- Konu Sahibi zeytintanesi
-
eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz evlendiğimizden beri. her pazar buluşma gunumuz. hanımefendi baştan öyle alıştırdı. özel bi işleri var mı yok mu bilmez. sanki o gün onlarla buluşmak zorundayız. ne aptalmışım ya.. yeni yeni anlıyorum. bi bahane bul gitme atlat. arkadaşlarınla buluş ama nerde. aklım yeni başıma geldi. bir oğlum var 2.ye hamileyim ve psikolojim çok bzuldu. eşim oğlumu gezmeye çıkardı.yıne onlara goturmuş. ben evde olmayınca da hemen kardeşini getirir
hayır gelmeleri sorun değil ama bi gorseniz aşırı pisler. haftada 1 banyo. ayda camaşır yıkar. evime gelirler her tarafı onların pis kokusu sarar. çekilir gibi değil valla. el yıkama sıfırç bıktım artık. midem bulanıyo. eşim de ne dersem tersini yapıyor. bana sormadan getirir onları. yer icerler. bu hamile halimde yorulurum.ayrıca eşim bi oturur netin başına gece yarısına kadar kalkmaz ne benle ne oğluyla ılgılenır. ne desem boş. inanın ölmek istiyorum artık. siz olsanız ne yapardınız
Bu yüzdenmi ölmek istiyorsun arkadasim??:teselli:
Yapma allahini seviyorsan, bunlar dedigin esinin ailesi, piste olsalar pakta olsalar nasil geliyorlar evimi pis kokutuyorlar, yiyorlar iciyorlar diyebiliyorsun??benneyaptımki
Haftada birgün onlarla bulusmak neden bu kadar zoruna gidiyor anlamadim, tabiki mecbur degilsin fakat her allahin günü kaynanasini görmek gitmek gelmek zorunda olanlar ne yapsin??
Cocuk onunda cocugu tabiki götürecek ninesine dedesine ne var bunda? Yabanciya götürmüyorya
Ama en cok neye üzüldüm biliyormusun, esin sen evde yokken kardesini eve getirebiliyor bence cok aci bir durum...düsünsene sende kardesini aileni böyle birseye maruz kalmasini istermisin...benneyaptımki
Belki hamileliginden dolayi asiri sinirli ve tepkili olabilirsin fakat yinede esinin ailesinin haftada bir defa ogullarinin evlerine gelmek istemesi cok büyük bir kabahat degil bence...
eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz evlendiğimizden beri. her pazar buluşma gunumuz. hanımefendi baştan öyle alıştırdı. özel bi işleri var mı yok mu bilmez. sanki o gün onlarla buluşmak zorundayız. ne aptalmışım ya.. yeni yeni anlıyorum. bi bahane bul gitme atlat. arkadaşlarınla buluş ama nerde. aklım yeni başıma geldi. bir oğlum var 2.ye hamileyim ve psikolojim çok bzuldu. eşim oğlumu gezmeye çıkardı.yıne onlara goturmuş. ben evde olmayınca da hemen kardeşini getirir
hayır gelmeleri sorun değil ama bi gorseniz aşırı pisler. haftada 1 banyo. ayda camaşır yıkar. evime gelirler her tarafı onların pis kokusu sarar. çekilir gibi değil valla. el yıkama sıfırç bıktım artık. midem bulanıyo. eşim de ne dersem tersini yapıyor. bana sormadan getirir onları. yer icerler. bu hamile halimde yorulurum.ayrıca eşim bi oturur netin başına gece yarısına kadar kalkmaz ne benle ne oğluyla ılgılenır. ne desem boş. inanın ölmek istiyorum artık. siz olsanız ne yapardınız[/QUOT
canim biliyosun daraliyosun kendi ailen olmadigi icinde istemiyosun gorusmek ama sen 1 haftada bir gidiyosun ben gunluk gidiyorum 1 gun gitmesem esimle kavga ediyoruz kaynanaa laf sokuyo ayrica haftada ikidefada yemege geliyolar temizligini ben yapiyorum ki sen bunlarin hic birini yapmiyosun hala sikayet ediyosun esinin ailesi onlar mecbur gelicekler yada mecbur gidiceksin kocani seviyosan sayet yoksa bizde bayilmiyoruz ele hizmet etmege birde demissinki pisler anladigim kadariyla sende evine gelmelerini istemiyosun ama cok hata yapiyosun esinle arani acarsin yapma bole benim kaynana gelir bana evin icine eder basit bir ornek perdeye sekil vermisim camdan bakmis perdegi bozmus ole birakip gitmis ama evinde olunca en ufak bir yer bozulsa hemen duzelttiriyolar icten sinir oluyorum ama bisey soleyemiyorum napcan iste bazi seylere katlanman lazim hersey kocanin hatiri icin
hayır gelmeleri sorun değil ama bi gorseniz aşırı pisler. haftada 1 banyo. ayda camaşır yıkar. evime gelirler her tarafı onların pis kokusu sarar. çekilir gibi değil valla. el yıkama sıfırç bıktım artık. midem bulanıyo. eşim de ne dersem tersini yapıyor. bana sormadan getirir onları. yer icerler. bu hamile halimde yorulurum.ayrıca eşim bi oturur netin başına gece yarısına kadar kalkmaz ne benle ne oğluyla ılgılenır. ne desem boş. inanın ölmek istiyorum artık. siz olsanız ne yapardınız
bencee hamilelikten dolayı hassassın. pis diye dert yandığın insanlar evlenmeden önce de pis değillermiydi. madem bu kadar dert olacaktı baştan niye görmedin. sanırım seni rahatsız eden onların varlıkları titiz olsalar bu seferde bu kadar su harcanırmı diye başlık açardın gibi geliyor. madem rahatsızsın kocana söyle ben titizim haftada 1 eve temizlikçi alalım de.
milletin başında ne dertler var. öncelikle allah çocuklarından ailenden ayırmasın, eşin sana hep sadık kalsın, sağlığınız hiç bozulmasın varsın ayda bir banyo yapın ne olacak dert buysa ... ölmek istiyorum diye nice dertler yazılıyor burada...
Hamilelikten midir bilmem ama eainin ailesi hanimefendiye baya bi batmis ama o pis dedigin insnlar dogurdu kocani unutma.ne olursa olsun boyle bir tabirde bulunamaz diye dusunuyorum...haftada bir gittiginde temizlik yapmayi ogtetebilirdin bu kadar igreniyordun madem onlardan hamilelikten oncesinden bahsesiyorum bu arada
bunca yil temizligi ogrenmemisler de konu sahibimi ogretecek?
Kocasi hint kumasi sanki,onu dogurdugu icin el ayak opmesimi lazim?
bu kadar kölekár olmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?