektikleri...Neden rahat bırakmazlar anlamıyorum.:1closedeyes:
Ben evimin yol geçen hanı olmasını istemem.Hele ki ben yokken gelip,etrafı dağıtıp gitsinler hiç istemem.Kim ister ki?Ben o kadar geniş biri değilim.Siz üstelik hamile halinize sırf eşinizin ailes, diye hizmet etmek zorunda değilsiniz.Tavrınızı takının yapmayın.Canınızın kıymetini bilin.:dilcikar:

insan bazen kendini kaldıramıyor ama, hele bir de hamile olunca hem çocuğuyla ilgilen hem iş yap extradan...olabilir sinirleriniz bozulmuş olabilir..kokuya da duyarlısınızdır tabi....en güzeli hem eşinizi anlamaya çalışmak, sonuçta ailesi, hem de konuşup bir düzen getirmek, her hafta gidilmeyebilir sonuçta, pazar günü dinlenmek, gezmek isteyebilirsiniz doğal olarak...

yani eşiniz sorumsuz,
ailesi pis,siz ölmek istiyorsunuz,
birde 2.çocuk dünyaya getireceksiniz...
lütfen mantıklı olun biraz...şu ölme işini kafanızdan atın bir kere....
önce eşinizle düzgünce konuşarak başlayın işe...
düzeltme işine eşinizden başlamanız gerek,o da tatlı dille olacak birşey...
her hafta sonu insan sıkılır,ayda bir yapın ki,konuşacak birşeyleriniz olsun...
insanların temizlik anlayışını,bu yaştan sonra düzeltemezsiniz ama
ayda bir olursa,evinize geldikleri zaman da en azından katlanırsınız...
sonuçta çocuklu bir annesiniz,ailenizle vakit geçirmek sizin de hakkınız...
bir hafta sonu eşiniz ve çocuğunuzla gezmeye çıkın,eğlenin eminim
eşiniz de keyifli vakit geçirince bunu sık sık tekrarlamak isteyecektir
diye düşünüyorum...
sevgiler...

hamileliğinizden dolayı hasas bir dönemden geçiyor olabilirsiniz
bence çokta dert edilecek bir durumunuz yok bence diyorum sizce sorun olduğunu bildiğim için...
eşinizin ilgisiz olması fazlaca yorulmanız bir sorun olabilir
diğerlerinide bir sorun olarak görebilirsiniz ama abartılacak bir yanı yok
kaynanası ile oturan insanları düşündükçe onları bir günlük
gördüğünüze şükretmelisiniz bence...

Valla haklısın ben de hiç gelemem ..pis insana pis ortama..midem kalkar..psikolojim bozulur...=(
yani iğrenç bence...ama eşinin ailesi sonuçta...haftada 1 gün idare edebilirsin yani...
ama eşinin ilgisizliğini ancak karşılıklı oturup konuşarak çözmeniz lazım diyorum ben...

vallaha güzelim ALLAH sana sabır versin bu bir:delphin: hiç birşey senden kıymetli değildir ve herşey senin elindedir hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle biz bir kere geliyoruz dünyaya herkes anasının evladı kimsenin kimseyi üzme gibi bir hakkı lüsü yok al eşini karşına bak kardeşim 4 4lük kadınmıyım kadınım şu halimle birşeyini eksik ediyormuyum etmiyorum ben bunları yaparken sen napıyorsun:uhm:

benden habersiz eve misafir alıyorsun ana bacı önemli değil alıyormu alıyor heee o zaman orda bir dur ben senden habersiz eve senin rahatsız olacağın şekilde birilerini eve alıyormuyum almıyorum iyi hoş hadi geldiler yediniz içtiniz bunları temizleme yıkama paklama yerleşdirme kime kalıyor bana kalıyor peki senin içinde hiçmi ALLAH korkusu yokmu ben bu karnım burnumda halimle birde bu işleri yapıyorum hiçmi acımıyorsunuz bana de bir içindkileri dök be güzelimmmmmm:1hug:

başkasının değil onun çocuğunu taşıyorsun ALLAH korusun sana veya çocuğa birşey olsa nasıl yaşicaklar o vicdanla hiç ALLAH korkusu yokmu bu insanlarda:çok üzgünüm:

bak güzelim sen sakin ol her ne olursa olsun herşeyden önce kendini ve bebişini düşün şuan kendini hangi pisikolojiye sokarsan bebişe etki eder sen agressifsen oda agresif bir çocuk olur sakin ol sabırlı ol konuş herşey biz insanlar için konuşarak hallet belki eşin bunların seni ne kadar üzdüğüün farkında bile değildir bunca sene susmuşsun sabretmişsin belki hamilelikden dolayı bir hassas dönem geçiriyor diye düşünüp kale almayabilir ama yine diyorum herşeyden önce SEN SEN SEN !!!!

