Eşimle bayram gerginliği

Bayram bayram bumu geldi akliniza tartisacak konu arasam aklima bu gelmezdi

+1

Bir de annemin devamlı devamlı elin kolun boş demesi canımı sıktı
Evlenirken ne guzel birbirinize destek olmus fedakarliklarla evlenmissiniz kusura bakmayin ama siz evlenirken anneciginiz size ne takti da simdi kalkmis isteyerek veya istemeyerek sizi gaza getirip hem esinizi hem sizi uzuyor.bakmayin onlara siz esinize sarilin anneniz de kizim mutlu diye sevinsin eli kolu bos diye uzulmesin

Annem biraz hevesli bir kadındır ve olmayınca üzülür üzüntüsünü de çok belli eder

Boşuna alınganlık yapmışsın , bayram önü böyle birşey için kırgınlık yapmaya değermi . Yoksa hamile misin
Şaka bi yana , Benim de eşim yüzüğü satıp değişelim dediğimde manevi değeri var demişti, aslında ihtiyaç yoksa saklamak mantıklı bencede. Hem çalışıyormuşsun yine alabilirsin, eşinin düşüncesine hak verdim ama sen farklı algılayıp alıngan davranmışsın bence

Birkaç gun evvel annemle konuştukta ondan sonra olmaya başladı böyle

Ya gelinliği saklayıp ne yapacakmış? Ancak kızınıza minik gelinlik olur veya çok klasik bir modelse kızın giyebilir bilemiyorum. Ama yüzüğe ben de bzulurdum, parmağına olmuyorsa kolye ucu olarak kullan?

Evet eşim de üzülüyor aslında zaten annemle araları iyi değil
Bu da tuzu biberi olur ben size soyliyim sakin esinize annem de uzuluyor elin kolun bos diyor falan demeyin adam cephe alir hakli olarak sizi doldurdugunu sanir isler nereden nereye gelir arada kalan uzulen olursunuz

Ya gelinliği saklayıp ne yapacakmış? Ancak kızınıza minik gelinlik olur veya çok klasik bir modelse kızın giyebilir bilemiyorum. Ama yüzüğe ben de bzulurdum, parmağına olmuyorsa kolye ucu olarak kullan?
Beştaş ama onu kolye ucu yapamam ki

Bu da tuzu biberi olur ben size soyliyim sakin esinize annem de uzuluyor elin kolun bos diyor falan demeyin adam cephe alir hakli olarak sizi doldurdugunu sanir isler nereden nereye gelir arada kalan uzulen olursunuz
Zaten bu Konuşmayı yapınca annenle mi konuştun dedi

Zaten bu Konuşmayı yapınca annenle mi konuştun dedi
Demek ki anneniz genelde maddiyatci bir insan bayram gunu uzmeyin esinizi uzulmeyin de bosuna ciddi soyluyorum esinizle gerildiginize degmez sizin de hevesiniz oldugunu sanmiyorum afedersiniz ama gaza gelmissiniz belli bir kac gun gecsin ne kadar gereksiz bir konu oldugunu dusuneceksiniz

Biraz gaza da geldim yalan değil

Beştaş ama onu kolye ucu yapamam ki

Sen yine de sakla canım, takı genel olarak hatıradır ve manevi değeri vardır, burada eşine katılıyorum. Ama gelinliğin bakımının zor olduğunu, zaten kızınızın da böyle birşey giymeyeceğini vs söyleyebilirsin, onu saklamanın manası yok bence.

Kızım ypk ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…