Eşimle bayram gerginliği

Benim eşimde cok deger verir boyle ilk seylere yeri zamani gelincede takini da alir bence gerginlik cikarmayin

Evlilik teklifi tektaşımı, söz alyansımı ve eşimin hediyesi küpemin tekini kaybeden ve gelinliğimi düğünde maytaba kaptırıp yakan biri olarak seni ruh eşim ilan ediyorum
Bunların yerine aldığı tektaş ve alyansı da yakın zamanda keyfime göre bozdurup yeniliyecem..
Sana da şiddetle de tavsiye ederim.
Kocan çok bozulduysa ona aldır seti.
Değilse geç bile kaldın bozdurmak için bebeyim :)

Eşiniz haklı sizde kendinizce haklısınız ama fazla tepki göstermiş.şahsen evlilik yüzüğü gelinlik benim içinde önemli maneviyatı var.Satmayın tabikide takı seti almak istiyorsanız eşinizin size almasını söyleyin .

Birkaç gun evvel annemle konuştukta ondan sonra olmaya başladı böyle
Bence 3. Kişilerin evliliğinizi etkilemesine izin vermeyin, anneniz bile olsa . Sonuçta onlar sizin ne yaşadığınızı / durumunuzu bilemez, birde "iyiliğimiz için " derken abartıyorlar pozitif ayrımcılık işini

Zaten bu Konuşmayı yapınca annenle mi konuştun dedi

bana kalırsada satabilirsin gelinliği saklamanın ne anlamı var ben çözemedim hala ancak sen yine yeniden annenin ağzıyla mı hareket ediyorsun?
daha öncede söyledim annen iyi kalpli bir kadın değil.. ve sende fazla gazına geliyorsun.

Evli kadınım kolum boynum boş böyle hafif hafif yaşıyorum ne güzel. Keşke kayınvalidemle annem de yurtdışı yurtdışı gezseler hayatın tadını çıkarsalar ahir ömürlerinde. Bundan güzel şey var mı ya. Size kalsa ekmekle kefen parasını ayırıp kalan bütün paralarıyla kocaman insanlara altın almaları lazım galiba

"Senin aldığın hediyeyi satmak isteyince üzülebileceğini düşünemedim. Haklısın. Hiç takı setim yok. Bir tane olsun istiyorum. Onları satmak istememe rağmen anca öyle bir yol bulabilmiştim. Gelinliğimi ve yüzüğümü saklayacağım. Takı setini de ilk fırsatta alalım" deyin.

Takın olur bozdurursun ev alırsın mal alırsın o başka.Kadının düğünü derneği olmuş bir takı takılmamış,içinde heves kalmış ve bunu sorun etmiş kendine.Yokluk başka ama önemsememek almamak başka.Kadın tatilde gezmekte diyo sen kefen parası,ekmek parası bilmemne konuyu ajite ediyosun.Başka yere çekiyosun.Madem o kadar üzülüyosun sende yap gelinliğini de kv.ni gönder yurtdışına kadın bugünlük yarınlık bir gezsin şu ahir ömründe.Çok zor çok pahalı birşey değil yani.

Iyiymiş seninkiler maceralı olmuş :)

Annem iyi bir insan ama biraz maddiyata fazla Önem veren biri ve bende etkileniyorum ister istemez

Aynen bunları söyledim konu kapandı sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…