Eşimle başım dertte

Fidoli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
10
0
1
41
Günaydın herkese, ben 3 yıllık evliyim 22 aylık bir kızım var . Eşimin beni çok sevdiğini düşünüyordum , dün öyle olmadığını anladım ,küs olduğumuzdan dolayı dün başka bir kadınla msj laşıyordu , gittim tlf istedim vermedi ( ben bilgisayardan gördüm msj ları çünkü), çok tuhaf hissediyorum kendimi ne yapayım bilmiyorum yani arkadaşım dediği birine insan tatlım dermi evli bir erkek siz söyleyin

Günaydın herkese, ben 3 yıllık evliyim 22 aylık bir kızım var . Eşimin beni çok sevdiğini düşünüyordum , dün öyle olmadığını anladım ,küs olduğumuzdan dolayı dün başka bir kadınla msj laşıyordu , gittim tlf istedim vermedi ( ben bilgisayardan gördüm msj ları çünkü), çok tuhaf hissediyorum kendimi ne yapayım bilmiyorum yani arkadaşım dediği birine insan tatlım dermi evli bir erkek siz söyleyin
oyle her kustuğunde baskalarıyla mı konusacak koy tepkini bence.

Arkadasi nereden arkadasi? Okul mu is mi? Eskiden iletisimleri nasildi? Simdi ben de liseden erkek arkadasima canim cicim derim de kardes gibi buyuduk biz, esimle kavgaliyiz diye yapmam bunu hep aynidir cizgim.

ee sende telefonu vermeyınce odana mı gittin ? :KK53:

Arkadasi nereden arkadasi? Okul mu is mi? Eskiden iletisimleri nasildi? Simdi ben de liseden erkek arkadasima canim cicim derim de kardes gibi buyuduk biz, esimle kavgaliyiz diye yapmam bunu hep aynidir cizgim.
Ben de aynı düşüncedeyim ama erkeklere göre bu çok normal , sorduğumda bile evet konuşabilirim diyo

Napsaydım kavga edince şiddete başvuruyor çocuk etkilenmesin diye bir kaç kelime söyledim
Şiddete mi başvuruyor peeesss .!
Ya neden hala gözyumuyorsunuz bu şiddete . !!!!

Yarın bıgün senı aldatsa şiddete başvuruyor dıye seste etmezsin.

Şiddete mi başvuruyor peeesss .!
Ya neden hala gözyumuyorsunuz bu şiddete . !!!!

Yarın bıgün senı aldatsa şiddete başvuruyor dıye seste etmezsin.
Evliliğimiz sorunlu ,geçer dedim çocuk küçük dedim ama olmuyor anltamadığım daha çoook şey var

Evliliğimiz sorunlu ,geçer dedim çocuk küçük dedim ama olmuyor anltamadığım daha çoook şey var
Şiddet dedın yeter zaten gerisi mühim değil .
Neden ayrılmıyorsun ?
Çocuğun şiddetli bir ortamda buyumesınden iyidr.

hep çocuk zaten insanın elini ayağını baglayan ben o tip adamla tartısmaya bile girme derim ne hali varsa gorsun.

Hayır efendim ne demek başka arkadaşa tatlım demek! Ayrıca bundan büyük problemleriniz var şiddet gibi...

Şiddet dedın yeter zaten gerisi mühim değil .
Neden ayrılmıyorsun ?
Çocuğun şiddetli bir ortamda buyumesınden iyidr.
Ayrılmam şu an mümkün değil , ben şu çalışmıyorum çocuktan dolayı , ailem çok uzakta başka bir ülkede yani anlayacağınız bir süre dayanmaya mecburum

şunu çok iyi idrak etmek lazım

ite kalka zoraki yürüttüğünüz ve acı çektiginiz bir evlilikte çocugunuz mutlu olamaz

evladım için katlanıyorum ne demek ben anlam veremiyorum

sen de evlat değilmisin??

Erkeklere göre bu çok normalse iyi ozaman sende küsünce git bir arkadaşınla tatlım şekerim diye yazış
olduuuuu

yanlış yapıyor, kabul edilemez bir durum bence

Back
X