herşey gönlünce olması dileiğile sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

canım rahatsız olduğun konuları eşinle konuşup halletmeye çalışabilirsin
ama bunların hiç biri ölümü isteyecek kadar büyük sorunlar değil
sanırım sen birazda hamilelik psikolojisiyle olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsun
inan çok daha büyük sıkıntılarla boğuşan insanlar var seninkiler çok basit konular
bunlar için ölümü düşünme strese girme

tatlımsealin dediği gibi dök içini kocana arkadaşım anlarsa anlar anlamazsa zaten yaptığının onun için hiçönemi yok demektr.ne demek ya benimde var bebegim ve inanın yeri geliyo saçımı tarayamıyorum kucagımdn inmi,yo huysuzlanıyo zor bebeginle bişeler yapmak hamilelikten bu yana tost yiyoruz nerdeyse hep ama eşinde suş ya pasif ya bazı erkekler böyle işte ya sinir oluyorum desene bir hafta sonuda eşimle çocuğumla geçirmek istiyorum diye annene yahu be adam al karını hamile zaten bunalır evde tut oğluşşunun elinden gezdir canlarını ay yok ya temizlik konusuna hiç dayanamadım bazı arkadaşlar umursamamıştemizliği ama arkadaşlar bu kız hamile heran mikrop kapabilir ve evde bir bebek var ya bünyesi mikroba dayanıksız anam seninki koca degilmiş kusuruma bakma ama şunu hiç unutma eger kocan deger vermiyosa sevmiyosa kimse deger vermez sevmez saymaz bu budur koca dediğin hayat arkadaşı yeri geldiğinde ailesinede savunacak seni aaaanam telledim hahkeçiler kaçtı bende

canım bak üzülmemen için bi neden ; en azından eşin pis değil/pis kokmuyor.
bak hem hamileymişsin, söylediğim çok dooru olmıcak ama onlar geldiğinde rahatsızım diyebilirsin öyle davranabilirsin, hamileliğin ağır geçiyor gibi davranabilirsin. hem eşin seninle daha çok ilgilenir, hem bi süre uzaklaşma fırsatı bulursun eşinin ailesinden. hani ağlamayan çocuğa meme vermezler gibi.
hem bak bu senin son hamileliğin olabilir, eğer bi daha çocuk istemezsen. tadını çıkar :)
sarı kantaron otu vardır, hamilelere zararı var mı bilmiyorum ama o moral yükselticidir. bu da alakasız bı bilgi olsun :)

merhaba canım . . . sorunlarını eşine anlaytmayı denedinmi . denediysen eşinin tepkisi ne oldu . aslında sana hak vermiyo değilim . tamam evine gelen misafiri elbette kovamazsn ama bu kadarıda insanı çileden çıkartıo resmen . . . bende bi kaç kez böyle bi duruma maruz kaldm inanki o kişinin oturduğu odaya bile gelmek istemiyordm . heleki sen şimdi hamilesin .her kokudan etkilenir ve her işini kolaylıkla yapamayabilrsn . eşinin ailesindeki kişilerle samimiyetin ne derece bilmiorum ama aranız iyiyse bazen şakayla karışık karşındakini kırmadan söyleyebilrsn . oda olmadı özel günlerin birinde bi parfüm alabilrsn . sırf sen aldn die onlar sana her geldğinde parfüm sıkıpta gelirler . . .

sanıyorum hamilelikten dolayı hormonlarınızın azizliğine uğramışsınız,
yoksa baştan beri bu insanlarla bir arada olan siz değilmisiniz...fisfisfis

tatlı dil her zaman işe yarar,benden size tavsiye,
öyleki değil ayda, yılda yıkanan bir kayınpederim var,
görenler ne oldu bu adama desede onu değiştiren ben değil,kullandığım canımlı cicimli konuşma şekli oldu...
biraz anlayışla,yumuşak bir şekilde konuşursanız eminimki sorunlarınızın üstesinden gelirsiniz...:1closedeyes:

bu arada "ölmek istiyorum" lafı ağır bir laftır...
lütfen bu kadar kolay söylemeyin...

Back
X