- 30 Ağustos 2017
- 94
- 38
- 3
Onlar orda öylece durunca mutlu olmıcaksan sat ama eşin daha büyük tepki verir mi onu sen bilicenSet alacak kadar etmez de üstüne biraz da biz koysak alınır set
Verir herhalde ya of zormuş bu işlerOnlar orda öylece durunca mutlu olmıcaksan sat ama eşin daha büyük tepki verir mi onu sen bilicen
Verir herhalde ya of zormuş bu işlerOnlar orda öylece durunca mutlu olmıcaksan sat ama eşin daha büyük tepki verir mi onu sen bilicen
Satmak istemiyosan satma.Bazı kadınlar var(ben onlardan hiiiiiç değilim)kocalarına iki naz iki cilve yapıp isteklerini yaptırıyolar gördüğüm kadarıyla.dene işine yarayabilir.Günlük takabileceğin setlerde var sürekli boynumda bileğimde olsun istersenVerir herhalde ya of zormuş bu işlertabi bende satmak istemem
Onlar ne kadar ki fiyatı ?Satmak istemiyosan satma.Bazı kadınlar var(ben onlardan hiiiiiç değilim)kocalarına iki naz iki cilve yapıp isteklerini yaptırıyolar gördüğüm kadarıyla.dene işine yarayabilir.Günlük takabileceğin setlerde var sürekli boynumda bileğimde olsun istersen
Bilezik set vs onları ne yaptınEşin abartmış. Gelinliği saklasan ne olacak yıllar sonra sararıp solacak. Ben kiraladım.
Evlilik yüzüğünü sattım ohooo çok zaman oldu. Yerine başka aldım.
Bence nesnelere bu kadar anlam yüklemek çok saçma.
Ben takı takmayı sevmem. Takı setim, 20 tane bileziğim vardı. Hepsini bozdurdum. Senelerce bankada durdu. 2 gün önce de ev aldım.Bilezik set vs onları ne yaptın
Sonuçta yapılmış işte bunlarBen takı takmayı sevmem. Takı setim, 20 tane bileziğim vardı. Hepsini bozdurdum. Senelerce bankada durdu. 2 gün önce de ev aldım.
Ev almasamda yine satardım. Çünkü bilezik kadını değilim. Altın hiç sevmem.
Canım şu an sanırım altın biraz yüksek pek takip etmiyorum haberlerde görüyosam ordan biliyorum muhtemelen o günlük olanlarda vardır 2500-3000 civarı.Yeni alan birileri varsa yazarsa bilgilenirizOnlar ne kadar ki fiyatı ?
Anladım varmış yine birazCanım şu an sanırım altın biraz yüksek pek takip etmiyorum haberlerde görüyosam ordan biliyorum muhtemelen o günlük olanlarda vardır 2500-3000 civarı.Yeni alan birileri varsa yazarsa bilgileniriz
Evlenirken set almadılar mı sanaAnladım varmış yine biraz
Hayır bir Yüzük dışında hiçbirşey almadılarEvlenirken set almadılar mı sana
Evet mutlaka karışır herseyeO zaman senin diyeceğin şuydu eşine"bi yüzükle gelin ettiniz beni ben seni sevip kabul ettim ama ben şimdi set istiyorum alıyo musun yoksa ben gelinliği ve yüzüğü satıp alıyorum"gelinliğin saklanmasına kadar karışan erkek evde herşeye karışıyodur.
Söyledim işte birazda bsn katardım yüzüğe diye düşündümSet istediğinizi söyleyin, bi yüzük parasıyla olacak şey değil ki o zaten.
Aceba aynı kişi miyi? Çok süpheleniyom kendimdenHiç
Maneviyat hiç bana göre değil anılar insanın içinde olur hılı pırtiye hiç gerek yok böyle herşeye aşırı anlam yükleyenlerede ayrı gıcığım
Hatıra verdirmem diyorYüz görümlüğü yüzük hatıra olabilir zaten yüzük çok para etmez pırlanta filan değilse yok parasına gider. Ama gelinliğin ne hatırası var kiralık olsaydı da verecekti sonuçta geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?