Eşimle bayram gerginliği

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.142
30.505
798
36
Merhaba herkese iyi bayramlar öncelikle ,
Dün akşam eşimle bir konu Yüzünden tartıştık bunu sizlerle paylaşıp içimi dökmek istedim sadece lütfen Kırıcı olmadan yorumlar yapın

Biz evlenirken ben eşimden maddi herhangi birşey talep etmemiştim biz ailelerden de pek fazla talepte bulunmadık kendimiz çalışıyorduk kendimiz evlendik öyle Takı Nişan vs o Tür prosedürler uygulamadık hiç onun ailesi Bilezik dahi takmadı ki durumu olmayan bir aile de değil annesi her ay turlarla farklı ülke gezer kısacası Düğüne misafir gibi geldiler gittiler herneyse elimde düğünden kalan sadece bana aldığı yüz görümlüğü Yüzük vardı eşimin ben biraz kilo aldığım için olmuyor artık bana neredeyse 2 senede hiç takmadım diyebilirim dedim ki onu bozdurayım gelinliği de bi modaevine vereyim satayım kendime onların parasıyla uygun bi Takı seti alayım o sonradan başladı vay işte sen gelinliği manevi hatırası var nasıl satarsın o Yüzük evlenirken almıştım onu nasıl bozdurursun sende hiç mi maneviyat yok çok mu Lazım set bi Sürü söylendi söylendi anlatamam konuşmuyor hatta şu anda da benimle bende kırıldım konuşmaya yanaşmıyorum ki bu zamana kadar yemin ederim yalan söylüyorsam gelinlik için bile maddi olarak zor olacaksa Pahalı olacaksa ya kiralayalım ya da elbise falan da giyebilirim gelinlik yetine demiştim o kabul etmemişti ..

Kalbim çok kırık içimi dökmek istedim sadece

O zaman ben bunları satmıyorum sen bana bi set al diyin. Bunlara da iyilik yaramıyor. Tamam hadi yüzük neyse de gelinliğin maneviyatı geçti gitti bence kocaman bişey evde saklanmaz bi işe yaramaz. Onu satın en mantıklısı

Canım eşin haklı, manevi değeri olan yüzük ne olursa olsun satmamalısın.
Ben de bana taktığı kolyeyi beğenmiyordum değiştirip isimli alalım demiştim. Müsade etmedi ama istediğim kolyeyi almıştı.
Gelinliği de satmak istedim yer kaplıyordu bir daha giymeyecektim ona da müsade etmedi. Haklılar. Bence satma.

Bayram üstü yapmayın böyle şeyler yav. Bayramda küslük mü olur ?!? Ben de maneviyata çok önem veririm, olmasa bile ya büyütme yaptırırım ya da küçültme. Ama maddi olarak zorluyorsa beklemenin de bir manası yok. Git barış eşinle, o kadar ince düşünemedim de olsun bitsin, demekki eşin maneviyata çok önem veriyor.

Gelinliğe bu kadar önem veren bir adamda yeni görüyorum ilginç satmanın bile o parayla set almanız mümkün mü benimki hafif birşeydi bir sene önce 3000 lira ediyordu

Mantıken baktığınız zaman seti düğünden düğüne takıyorsunuz. Evlendiğinizde takılan yüzüğü bunun için satmak doğru gelmedi bana. Yeni bir yüzük almak isterim derseniz tamam ona varım. Ama set bu evde mı takacaksınız seti? Ayrıca değeri düşer setin ilk aldığın gibi kalmaz. Ben setimi bozdurdum asıl bış boş duruyor diye. Eşinizin tepkisi abartı da olsa haklı diye düşünüyorum manevi değeri olmalı.

aynen

Bende hiç maneviyat duygusu yok mıymış nasıl bunu düşünür müşüm

Evlenirken de bşy yapmadı ki en azından bi setim olur diye düşündüm

Ben taki setimi dahi bozdurdum.
Kiriliyordu eski modeldi takmiyordum
3000tl yakin bir mebla etti.
Ne guzelde Ata aldim onla.
Kirilip kaybolacakti iyice set orda burda.
Liralarim oldu :)

Yemisim takisini altin taki dusmana davetiye cikariyo.
Millet zaten zamlardan siyirmis. Para para diye geziyo.

Bişeyleri satıp bişey almak bence çok saçma. Ben set almak istiyorum deseydiniz bence bu tepkiden çok daha iyisini görecektiniz.
O zamanda durumun yok diyecekti bende ondan beklemeden doğrudan bunları satarak almak istedim

Abartmis en azindan satmani istemiyorum hayatim hatirasi var diyebilirdi cevap olarak maneviyatin yokmu vs olayi daha buyutmus tartisilcak bir konu degil bunlar

Esin maneviyata onem veriyor olabilir ama bencr cok abartmis bunu guzel bi sekilde de soyleyebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…