canım önecelikle doktorun esprisi ve söylediği şey çok itici, hala kızsın diye espri nedir ya? hoş bir şey mi sence? bana doktor öyle bir şey dese, bir daha kapısından içeri girmem. senin üstünde yük oluşturacak bir durum yokmuş ki? zaten 8 senelik birliktelik diyorsun, niye kendini öyle hissetin hiç gerek yok. dillendirmedik demişsin, zaten bunu dillendirmek o evliliğin sonu olurdu, gidip ailesine ne diyecekti, kanama olmadı ama ben eşime güveniyorum mu?? benim kızdığım ve şaşırdığım olay şu; kadınlarımız bu konuda erkeğe hak veriyor, kendilerini küçümsüyor, bir arkadaşım vardı " ilk gece kanama olmazsa doktora gidip rapor alalım" demiş nişanlısına, nişanlısı da saçmalama ne gerek var ben sana güveniyorum demiş

bu neyin ispatı? bu kadar mı güvenmiyoruz kendimize? insanlar evlilik öncesi ilişki yaşar yaşamaz, herkes kendine nasıl doğru geliyora onu yapar ama bunun için kendimize zulm etmemize, doktorlara gitmemize, üstümüzde yük hissetmemize gerek yok! bakireysen bakiresindir, değilsen değilsindir. eşin dediğin insan da bunu evlenmeden önce bilir, ona göre yoluna devam eder seninle yada sensiz.
benim başka bir arkadaşım da, çok sayıda başka başka insanlarla ilişki yaşadı, sonra bu konuya çok takıntılı bir çocukla sevgili oldu, ama evlilik düşündüğü ve ailelerde işin içinde olduğu için çocuga bakireyim dedi, çocukta bu konuda aşırı takıntılıymış, hatta önceki sevgilisi kendi ile birlikte oldu diye kızdan soguyup kızı terketmiş, bizim kız da bunları biliyor ya, hiçbir şey söylememiş, ve çocukla evlendiler, çocuk bakire bir kadınla evlendiğini sanıyor, ama değil